#Tankla sokakta gezmek

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Eldeki Avuçtakini Alıp Götüren Hırsızlar 00:36

Eldeki Avuçtakini Alıp Götüren Hırsızlar

Brezilya dolaylarından karşımızda çıkan videoda sokakta yürüyen kadın hırsızlar karşısında donakalıyor ve oracıkta teslim oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayakkabısı Uçan Michael Jackson Çakması 00:14

Ayakkabısı Uçan Michael Jackson Çakması

Sokakta Michael Jackson kılığında danslarını sergileyen eleman çokta başarılı bir performans sergilemezken bir de ayakkabısından olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser 06:37

Adana’da Zabıtalar Eşiliğinde Halkımıza Motive Amaçlı Konser

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı bir grup zabıta ekibi, merkez Çukurova ilçesine bağlı Kenan Evren, Toros ve Yurt mahallerinde evinden çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sokakta şar..

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip,  Erzak  Çantasını Alıp Kaçtılar 00:50

80 Yaşındaki Emekli Teyzeyi Darp Edip, Erzak Çantasını Alıp Kaçtılar

Rusyada ( feyzi sokakta ) çantasını elinden alıp kaçan genç adam , 80 yaşındaki teyzemizi çok mağdur etti.80. yaşındaki teyzemizi alışverişini yaptıktan sonra evine getirdiği erzaklarını bina içinden darp edip alıp kaçt..

Tabutla Dans Eden Kolombiya Polisi 00:29

Tabutla Dans Eden Kolombiya Polisi

Kolombiya polisi corona virüs salgınına dikkat çekmek için sokakta tabut ile dans ederek, insanlara evlerinden çıkarlarsa başlarına ne geleceğini anlatmaya çalışmış...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar 00:25

Traktör Römorkunda Jandarmaya Yakalanan Ufaklıklar

Sokağa çıkma yasağının olduğu günde sokakta oynayan çocuklar jandarmayı görünce traktör römorkuna saklanmış. Ancak asker abileri onları görmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anne Biz Evlendik (Annelere Şaka İçerir) 11:51

Anne Biz Evlendik (Annelere Şaka İçerir)

Sokakta sevgililerden annelerine bir şaka yapmaları istenmiş. Annelerini arayıp evlendiklerini söylemeleri söylenmiş ve ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Namusuma yan baktın' diyerek tekme tokat dövdüler 00:41

'Namusuma yan baktın' diyerek tekme tokat dövdüler

Bolu’da sokakta bekleyen bir kişi, otomobilden inen 4 kişi tarafından “Namusuma yan baktın” iddiasıyla feci şekilde dövüldü...

Şov Peşindeki Elemanın Ayaklarını Yerden Kesen Boğa 00:11

Şov Peşindeki Elemanın Ayaklarını Yerden Kesen Boğa

Sokakta boğanın boynuzlarından tutup sosyal medya için arkadaşına pozlar veren eleman boğanın gazabına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaşlı Teyzenin Hışmına Uğrayan Hırsız 00:03

Yaşlı Teyzenin Hışmına Uğrayan Hırsız

Sokakta sandalyesinde oturan teyzenin yanına gelen motosikletli hırsızlardan biri , teyzenin elindeki telefonu çalmak istemiş. Ancak işler hırsızın beklediği gibi gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk 00:08

Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk

Sokakta gördüğü kediyi Adapazarı'na götürmeye çalışan ufaklığı izlerken gözlerinizden kalpler fışkıracak. İşte o muhteşem anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var 02:51

Gizem Nur Doğa & Jerry Key - Sollayasım Var

Sollayasım Var şarkı sözleri ile Bunları yapmaya cesaretin yok Üzgünüm ama hiç esaretin yok Kendimi bildim bileli hep anlaşmam Orda bi dur bak bana , ben kaçmam Seni sollayasım var Sana hep gülesim var Çıkıp kaçıp gid..

Duvarı delip saat çaldılar 02:10

Duvarı delip saat çaldılar

İSTANBUL FATİH'TE 4 KİŞİLİK HIRSIZLIK ÇETESİ BİR İNŞAATIN DUVARINI DELİP YANDAKİ DÜKKANDAN 50 BİN LİRALIK SAAT ÇALDI. BALYOZLU HIRSIZLAR SOKAKTA POLİS EKİPLERİNE YAKALANDI. ÇETE ÜYELERİNİN BAŞKA BİR SABIKASI DAHA ÇIKTI...

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü 02:14

Mahalleliyi isyan ettiren görüntü

SABAHLARA KADAR SOKAKTA HALAY ÇEKİP, AHLAKSIZ PAZARLIKLAR YAPAN BİR GRUP, İSTANBUL ZEYTİNBURNU'NUN HUZURUNU KAÇIRDI... HALAYLI REZALETE İSYAN EDEN MAHALLELİ, SHOW HABER'E KONUŞTU.....

Corona Virüsü Yaymayı Amaçlayan Seyyar Satıcı 00:41

Corona Virüsü Yaymayı Amaçlayan Seyyar Satıcı

Sokakta maske takan seyyar satıcı kadın sattığı bütün maskelere burnunu , yüzünü silerek sanki corona virüsü bütün dünyaya yaymak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Maganda kurşunu gözünden etti 02:27

Maganda kurşunu gözünden etti

GENCECİK BİR ŞARKICI, EVİNDE OTURMUŞ MÜZİK YAPARKEN, SOKAKTA ÇATIŞAN ŞEHİR EŞKIYALARININ KURBANI OLDU... KÖR KURŞUN ONA İSABET ETTİ, SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ...