#Tarafından devlet televizyonunda

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı 01:06

Azez'de Bombalı Araçla Saldırı_ 23 Ölü, 71 Yaralı

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde kaymakamlık binası yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında 23 kişi hattını kaybederken, 71 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Halep ..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım' 07:13

'Gelemezsem Rütbelerimi Söker Atarım'

Hakkari'de vatandaşlarla bir araya gelen Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, PKK bize saldırınca devlet gelmiyor diyen köylüye Bir saat içerisinde burada olmazsam rütbelerimi söküp atacağım dedi. Hakkari İl Emniyet Müdürü Sül..

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı 00:34

Antalya’da Dev Şirkete Fetö’den El Konuldu, Yöneticileri Tutuklandı

ANTALYA’da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında inşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Durmazlar Grup şirketine el konuldu. Şirket yöneticilerinden Sela..

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle 2:35:21

Çöküş Türkçe Dublaj Film Hd izle

Çöküş -Downfall – Der Untergang filminin konusunda Gezegende görülmüş gelmiş geçmiş en vicdansız zalim acımasız ilginç ve deli diktatörü Adolf Hitler’in artık son zamanlarıdır. II. Dünya savaşı sırasında dünyanın başına ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı 00:49

Öğretmenin Balkondan Düşme Anı Kameralara Yansıdı

Çelikhan ilçesinde kendisi dışarı çıkan ve evin anahtarını içeride unutan öğretmen evine komşunun balkonundan girmek istedi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Mahmut Delen, komşu..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..