#Tarafından devlet televizyonunda

Ünlü Teknik Direktörü Sürükleyerek Götürdüler 00:55

Ünlü Teknik Direktörü Sürükleyerek Götürdüler

Arjantin Milli Takım teknik direktörü Jorge Sampaoli polisle tartıştı. Aracında 8 kişi olduğu için polis tarafından durdurulan ünlü teknik direktör bu duruma sinirlenerek polislerle tartıştı. Sampaoli, karakola gitmek is..

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi 00:55

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi

Başkent’te oto teyp hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü...

Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli 00:45

Artikülasyon Bozuklukları Ne Zaman Tedavi Edilmeli

Artikülasyon bozukluğu yaşayan kişilerde her yaşta tedavi mümkün. Fakat çocuklarda eğer yaşıtlarından farklı bir konuşma yapısı varsa ya da konuşması başkaları tarafından yeterince anlaşılmıyorsa artikülasyon bozukluklar..

  • NABIZ tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle 1:28:18

Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Menfaat için neler yapıldığını anlatan başlangıçta fakir ve hiç kimse tarafından değer verilmeyen karısı ve kaynanası tarafından hor görülen Ali'nin haberi bile olmadığı amcasından kalan miras sonucu çevresinde..

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır 02:45

Skolyoz Nasıl Bir Hastalıktır

Skolyoz omurgayı tutan bir hastalık. Omurgada şekil bozukluğuna sebep oluyor ve bu bozukluk omurganın etrafında bulunan organları, omuriliği, kolları ve bacakları da etkiliyor. skolyozu ortopedistler takip eder ve tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçilerin Çatıda Tehlikeli Çalışması Kamerada 00:17

İşçilerin Çatıda Tehlikeli Çalışması Kamerada

Adıyaman'da çatıda çalışan işçilerin güvenlikten uzak hayatlarını tehlikeye atarak çalışması amatör kamera tarafından kaydedildi. Adıyaman'ın Besni ilçesinde 7 katlı binanın çatısında çalışan işçiler yürekleri ağza geti..

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günün kahramanı Antalya'dan 05:32

Günün kahramanı Antalya'dan

Antalya’da alacaklarını alamadığı için elinde bastonuyla kendini falezlerden aşağıya atan yaşlı adam, kayalıklardan aşağı yuvarlanırken o sırada balık tutmakta olan başka bir vatandaş tarafından son anda kurtarıldı. Yaşl..

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı 00:39

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde gaz sızıntısı korkulu anlar yaşattı. Şehrin kalbindeki Charing Cross metro istasyonu yoğun gaz sızıntısı nedeniyle kapatıldı. Güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınan..

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş 00:24

Darmık Dağı'nda PKK Mevzilerine Yoğun Ateş

Zeytin Dalı Harekatı'nın 9'uncu gününde, TSK tarafından Darmık Dağı'nda belirlenen terör örgütü PYD/PKK'ya ait mevziler, savaş uçakları ve tanklar tarafından yoğun ateş altına alındı.Atış seslerinin duyulduğu Kilis sınır..

Yanlış Uygulanan Akupunkturun Sonuçları Ne 01:36

Yanlış Uygulanan Akupunkturun Sonuçları Ne

Akupunktur eğer bilgisi olmayan insanlar tarafından uygulanırsa iğne batan yerlerde kanamalar hatta arteryel kanamalar görülebilir. İğneyi batıracağı yeri bilmeyen kişiler tarafından uygulanan akupunklarda kötü sonuçlar ..

  • NABIZ tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Büyük Aşk Vatan 01:38

En Büyük Aşk Vatan

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle En büyük aşk, vatan klibi yayımlandı. Komutanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan klipte, jandarma personelinin zorlu kış şartlarında yür..

Yavru Fili Aslanlardan Kurtaran Bufalo Sürüsü 01:32

Yavru Fili Aslanlardan Kurtaran Bufalo Sürüsü

Güney Afrika'daki Kruger Ulusal Parkı'nda çekilen görüntülerde yavru fil, aslanlara yem olmaktan bufalo sürüsü tarafından kurtarıldı. O anlar turist kamerası tarafından böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Kira Semt Bizim Fragman 01:12

Ev Kira Semt Bizim Fragman

Aynı muhitte doğup büyüyen bir grup arkadaş rahatça yaşadıkları semtlerinde artık zorlanır hale gelmiştir. Semtleri zenginlerin son gözdesi olmuştur ve bu durum kiraların artmasına neden olur. Mahalle halkı birer birer e..

Devasa Timsahın Parçalayarak Yediği Adamı  Çıkartan Adam 01:57

Devasa Timsahın Parçalayarak Yediği Adamı Çıkartan Adam

Endonezya'da timsah tarafından parçalanıp yenilen adama ait vücut kalıntıları, yakalanan hayvanın midesinden vatandaşlar tarafından çıkartıldı...

  • JET TV tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakkaldan Cips Aşıran Köpek 00:16

Bakkaldan Cips Aşıran Köpek

Giresun’da cips tutkunu bir köpeğin bakkaldan aşırdığı cips böyle görüntülendi. Mahalle sakinleri tarafından ‘Paşa’ ismi verilen köpek belediye tarafından yapılan kulübesinin yan tarafında bulunan bakkaldan, cips tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi 02:20

İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi

F-35 uçaklarında Türk yapımı Füze SOM-J'nin kullanacağı netlik kazandı. Füze Tübitak SAGE tarafından yerli imkanlarla geliştirilmiş olup Roketsan tarafından üretilecek...

Işık Hızında Rubik Küpü Çözen Robot 0.38 Saniye 00:30

Işık Hızında Rubik Küpü Çözen Robot 0.38 Saniye

İnsanlar için bir hayli zor olan rubik küpü çözme işlemi robotlar için göz açıp süresine yakın bir sürede gerçekleştirilebiliyor. Daha önce de robotlar tarafından çözülen rubik küpü yeni bir rekorla 0.38 saniyede çözüldü..

  • JET TV tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı 01:06

Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı

TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sürerken, YPG/PKK'lı teröristlerden arındırılan yerleşim yerlerinde terörün yol açtığı tahribat AA ekibi tarafından görüntülendi...

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada 00:34

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Amanos Dağları'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı 11 teröristin cesetlerinin Türk askeri tarafından bulundukları yerden çıkartılması termal kameralar tarafından görüntülendi...

Traktörü Kar Topu Gibi Yuvarlayan Tren 00:32

Traktörü Kar Topu Gibi Yuvarlayan Tren

ABD'nin Mississippi eyaletinde bulunan Para Kasabası'nda bir kamyon tarafından çekilerek teslim yerine götürülen ve raylara sıkışan yeni traktör, tren tarafından böyle parçalanmış...

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maymunu Suya İten Turist Hayatının Dersini Aldı 00:22

Maymunu Suya İten Turist Hayatının Dersini Aldı

Çin'in Dehua İlçesindeki Xitian Tapınağı'nda arkadaşlarını eğlendirmek için bir maymuna vurarak onu suya düşüren turist, kısa süre içinde yaptığına pişman oldu. Öfkeli maymun hemen sudan çıkarak kendini suya iten adama d..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler 00:33

Özel Güvenliklerden Kaçmaya Çalışan Rus Gençler

Genç gurubun iddiaya göre alışveriş ve eğlence merkezinde bir kavga düzenlemeye çalışmışlar. Sorunlu Rus gençler bir Nissan Note otomobil ile kaçmaya çalışırken özel güvenlik şirket tarafından çağrılan acil müdahale ekib..

  • JET TV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şovları 1:36:33

Bob Tren - Çocuklar İçin Hayvan Sesleri Şarkılar - Çocuklar İçin Tv Şo

Çocuklar TV tarafından Hayvan Sesleri. Hayvan sesi çocuklar bu süper sevimli hayvanlar tarafından yapılan çeşitli ses gösterir bir kreş kafiye! Çocuk Tv anaokulu yaşlı çocuklar için kreş teker teker. Bu çocuk şarkıları a..

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada 00:32

Kırmızı Işıktaki Kanlı İnfaz Kamerada

Konya'nın Ereğli ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen minibüs sürücüsü, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Cinayet zanlısı olaydan sonra polise teslim olurken, olay bir vatandaşın cep telefonu kamer..

Sokakta Ağlarken Bulunup Kurtarılan Köpeğin, Kısa Sürede Geçirdiği Muhteşem Değişim İçinizi Isıtacak 07:20

Sokakta Ağlarken Bulunup Kurtarılan Köpeğin, Kısa Sürede Geçirdiği Muh

Yağmurlu bir günde Carey Linnell isimli kadın tarafından aranan Hope For Paws yine içimizi ısıtacak bir olaya imza attı. Birkaç gündür arabanın altında saklanan ve oldukça korkmuş olduğu gözlenen köpek gözyaşları içindey..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kıran 'Chp'li Olmak' Videosu 04:05

Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kıran 'Chp'li Olmak' Videosu

AK Parti Kepez Gençlik Kolları tarafından hazırlanan 'CHP'li olmak' isimli video, sosyal medyada ses getirdi. Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek paylaşıldı...

Meral Akşener'den HDP İtirafı 00:59

Meral Akşener'den HDP İtirafı

Millet İttifakı çatısı altında toplanan CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin, dışarıdan bir el tarafından bir araya getirildiği ve HDP'nin de ittifakın içerisinde olduğu ve akıl hocası tarafından dışarıda bırakıldığı İP ..

Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly 01:31

Çocuğum Sok O Dilini İçeri #lahaha The Best Musical.ly

Merhaba arkadaşlar, Sucurtalı Yumurta tadında bir Yeni Akım ile sizlerleyim. Musically uygulaması üzerinde Croes Bros ( Gil Croes ve Jayden Croes ) tarafından #lahaha etiketi ile başatılan bu akım yine birçok musically f..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce