#Tank yıkama tabancasıyla araba yıkanırsa sonuç ne olur

Ölür diye ifadesini aldılar! 01:26

Ölür diye ifadesini aldılar!

ÖLMEDEN KATİLİN ADINI SÖYLE..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

Jet Sosyete 11. Bölüm - Hayalet Olur Gelirim 08:59

Jet Sosyete 11. Bölüm - Hayalet Olur Gelirim

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti Geliştirdi 05:08

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çift Antikorlu Kovid-19 Tanı Kiti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit eden bir kit geliştirildi. Yaklaşık 8 dakika gibi kısa sürede ve neredeyse yüzde yüze yakın bir sonuç veren kitin yakın zamanda seri..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir 06:19

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir

Mustafa Demirci- Dem bu Demdir Mustafa Demirci – Dem Bu Dem ilahisi Firkatin nariyle gönlüm yan olur, püryan olur, Varlığın zevk-u sefadır, yokluğun giryan olur. Ay yüzün gören gözlerim mest olur, hayran olur, Yakma ey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

Oto Yıkamacıda Kendini İç Dış Yıkatan Adam! 02:31

Oto Yıkamacıda Kendini İç Dış Yıkatan Adam!

İç-dış yıkamayı yanlış anlayan adam, yıkama yerine gelip motosikletiyle birlikte kendini de güzelce yıkatarak serinlemiş.....

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Oto Yıkamada Korku Dolu Anlar! 00:26

Oto Yıkamada Korku Dolu Anlar!

Araba yıkamacıda çalışan bir işçi görünmez kazanın kurbanı oldu. Elindeki hortumun yıkama aracına dolanmasıyla işçinin ayakları bir anda yerden kesildi. İşte o anlar.....

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay 03:23

Nazan Öncel & Tarkan - Hay Hay

O senin neyin olur derlerse Gülüm olur balım olur diyeceğim O senin neyin olur derlerse Sevgilim sevgilim diyeceğim O benim kalbimi isterse Seve seve veririm diyeceğim Kedisini köpeğini dolaptaki ceketini Pabucunu..

Özge Çelikırmak - Be Adam 04:30

Özge Çelikırmak - Be Adam

Soldu tüm çiçekler Sonbaharda olurya hep böyle şeyler Kırmayalım hiç acıtmayalım Bizi daha neler neler bekler Ne rüzgar ne fırtına Kanayan iki kalp var burada Solmuş kömür renginde Yapma be hayat Ne rüzgar ne fı..

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5 14:16

GTA San Andreas - Og Loc - Bölüm 5

Etiketler:ngta san andreas müziği,ngta san andreas gizemleri,ngta san andreas hileleri,ngta san andreas burak oyunda,ngta san andreas araba modu,ngta san andreas mod,ngta san andreas online,ngta san andreas trailer,ngta ..

  • Emrullah tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap ) 03:15

Selda Bağcan - Düşen Hep Yerde mi Kalır ( Rehel Turkish Trap )

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n’olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat böyle mi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selda Bağcan  Düşen Hep Yerde mi Kalır 05:19

Selda Bağcan Düşen Hep Yerde mi Kalır

Bu hayat böyle mi olur? Düşen hep yerde mi kalır? Gün olur belin doğrulur, Kim n'olacak belli mi olur oy. Hayat denen sonsuzluğun, Karşısında bir çocuğuz. Düşe kalka büyürken, Kalkamayız bir çoğumuz. Bu hayat b..

Murat Yaman - Nasip Kısmet 04:19

Murat Yaman - Nasip Kısmet

Dilediğin olmuyorsa Aşk kapını çalmıyorsa Şansın yaver gitmiyorsa Hiç üzülme arkadaş Her şey nasip kısmet Her şey nasip kısmet Bazen yaz, bazen kış olur Bazen az bazen çok olur Dünyanın kanunu budur İsyan etme arkadaş ..