#Tarif etmiş

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Gözleme Tarifi (Ispanaklı) 01:30

Gözleme Tarifi (Ispanaklı)

İnce, ince açılan yufkaların arasında iç harcı ile ocakta hızlıca pişen lezzetli gözleme tarifimizi sizlerle paylaşmak istedik. Türk mutfağında sıklıkla yapılan, bilinen bir börek tarifidir. İç harcını arzunuza göre peyn..

Sosyete Köftesi Tarifi  Bulgur Köftesi 02:53

Sosyete Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere doyurucu, besleyici, misafirlerinizin iştahla yiyeceği sosyete köftesinin tarifini vereceğiz. Bulgurla yapılan bu köfte, mercimek ve nohutla zenginleştirilmiştir. Üzerine sarımsaklı yoğurt ilave edildikten ..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi 02:29

Milföy Hamuru ile Gözleme Tarifi

Milföy hamuru ile pratik bir şekilde hazırlanabilecek gözleme tarifini paylaşmak istiyoruz. Özellikle çocukların çok seveceği pratik börek tarifi arıyorsanız tavada yapabileceğiniz az malzemeli çok kolay bir tarif. Milf..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin 00:21

Mutluluk Parayla Degil Bır Kova Suda Mutlulugu Yakalaya Bilirsin

Bir çocuğun gülmesinden daha güzel bir şey tarif edin bana. Yeterki insan mutlu olmayı bilsin..

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı 00:31

Benimsin 15.Bölüm Fragmanı

Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Zain kendisine hızla çarpıp kaçan bir araba yüzünden yaralanır. Aaliya, Zain’e çarpan kişinin kim olduğunu polislere tarif ettiklerinde yaşananların Ayat ile ilgili olduğ..

Nasıl Şeyma Subaşı Olunur? 03:09

Nasıl Şeyma Subaşı Olunur?

Son dönemlerin hızlı yükselişini yaşayan Şeyma Subaşı için tarif alıyoruz arkadaşlar. Kalemi kağıdı hazırlayın. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plütonyumlu Nargile Tarifi 04:42

Plütonyumlu Nargile Tarifi

Kağızmana Ismarladım Nargile Nargile Hacı Acil Ateş Gönder ...güle ...güle programından herkese kucak dolusu tütünler...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Gaza Gelip Sonrasında R Yapmak 01:22

Canlı Yayında Gaza Gelip Sonrasında R Yapmak

Görüntüde güvenlikçi canlı yayın sırasındayken adres soran adama adresi tarif edip arkasında komik şekilde küfredince adam geri geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chanakhi Nasıl Hazırlanır 01:27

Chanakhi Nasıl Hazırlanır

İlginç Bir Yemek Olan Chanakhi Nasıl Hazırlanır?..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Dakikada Hazır Kek 02:32

15 Dakikada Hazır Kek

Pratik lezzetli kek yapımı..

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adnan Oktar'dan Kadın Tarifi 01:16

Adnan Oktar'dan Kadın Tarifi

Adnan Oktar seksi kadın mı güzel kadın mı polemiğine son noktayı koymuş. Adnan Oktar akıllı kadın seksi kadındır, çünkü aklını kullanıyordur demiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Çorba Tarifi 01:22

Kıymalı Çorba Tarifi

Evdeki minik oğlumuza mümkün olduğunca besleyici çorbalar yapmaya çalışıyoruz, Eti köfte dışında tüketmiyor bu nedenle çorbalarda mümkün olduğunca kullanmaya çalışıyoruz. Küçük yaşta çocuğu olanlar için de farklı bir alt..

Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.339 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi 00:37

Muhteşem Nutellalı Muz Tarifi

İzlerken bile canınızın çektiği pratik tarif..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Puf Böreği Yapmak Bu Kadar Hızlı Olmamıştı 00:30

Puf Böreği Yapmak Bu Kadar Hızlı Olmamıştı

şekerli tatlı hamuru, puf böreği. Herkese bir tat bombası! keyifli seyirler..

  • PengoTV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Mengüç Şakşuka 05:03

Tarık Mengüç Şakşuka

Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka Doyamadım tadamadım yiyemedim şakada şuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşun..