#Tarafından devlet televizyonunda

İstenmeyen Adamın Elden Ele Dolaşması 00:36

İstenmeyen Adamın Elden Ele Dolaşması

Hindistan'da yapılan bir gösteri esnasında hem göstericiler tarafından hemde polis tarafından istenmeyen adamın elden ele iteklenmesini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu 00:10

Küçük Efe Dünyada Fenomen Oldu

Ramazan Bayramı'nda ailesi tarafından sosyal medyada paylaşılan küçük bir erkek çocuğun dansı dünya çapında fenomen oldu. Türkiye'den bir kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüde yer alan çocuk, sosyal medyada bir anda ..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Rusya’da Ormanda Bulunan Pembeye Boyanmış Köpekler 00:36

Rusya’da Ormanda Bulunan Pembeye Boyanmış Köpekler

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde bulunan Gelencik yakınlarındaki bir ormanda gönüllüler sahipleri tarafından terk edilen pembeye boyanmış samoyed cinsi köpekleri kurtardı. Hayvanların ücretli sokak fotoğraf çekimleri için ..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacize Uğrayan Kadınlar, Polisten Yardım İsteyince Dayak Yediler! 03:45

Tacize Uğrayan Kadınlar, Polisten Yardım İsteyince Dayak Yediler!

İzmir'de gerçekleşen olayda, motorlu bir kişi tarafından taciz edilen kadınlar, polislerden yardım istediklerinde Size bu kılıkla az bile yapmışlar, halinize bakın cevabını almışlar. Genç kadınlar çıkan tartışmanın ard..

  • JET TV tarafından
  • 1.384 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın 00:17

Annabelle: Creation Filmini İzledikten Sonra Sinir Krizi Geçiren Kadın

Brezilya'da kaydedilen görüntülerde, gece geç saatte Annabelle: Creation izleyen bir kadının çığlık çığlığa kaldığı görülüyor. Alışveriş merkezinin zemin katında çığlık çığlığa kalan kadının arkadaşları tarafından verile..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabayı Çeken Oyuncak Tank 01:39

Arabayı Çeken Oyuncak Tank

RC araçlar yani uzaktan kumandalı araçlar yetişkinler tarafından oldukça ilgi çekiyor. İşte rc bir tankta sahibi tarafından güçlendirilmiş ve bir arabayı çekecek hale gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Şaşmaz'a Yapılan Ahlaksız Teklif Şakası 02:13

Vatan Şaşmaz'a Yapılan Ahlaksız Teklif Şakası

Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'a ünlü Komedyen Yavuz Seçkin tarafından yapılan erotik kamera şakasını izliyoruz efendim. Mekanın cennet olsun....

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TMO Fındık Alımına Başladı 01:08

TMO Fındık Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıkladığı takvim doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayarak Ordu'da fındık alımına başladı. Altınordu ilçesine bağlı Karapınar Mah..

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı 02:24

Kocası Felç Bıraktı Yakınları Böyle Saldırdı

Boşanmak istediği kocası tarafından felç bırakılan genç kadın eşinin tutuklu yargılandığı davada eski akrabaları tarafından sözlü saldırıya uğradı...

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı 01:11

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı

ABD'de siyahi bir şüpheli üç polis tarafından gözaltına alınırken kurt köpeği tarafından feci şekilde ısırıldı. Ülkemizde bazı kesimler tarafında özgürlükler ülkesi olarak lanse edilen ABD'de polisin siyahilere şiddeti b..

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı 01:56

Ataşehir’de Sıla Rüzgarı

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali, ünlü şarkıcı Sıla’nın verdiği konseriyle başladı. 26 Eylül’e kadar sürecek festival boyunca 7 mahallede 14 sanatçı konser verecek. Ataşehir Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Dünyanın En Şansız Güvercini 00:06

Dünyanın En Şansız Güvercini

Sahibi tarafından evin bahçesinde uçurulmaya çalışılan güvercin saniyeler içerisinde bir kedi tarafından avlanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler 01:50

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler

Kangal köpeğiyle oyun oynayan küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Köpeğin üzerine oturan ve elini köpeğin ağzına sokan çocuğun görüntüleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki alırk..

Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4 50:41

Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4

Özmüzik tarafından yayınlanan Grup Ege tarafından yorumlanan Ege'nin Türküleri 4 isimli albümü seyredelim dinleyenlerinin beğenisine sunuyoruz., Yorumcu : Grup Ege Album : Efe Türküleri - Ege'nin Türküleri 4 Firma : Özm..

  • PengoTV tarafından
  • 3.351 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzla Bilim Şenliği Başladı 05:05

Tuzla Bilim Şenliği Başladı

Tuzla Belediyesi tarafından düzenlenen Bilim Şenliği'nde lise öğrencileri tarafından yapılan bilim ve teknoloji ürünü projeler sergilendi...

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması 02:39

Yüreği Güzel İnsanların Kuyuya Düşen Köpeği Kurtarması

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarılmış. Kuyu içerisinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar 00:56

Kuyuya Düşen Talihsiz Köpeği Böyle Kurtardılar

Hindistan'da derin bir kuyuya düşen ve bir köylü tarafından farkına varılan köpek kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Kuyunun içinde yorgun ve bitkin düşen sevimli köpek veteriner hekim tarafından tedavi altına alındı...

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci 01:00

Engelli Öğrencinin Servis Sevinci

Şanlıurfa'da engelli olduğu gerekçesiyle servis firmaları tarafından okula götürülmediği iddia edilen öğrenci, Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen araç sayesinde eğitimine devam etmenin mutluluğunu yaşıyor...

Hatay'da Karakola Saldırı 00:28

Hatay'da Karakola Saldırı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, Samandağ ilçesi Çevlik tatil yöresinde bulunan jandarma karakoluna teröristler tar..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı! 01:38

İlk Yerli Makinalı Tüfeğin Atış Görüntüsü Yayınlandı!

MKE tarafından üretilen ilk yerli makinalı tüfeğin (MFY71) atış görüntüleri yayınlandı. Yerli makinalı tüfeğinin 2018'den itibaren envantere alınması planlanıyor. Tüfeğin atış sırasında neredeyse hiç geri tepmeden kolay ..

Gözü Bağlı Türk Askeri İki Dakikada Makineli Tüfeği Söküp Takıyor 00:57

Gözü Bağlı Türk Askeri İki Dakikada Makineli Tüfeği Söküp Takıyor

andarma personeli tarafından iki dakikada gözü kapalı olarak, Sovyet yapımı ve hala Rusya tarafından üretilen PKM (Pulemyot Kalaşnikova Modernizirovannıy) tüfeğinin sökülüp takılması sosyal medyada beğeni yağmuruna tutul..

Cipte Mahsur Kalan Engelli Çocuğu İtfaiye Ekibi Kurtardı 01:53

Cipte Mahsur Kalan Engelli Çocuğu İtfaiye Ekibi Kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, annesi tarafından lüks cipte bırakılan ve havasızlık nedeniyle zor anlar yaşayan 16 yaşındaki engelli çocuk itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı...

Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti 04:33

Eskişehir’de Eski Sevgili Dehşeti

Eskişehir’de yaşayan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Marina Lakvekheliani, eski sevgilisi tarafından saldırıya uğradı. Ekmek almak üzere evden çıkan Marina Lakvekheliani, eve dönüş yolunda iken apartmanının kapısında ge..

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Hande Fırat Ve Murat Özvardar’ın Düğününden İlk Kareler 06:03

Hande Fırat Ve Murat Özvardar’ın Düğününden İlk Kareler

Hande Fırat ve Murat Özvardar’ın düğününden ilk kareler gelmeye başladı. Çift bu mutlu gününde göz kamaştırdı. Hande Fırat’ın gelinliğini Raşit Bağzıbağlı tasarladı, düğün fotoğrafları ise Cengiz Dikbaş tarafından çekild..

  • BETA tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..