#Tarafından devlet televizyonunda

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı 01:07

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Dünya'nın yeni fotoğraflarını paylaştı. Yeni nesil Dünya gözlem uydusu Goes-16 tarafından çekilen fotoğrafların en büyük özelliği, bugüne kadarki en yüksek çözünürlüğe sa..

Deadpool 2 Teaser Trailer (2018) (2) 03:45

Deadpool 2 Teaser Trailer (2018) (2)

Ryan Reynolds, Kyle Chandler oynadığı Tim Miller tarafından yeni aksiyon filmi olduğunu ve Karan Soni. Komut Paul Wernick tarafından yazılmıştır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı 00:29

Kuzey Kore'nin Kayıp Varisi Kim Han Sol Sosyal Medya'da Ortaya Çıktı

Malezya’da geçen ay zehirlenerek öldürülen Kim Jong-nam’ın oğlu Kim Han Sol kendini dünyaya ilk kez bir video ile gösterdi. Videoda pasaportunu da gösteren Kim Han Sol'un videosu Cheollima adlı bir grup tarafından Çarş..

The Wall Trailer (2017) John Cena, Aaron Taylor-Johnson 02:39

The Wall Trailer (2017) John Cena, Aaron Taylor-Johnson

Duvar, Doug Liman'ın yönettiği ve Dwain Worrell tarafından yazılmış ve yaklaşmakta olan bir Amerikan savaş draması gerilim filmi. Irak'taki bir keskin nişancı tarafından yakalanan yaklaşık iki Amerikalı asker. Film Aaron..

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi? 01:49

Vücut Boyasıyla Sokağa Çıkan Kadını Kaç Kişi Fark Edebildi?

Vücut boyası ile sokağa çıkma dneylerine devam eden Dailymail bu defa 24 yaşındaki model Crystal Eastman'i denek olarak kullandı. Octavio Solis isimli sanatçı tarafından vücudu boyanan Crystal çıktığı Los Angeles sokakla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.277 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895 03:15

Sinema Tarihinin İlk Korku Filmi Şeytan Kalesi 1895

Sinema tanımına uygun ilk film olan Arrival of a Train at La Ciotat’ın 1895 yılında Lumiere kardeşler tarafından çekilmesinden sonra tarihin ilk korku filmi bundan sadece bir yıl sonra George Melies tarafından çekilmişti..

Şanlıurfa'da 3 Dilde Evet Klibi Hazırlandı 02:03

Şanlıurfa'da 3 Dilde Evet Klibi Hazırlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan klipte Şanlıurfa’nın tarihi ve dini mekanlarında Türkçe, Kürtçe ve Arapça ’evet’ diyen her yaştan vatandaş ön plana çıktı. Sosyal medyada da kısa sürece binlerce kişi tarafında..

  • PengoTV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Power Rangers - Altyazılı Fragmanı 02:25

Power Rangers - Altyazılı Fragmanı

SABAN'S POWER RANGERS, küçük kasaba Angel Grove - ve dünya - uzaylı bir tehdit tarafından ortadan kaldırılma eşiğinde olduğunu öğrendiklerinde olağandışı bir şey haline gelmek isteyen beş sıradan genç adamı izliyor. Kade..

Elma Ödüllü Kısa Film Nisan 2015 04:00

Elma Ödüllü Kısa Film Nisan 2015

ELMA filmi Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen 1 Hadis 1 Film Kısa Film Yarışması'nda; Osman Sınav'ın başkanlığını yaptığı jüri tarafından mansiyon ödülüne layık görülmüştür...

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım 01:36

DÜNYA HABERLERİ:Trumpcare'de Peşpeşe İkinci Geri Adım

Amerika Birleşik Devletleri'nde Trump yönetimi tarafından hazırlanan ve Obamacare'e nisbetle Trumpcare olarak adlandırılan sosyal güvenlik tasarısı bir kez daha oylamaya sunulmadan geri çekildi. Tasarı geçtiğimiz günler..

Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Başörtüsü Çıkarma Deneyi  Sosyal Deney 04:25

Başörtüsü Çıkarma Deneyi Sosyal Deney

Kadın Müslüman değil, sadece bir aktris. Adam Saleh tarafından çekilen bu video, daha önce annesinin başına gelen olayın çevre tarafından tepkisiz bir şekilde izlenirken şimdi aynı olayın nasıl tepki aldığını göstermek ..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..

Didem Soydan Kimdir? 01:32

Didem Soydan Kimdir?

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariy..

Duygunun Abiyesi Boş Çıktı! Kemal Doğulu Uyardı! 10:29

Duygunun Abiyesi Boş Çıktı! Kemal Doğulu Uyardı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Duygu Çevik dün çok iddialı olduğu abiyesiyle podyuma çıktı ve yarışmacılar tarafından beğenilmedi. Duygu yarışmacılardan aldığı eleştirilerden ..

  • ANKA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bedendeki Musallat Aşık Cin Çıkarma 10:54

Bedendeki Musallat Aşık Cin Çıkarma

CEHENNEMİNİ GARANTİLEYEN BÜYÜCÜ BİR HOCA TARAFINDAN GÖREVLİ CİN TARAFINDAN MUSALLATA UĞRAMIŞ BU BAYAN KARDEŞİMİZDEKİ MUSALLATI KONUŞTURDUK!... Bizi öldürmekle tehdit etti!.... Bu bedendeki o melunun son isteği oldu!..

  • ZULMA tarafından
  • 1.597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü 01:02

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar, Afrikalı olmayan tüm insanların, 50 bin ila 80 bin yıl öncesinde Afrika’dan göç ettiğini ortaya çıkardı. Hawaii Üniversitesi tarafından üretilen bu animasyonlu video, 125...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat Robotu Şimdiye Kadarki En Büyük Yapıyı İnşa Etti 01:55

İnşaat Robotu Şimdiye Kadarki En Büyük Yapıyı İnşa Etti

Robotlar tarafından dünya üzerinde şimdiye kadar yapılmış en büyük inşa MIT'nin yeni robotu tarafından yapıldı. Uzun kıllarıyla ve yapı formlarını akışkan bir hale çevirebilen teknolojisiyle 3.5 metre yüksekliğinde bir y..

  • JET TV tarafından
  • 1.299 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baharın Kahkahaları Gamzeyi Fena Sinirlendirdi! Bahar Kes 05:00

Baharın Kahkahaları Gamzeyi Fena Sinirlendirdi! Bahar Kes

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın'ın kombini yarışmacılar tarafından beğenilmeyince kavga çıktı. Gamze jüri tarafından da beğenilmeyince Bahar Candan'ın arkada kahk..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş 02:04

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş

Arka Plan programında 15 Temmuz darbe komisyonunun hazırladığı FETÖ raporu ele alındı. TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Diyanet İşleri Başkanlığı makamının FETÖ..

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan 00:59

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan

Endonezya, Malezya ve Brunei tarafından paylaşılan ve dünyanın en büyük üçüncü adası olan Borneo'da bulunan Alba isimli bu orangutan bilim insanları tarafından korunma altına alındı. Alba mavi gözleri, beyaz tüyleriyle d..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzay Oyunları  Film İzle 1:53:48

Uzay Oyunları Film İzle

Gavin Hood tarafından yönetilen film, Orson Scott Card'ın klasikleşmiş bir bilim kurgu romanından uyarlanmıştır. Düşman bir uzaylı topluluğu dünyaya saldırır. Donanma komutanı olan Mazer Rackham, onlarla kahramanca müc..

Yaklaşan Kasırgaya Meydan Okurcasına Çimlerini Biçen Adam 00:15

Yaklaşan Kasırgaya Meydan Okurcasına Çimlerini Biçen Adam

Kasırga bu, ancak adam videoda gözükmüyor. Zaten fotoğraf ve video kadın tarafından Güney Afrika'daki ailelerine kasırganın nasıl gözüktüğünü göstermek amacıyla çekilmiş. Ancak yüklenince binlerce insan tarafından farkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Yaşındaki Çocuğuna Bira ve Sigara İçiren Anne 00:59

4 Yaşındaki Çocuğuna Bira ve Sigara İçiren Anne

Sosyal medyaya yeni düşen video. henüz 3-4 yaşlarında olan bir çocuğa annesi tarafından bira ve sigara içiriliyor, babaannesi tarafından da videoya alınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son dakika... Katar'da Suudi Arabistan Vatandaşının Cenazesi Ortada Kaldı 00:26

Son dakika... Katar'da Suudi Arabistan Vatandaşının Cenazesi Ortada Ka

Suudi arabistan'ın başını çektiği komşuları tarafından diplomatik ablukaya alınan Katar'dan en dramatik haber geldi. Bir haftadır tecrit edilen ülkede yaşamını yitiren bir Suudi Arabistan vatandaşının cenazesi ortada kal..

Rocky 3 Veda  Film İzle 1:35:07

Rocky 3 Veda Film İzle

Rocky 3 Türkçe Dublaj izle Kısa bir süre sonra Rocky’e yeni rakipler çıkmaya başlar. Clubber Lang tarafından kavgaya çağrılan ve ardından Lang tarafından yenilen Rocky, yeni bir maç için çalışmaya başlar. Kendisini çalış..

  • Tv Series tarafından
  • 13.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
13 Günah Film İzle 1:32:31

13 Günah Film İzle

Filmin Konusu Bir bayan ile evli olan ama evliliğinden ve hayatından son derece mutsuz olan bu adam günün birinde bilinmeyen bir telefon ve kişi tarafından aranır. Telefonun öbür ucundaki şahıs adamımıza 13 tane önemli v..

  • Tv Series tarafından
  • 2.980 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili 03:40

Dünyanın En ilginç 8 Gizli Dili

Dünya üzerinde konuşulan en ilginç 8 gizli dil. Günümüz itibariyle yalnızca bilenler ve anlayanlar tarafından konuşulan, birçoğumuzun bilmediği bazı gizli diller bulunmaktadır. Bu videoda çeşitli gruplar tarafından konuş..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce