#Tanıma

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor 01:20

Alp Navruz Ve Başak Parlak Arasında Neler Oluyor

Oyuncusu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı. İkilinin samimi görüntüleri kafaları karıştırmış, 'Yeni bir ilişki mi?' sorusuna..

  • BETA tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Kısmetse Olur 328.Bölüm Fragmanı 00:49

Kısmetse Olur 328.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 328.Bölüm Fragmanı yayında! Tuğçe ve Arca tanıma yoluna mı girecekler?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esra Erol'da Umut ve Pamuk Aşkı Yenidenmi Başlıyor!! 00:25

Esra Erol'da Umut ve Pamuk Aşkı Yenidenmi Başlıyor!!

Esra Erol evlilik programında daha önce birbirlerine şans verip tanıma yolunda büyük adımlar atan ama ayrılma kararı alan Umut ve Pamuk yeniden mi birliktelik yaşayacaklar...

  • ANKA tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme! 03:49

Kısmetse Olur - Emre ve Tuğçe Arasında Şok Gelişme!

Kısmetse Olur 29 Mart Çarşamba yeni bölümde, Emre ve Tuğçe arasında sürpriz bir yakınlaşma başlıyor! Tuğçe, Emre'ye olan beğenisini sonunda itiraf ediyor ve ikili birbirini tanıma yolunda ilerliyor.....

  • ANKA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek 01:43

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek

Aksaray ve Selçuk üniversitesinden iki akademisyen tarafından güneş enerjisiyle çalışan ve kayıp ya da kaçak kişileri yüz tanıma yöntemiyle bulmaya yarayan Gezgin Robot geliştirildi...

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri 03:40

Porsche’nin Otomobil Teknolojileri

Porsche’nin yayınladığı listenin bu haftaki sunumunu Fiat, Opel, Lancia, Audi, Porsche, Ford ve BMW ile çeşitli başarılar kazanmış yarış pilotu Walter Röhl üstleniyor. Porsche mantalitesi gereği seri üretime geçecek olan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı 01:19

İHH'dan Kudüs Cuma'sı Çağrısı

İHH ile Memur-Sen üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki amacıyla yarın ülke genelinde cuma namazı sonrası Kudüs Cuma'sı adıyla eylemler yapacak...

Kariyer Nedir 02:46

Kariyer Nedir

Kariyer Nedir? Üniversite Seçimi Kariyer için Önemli midir? Kariyer, bir meslekte çalışma ve zamanla elde edilen aşama, başarı ve uzmanlıktır. Tanıma sadece böyle bakınca çello çalanın kariyeri yokmuş gibi aalgılanabili..

Lübnan'da Kudüs Gösterisi 00:33

Lübnan'da Kudüs Gösterisi

ABD'nin Lübnan'daki Beyrut Büyükelçiliği önünde toplanan göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi 00:34

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi

Gazze'nin Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda toplanan Filistinliler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali 01:17

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösteren Filistinli yönetmen Nevres Ebu Salih, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasını ve bunu sinemaya yansıtmanın en büyük hayali olduğunu söyledi...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı 02:09

Erdoğan Kudüs Mitingine Telekonferansla Bağlandı

Konya'da cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplanan sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e ..

BM'den Trump'a Kudüs Reddi 02:05

BM'den Trump'a Kudüs Reddi

BM Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması başladı. 193 ülkeyi BM Genel Kurulu'nda, ABD'nin skandal kararının yasadışı sayılması için oyların üçte ikisinin alınması gerekiyor. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ol..

iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici 00:11

iPhone X ile Yüzünü Görünmez Yapan Geliştirici

Japonya'da yaşayan uygulama geliştiricisi Noshiro, iPhone X'in yüzü 3 boyutlu olarak tarayabilen kızılötesi TrueDepth kamerası ve Face ID yüz tanıma sistemini, görünmez olmak için kullandı. Noshiro, geliştirdiği uygulama..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Film İzle 1:33:48

Evim Film İzle

Kendi yaşadığı bölgedeki canlılar tarafından kovalandığından dolayı artık düşmanlardan kurtulabilmek için başını bir yerlere sokmaya karar veren Of, dünyada güvende kalabileceğini düşünmektedir. Fakat Of, kendini yakalam..

  • PengoTV tarafından
  • 8.746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı 01:06

Kudüs Protestosunda 25 Kişi Yaralandı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'ün Selahaddin Caddesi'nde göstericiler, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanıma kararını protesto etti. Filistin bayrakları taşıyan göstericilere saldıran İsrail ..

Belçika'da Kudüs Protestosu Düzenlendi 01:20

Belçika'da Kudüs Protestosu Düzenlendi

Belçika'nın başkenti Brüksel'de toplanan göstericiler, ABD'nin, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

İki Kardeş iPhone X’in Güvenlik Açığını Buldu 00:35

İki Kardeş iPhone X’in Güvenlik Açığını Buldu

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone X ile birlikte gelen Face ID yüz tanıma özelliğinin iki kardeşin yüzünü de tanıması dikkat çekti..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler 07:27

1927'den Günümüze En İyi Sinematografi Oscar’ını Kazanmış Tüm Filmler

Burger Fiction, 1927'den günümüze kadar En İyi Sinematografi kategorisinde ödül alan yapımları tek bir videoda bir araya getirdi.Sinema filmlerinin yapım aşamasında teknik ekibin ışık, filtre, kamera tercihleri gibi teme..

  • PengoTV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Kurallarına Uymayana Su Püskürten Sistem  Çin 00:47

Trafik Kurallarına Uymayana Su Püskürten Sistem Çin

Çin'de trafik kurallarına uymayanlara su püskürten bir sistem geliştirildi. Çin'de ayrıca yüz tanıma özellikli kameralar da var, kurallara uymayanların fotoğrafları yayınlanıyor. Harika bir şey...

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fransa'dan yeni skandal! 02:08

Fransa'dan yeni skandal!

FRANSA MECLİSİ, DAĞLIK KARABAĞ'I BAĞIMSIZ DEVLET OLARAK TANIMA TAVSİYESİNİ ONAYLADI. SKANDALA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERİRKEN, FRANSIZ MEVKIDAŞI MACRON'U BELA OLARAK TANIMLADI...