#Tard başkanı prof dr hülya bilgin

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Çağla Şıkel’den Samimi İtiraf: 'Asla ve Asla Boşanmak İstemezdim' 00:41

Çağla Şıkel’den Samimi İtiraf: 'Asla ve Asla Boşanmak İstemezdim'

Hülya Avşar’ın sunduğu ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’nin bu haftaki konuğu olan Çağla Şikel'in programın tanıtımında yayınlanan görüntüde tarihi itirafı yer alıyor. Hülya Avşar'ın sorularını cevaplayan model evliliği hakkında..

  • JET TV tarafından
  • 1.492 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı 00:40

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı

Hayat Şarkısı 55. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, müjdeli haberi veriyor! Hülya sevinçten havaya uçuyor! Zeynep, hamilelik testinin sonucunu ilk olarak Hülya ile paylaşır. Sonucu gören Hülya, sevinçten havaya zıplar ve Z..

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün! 05:45

Hayat Şarkısı 54.Bölüm - Seni Eşekler Öpsün!

Hüseyin'in el koyduğu video yüzünden araları bozulan Hülya ile Mahir, küslüğü daha fazla uzatmıyor ve barış sağlanıyor! Torunbaş Ailesi'ni bitirecek, her şeyin anlatıldığı videoyu İpek, Mahir ile Hülya'ya vermişti. Bu vi..

  • ANKA tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Helin Avşar Kendine Ne Yaptı 12:01

Helin Avşar Kendine Ne Yaptı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kız kardeşi olması onu da ünlüler dünyasına dahil etti. Helin Avşar bir dönem magazin haberlerine konu olan aşkları ile özellikle ablası Hülya Avşar'ı oldukça yormuştu. 2016 yılında yaptığı kı..

  • BETA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi 03:07

11 Yıllık Çift, PRP ve Akupunktur Tedavisiyle Çocuk Özlemine Son Verdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki Cansu Hatipoğlu, 11 yıllık evliliğinde çocuk sahibi olmak için gitmedik tedavi merkezi bırakmadı. Tedavilerde olumsuz sonuç alan Hatiploğlu, arkadaş tavsiyesi üzeri..

NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı 05:59

NASA'daki Tek Türk Bilim Kadını Uzay Teleskobu Projesini Anlattı

NASA Uzay Teleskobu Projesi Başkanı Prof. Dr. Feryal Özel, bir konferans için İstanbul'a geldi. NASA için çok önemli bir projenin başında olan Prof. Özel, sorularını yanıtladı...

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması 16:07

Müslüman Kadının Muhteşem Konuşması

Dalia Mogahed'e baktığınızda ne görüyorsunuz? İnançlı bir kadın? Bir bilgin, anne, abla? Ya da baskı altında kalmış, beyni yıkanmış, olası bir terörist mi? Bu kişisel, güçlü konuşmasında Mogahed'in bizden istediği; kutup..

  • Dini Mubin tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayın Arasında Programı Yayından Kaldırdılar 00:41

Canlı Yayın Arasında Programı Yayından Kaldırdılar

Show TV'de eşine benzerine pek rastlanmayan bir olay yaşandı. 'Herkes Kazanır' isimli yarışma, ekrandayken yayından kaldırıldı. Sunuculuğunu Hakan Bilgin'in yaptığı program ilk bölümüyle dün akşam yayınlanmaya başladı an..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:36

İlk Kez Trene Binen Bihter Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında meydana gelen tren kazasında yaşamını yitiren 14 yaşındaki Bihter Bilgin toprağa verildi. Cenaze törenine Bilgin ailesi, yakınları siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yakınları..

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti 16:10

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti

Behzat Ç.'nin kadrosunda yer alan güzel oyuncu Belçim Bilgin yeni imajıyla çok konuşuldu. Tüm bu gelişmelerin ardından 'Studio 11' dergisi için objektif karşısına geçen Bilgin, sarı saçlarıyla görenleri şaşırttı. 'The Ha..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Yanyol 02:33

Yanyol

Yanyol · Vio, Ceza Yanyol, Vol. 1 ℗ M.o.b. Entertainment / Associated Label Of Govinet Released on: 2020-02-14 Author: Aşkın Mert Şalcıoğlu Composer: Aşkın Mert Şalcıoğlu Author: Bilgin Özçalkan Composer: Bilgin Özça..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli oldu 26:59

Asgari ücretin açıklanması ile birlikte işverene maliyeti de belli old

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret 2022 zammı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ilk olarak Çalışma Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret zammı açıklaması yaptı. Bilgin taraflara..

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi 01:01

Alman Merkez Sağ Partiler Bir Kez Daha Merkel Dedi

Alman muhafazakar partiler, Başbakan Angela Merkel’in 24 Eylül’de yapılacak seçimde dördüncü kez aday olması üzerinde anlaştı. Hristiyan Demokrat Birliği Başkanı Angela Merkel ve ortağı Hristiyan Sosyal Demokrat Parti B..

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:21

Turgut Bülbüloğlu Trabzon'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon'un köklü futbol kulüplerinden İdmangücü'nün eski başkanı Turgut Bülbüloğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumartesi günü hayatını kaybeden Bülbüloğlu'nun cenazesi bugün Yeşilova Merkez Camii'sinde öğle namazına..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..