#Tarafından devlet televizyonunda

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı.... 01:05

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı....

Çin'in Nanchang kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde, parmaklıkları aşarak uyuyan pandanın yanına giden adam, Melling adlı pandanın tepkisiyle karşılaştı. Eliyle, uyuyan 12 yaşındaki pandanın kafasına dokunan davetsi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevini devretti 00:50

Çocuklarını İşe Aldığı İçin İstifa Eden Fransa İçişleri Bakanı Görevin

Fransa'da usulsüzlük skandalı nedeniyle istifa eden İçişleri Bakanı Bruno Le Roux düzenlenen törenle görevini devretti Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından atanan Matthias Fekl devir teslim töreninin ardınd..

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm 14:57

İstanbul Muhafızları 9.Bölüm

Osmanlı İmparatorluğunun en uzun tahtta kalan padişahı II.Abdülhamid tarafından devlet uzun yıllarca Yıldız Sarayı'ından yönetilmiştir. Tam bir yaşam alanı olarak inşaa edilen saray, son dönem Osmanlı Modern Mimarisinin ..

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde  Saygı Nöbeti 02:06

Ertuğrul Gazi Türbesi'nde Saygı Nöbeti

Bilecik'in Söğüt ilçesinde Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Gazi'nin türbesinde askerler tarafından ''saygı nöbeti'' tutulmaya başlandı...

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı 00:28

Elbistan’da Kaza Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Elbistan İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı. Edinilen Bilgiye Göre, Ahmet Taşer'in Kullandığı Otomobil, Yunus Emre Mahallesi, Çeçenistan Caddesi'nde Yol Kenarındaki Elektrik Direğine Çarptı. Kazad..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Suicide Squad - Dokunma Bana 04:20

Suicide Squad - Dokunma Bana

Suicide Squad - Dokunma Bana Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç örgü..

  • ANKA tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - El Diablo & Incubus Dövüşü  03:44

Suicide Squad - El Diablo & Incubus Dövüşü

Suicide Squad- El Diablo & Incubus Dövüşü Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gize..

  • ANKA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi  1 04:55

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 1

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 1 Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli ..

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2 04:16

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2

Suicide Squad - Cadıyı Öldürme Görevi 2 Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli b..

  • ANKA tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor 04:39

Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor

Suicide Squad - Joker Harleyi Kurtarıyor Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli..

  • ANKA tarafından
  • 1.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor  03:01

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor

Suicide Squad - Harley Jokeri Hatırlıyor Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizeml..

  • ANKA tarafından
  • 1.682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Harley Quinn  02:07

Suicide Squad - Harley Quinn

Suicide Squad - Harley Quinn Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ör..

  • ANKA tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı  02:55

Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı

Suicide Squad - En İyisini Sona Sakladım Cadı Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak g..

  • ANKA tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık  04:34

Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık

Suicide Squad - Biz Onların Tanrılarıydık Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizem..

  • ANKA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Sokak Savaşı 04:42

Suicide Squad - Sokak Savaşı

Suicide Squad - Sokak Savaşı Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ör..

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın 04:16

Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın

Suicide Squad - Dengesiz Bir Kızsın Açılış Sahnesi Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatıl..

  • ANKA tarafından
  • 1.977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Deadshot Silah 03:41

Suicide Squad - Deadshot Silah

Suicide Squad - Deadshot Silah Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin konusunda hapishanede bulunan Süper Güçlerdeki Kötü Adamlar devlet tarafından bir araya getirilir ve güçlü silahlar ile donatılarak gizemli bir suç ö..

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce