#Tarafından devlet televizyonunda

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi 05:36

Vatanım Sensin 27.Bölüm - Leon İhanet Edecek mi

Hapishaneden kaçmayı başaran Leon, Ali Kemal ve Hilal tarafından saklanmayı başarır. Yaptıkları yardım sonrasında Leon öyle bir karar verir ki, herkesi şok eder. Silahların Afyon'a kaçırılmasına göz yuman Leon, hem kendi..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi 05:22

Hz Süleymanın Yüzüğü ve Yüzüklerin Efendisi Filmi

Bundan binlerce sene önce yeryüzünün büyülü devirlerinde insanolunun gözlerine perde inmemişken efsanevi bir adam yeryüzünün ve gökyüzünün efendisi olmuştu. Cinlere insanlara ve hayvanlara hükmeden bu adam Hz. Süleyman p..

  • ANKA tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Tarık Kendini Siper Etti! 03:53

Adı Efsane 19.Bölüm - Tarık Kendini Siper Etti!

Tayfa'yı kurtarmaya gelen Tarık, Gürol tarafından vuruluyor. Gürol ve sevgilisinin fotoğrafını çeken Tayfa, Fiko yüzünden Gürol'a yakalanıyor. Dışarı gözcü olan Sadık ise tayfayı beklemektedir. Sadık, tayfanın Gürol tara..

  • ANKA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 31.Bölüm - Cevdet Ölecek Mi 05:15

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Cevdet Ölecek Mi

Vasili'nin ölümünden sonra İzmir'e gelen Yunan komutanlarını bir bir öldüren Cevdet, Yunan karargahında vuruluyor ve ölümle burun buruna geliyor! Mustafa Kemal Paşa'nın emriyle İzmir'deki vazifesi sona eren Cevdet, Ankar..

  • ANKA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı 02:15

İnşaat İşçisinin Üzerine Düştüğü Demir Ok Gibi Saplandı

Samsun'da bir inşaattan çalışırken üzerine düştüğü demirin ok gibi saplandığı işçi, itfaiye tarafından demir kesilerek vücudundaki demirle hastaneye kaldırıldı. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kazımkarabekir Mahallesi'n..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman 02:40

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman

Akademi Ödülüne aday gösterilen ve Emmy ödüllü film yapımcısı Matthew Heineman (Cartel Land, 2015 Sundance Film Festivali Yönetmen Ödülü) tarafından yönetilen, üretilen ve filme çekilen City of Ghosts, izleyicileri çekir..

Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi 00:29

Üç Kağıtçı Filmindeki Hata Yıllar Sonra Fark Edildi

Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı Üç Kağıtçı filminde, Sabahat Işık'ın sahneler arasında kıyafetini değiştirdiği, dikkatli izleyici tarafından yıllar sonra fark edildi. Kemal Sual filmleri birçoğumuz için efsanedir. Ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş 02:36

Kız Kardeşinin Kına Gecesini Basan Uzman Çavuş

Manisa ‘nın Demirci ilçesinde kız kardeşinin kına gecesini elindeki sopayla basan uzman çavuş ortalığı karıştırdı. İddialara göre kız kardeşinin düğün merasimi için Demirci ilçesine geldiği öğrenilen E.A isimli şahıs kın..

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği 01:48

Kahramanmaraş’ta İçme Suyu Gerginliği

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine bağlı Helete Mahallesi’nde içme sularının Gaziantep iline bağlantı inşaatının durdurulması için vatandaşlar tarafından yapılan eylem, gerginliğe neden oldu. Yaz aylarında nüfusu 7 ..

 Songül Karlı'dan Sürpriz Konser 04:07

Songül Karlı'dan Sürpriz Konser

Manisa’nın Demirci ilçesinin kurtuluş etkinlikleri kapsamında ilçe belediyesi tarafından düzenlenen açık hava halk konserinde Songül Karlı sahne aldı. Konser boyunca birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçı Songü..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor 00:41

Uçaklar Yoğunluktan Adeta Üst Üste Uçuyor

Avrupa’nın en yoğun havalimanları arasında yer alan Atatürk Havalimanı’nda zaman zaman yaşanan yoğunluk, İstanbul hava sahasında ilginç görüntülere neden oluyor Kameralar tarafından çekilen görüntülerde yoğunluktan uçak..

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi 00:48

Afganistan'a 3 Bin ABD Askeri Gönderildi

Afganistan'a 3.000'den fazla yeni ABD askeri gönderildi - Pentagon ABD Savunma Bakanı James Mattis, Cumhurbaşkanı Donald Trump'ın yaklaşık 16 yıldır süren savaşı kazanmak için başlattığı yeni stratejinin bir parçası olar..

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu 04:12

Miss Turkey 2017 Birincisi Belli Oldu

Türkiye'nin en güzel kızının seçildiği yarışma olan Miss Turkey'de heyecan sona erdi. Birçok adayın katıldığı Miss Turkey 2017'de Türkiye'nin en güzel kızı belli oldu. İşte Türkiye'nin en güzel kızı ve Miss Turkey 2017'y..

  • ANKA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı 02:40

Köpekleri Yiyen Esrarengiz Hayvan Foto Kapana Yakalandı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz aylarda onlarca köpeği yediği iddia edilen ve cinsi belirlenemeyen vahşi hayvan foto kapana yakalandı. Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde geçtiğimiz aylarda yaklaşık 25 k..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..

Pitbull Terrier Irk Özellikleri 02:06

Pitbull Terrier Irk Özellikleri

TARİHİ ve KÖKENİ Pitbull Terrier, sanılanın aksine kökeni çok eski bir köpek ırkı değildir. 19. yüzyılda Büyük Britanya’da güçlü bir dövüş köpeği üretmek amacıyla bulldog ile teriyerlerin çiftleştirilmesi ve çeşitli çapr..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce