#Tanesi

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Brokoli Salatası Tarifi 06:09

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli salatası ve Diyet yemekleri. Brokoli benim en sevdiğim kış sebzelerinden bir tanesi, diyet yemekleri için de muhteşem bir sebze.Arada Diyet yemekleri tarifleri paylaşmaya devam ediyorum.Daha önce Brokoli Çorbası ..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Bayıltan Pilates Topu Eğlencesi 00:13

Bayıltan Pilates Topu Eğlencesi

Pilates topları ile eğlenen gençler birbirlerine çarpınca bir tanesi fena olmuş. Bir süre yerden kalkamamış ve sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Marula Zam Zammı 02:04

Marula Zam Zammı

MARUL MARUL OLALI BÖYLE FİYAT GÖRMEDİ... TANESİ BAZI YERLERDE 45 LİRAYA KADAR YÜKSELDİ... SADECE O KADAR DA DEĞİLDİ... SOFRALARIN BAŞ TACI, ŞİFA DEPOSU YEŞİLLİKLER DE EL YAKMAYA BAŞLADI.....

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı 01:21

Denize Uçan Otomobil Dalgıç Yardımı İle Kurtarıldı

Arnavutköy'de iki gün üst üste denize otomobil uçtu. Dün gece saatlerinden denize uçan araçlardan bir tanesi sabah saatlerinde dalgıç yardımı ile denizden çıkarıldı. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi...

Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla 00:08

Şarap Şişelerini Deviren Sakar Abla

Kızıyla birlikte mekana giden abla, arkasında dekor olarak kullanılan şarapları kurcalamış. Ablanın şarapları ellemesiyle bir kaç tanesi düşüp kırılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Muğla ve Çeşme'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı! İşte Detaylar 02:13

Muğla ve Çeşme'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı! İşte Detaylar

450 HANEDEN 2500 TANESİ TAHLİYE EDİLDİ ALEVLERLE MÜCADELE 24 SAAT SÜRDÜ..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yağlı Çörek Tarifi 10:05

Yağlı Çörek Tarifi

Yağlı çörek tarifi malzemeler 1 kilo un 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz üzerine sürmek için 2 tane yumurta Actigimiz hamurun içerisine koymak için ..

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi 01:36

Yumuşacık Portakallı Kek Tarifi

Çay saatlerin vazgeçilmez lezzetli, yumuşacık kek tarifini kim sevmez ki? Kış ayları geldiğinde genelde yapılan kek tariflerinden bir tanesi olan portakallı kek. Mevsimi gelmişken miss gibi kek tarifi yapmazsak olmazdı. ..

Patatesli Börek Tarifi 08:44

Patatesli Börek Tarifi

Kolay el açması patatesli börek tarifi Malzemeler 1 kilo un 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık süt 1 buçuk su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya (isteyenler yarım ..

Çukur 17. Bölüm Fragmanı 00:58

Çukur 17. Bölüm Fragmanı

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi 07:18

Çikolatalı Kalp Poğaça Tarifi

Yarım paket yaş maya (isteyenler 1 paket kuru maya da kullanabilir ) 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 1 tatlı kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker iki tane yumurta bir tanesi tüm olarak h..

İrmik Helvası Tarifi 14:07

İrmik Helvası Tarifi

3 su bardağı irmik- 600 gr 2 su bardağı şeker- 510 gr 200 gr tereyağı 2 avuç çam fıstığı- 90 gr 2,5 su bardağı su- 650 gr 2,5 su bardağı süt- 725 gr 3 tane karanfil- 1 gr 1 çay kaşığı tarçın- 3 gr 1 tutam tuz Geniş tab..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Tavuklu Tepsi Kebabı 15:06

Tavuklu Tepsi Kebabı

400 gr kemiksiz but (4 parça( Yarım kapya biberi 1 adet köy biberi 2 diş sarımsağı 2-3 dal taze kekik 2-3 dal taze nane 10 dal da maydanoz 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı domates salçası..

Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Güllaç Sarma Tarifi 02:23

Güllaç Sarma Tarifi

1.1 lt süt ve 1,5 su bardağı şeker tencereye alınarak şekerler eriyinceye kadar ısıtılır. 2.Derince bir tepsiye 1-2 kepçe süt alınır, ikiye kesilmiş güllaçlardan bir parça alınarak tepsiye yerleştirilir. 3.üzerine süt d..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır 04:12

Tahinli Çörek Nasıl Yapılır

1.Öncelikle 1 su bardağı tahinin içerisine 1 su bardağı şeker ilave edilerek kasede karıştırılır. 2.Hamuru için,yarım paket yaş maya, 1 yemek kaşığı şeker ve 1 su bardağı ılık süt yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür...

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..