#Tarihte gerçekleşen küçük ve İnanılmaz hatalar

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler 00:45

Düğün Konvoyunun Önünü İş Makinesiyle Kestiler

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hafta sonu gerçekleşen bir düğünde inşaat malzemeleri satan firmanın personeli, evlenen patronlarının düğün arabasının önünü iş makinesiyle keserek bahşiş istedi. Marmaris’e bağlı Selimiye Ma..

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Acun Ilıcalı'nın Büyük Kızı Banu Düğüne Katıldı 03:14

Acun Ilıcalı'nın Büyük Kızı Banu Düğüne Katıldı

Fransada gerçekleşen ve Fransada gerçekleşen düğüne birçok ünlü gibi ilk eşinden olan büyük kızı Banu Ilıcalı da katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

 Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı 04:39

Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı

Yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren ünlü sanatçı Sibel Can, tarihi antik tiyatroda hayranları ile buluştu. Antik tiyatroyu dolduran 3 bin kişi konseri izlemekten çok cep telefonları ile o anları kaydetti...

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! 01:59

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı 03:01

Eskişehirli Öğrenciler Memlekette, Daireler Elde Kaldı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre eylül ayı içerisinde gerçekleşen konut satışlarında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 6,9’luk bir azalma görülürken; emlak komisyoncuları, bu durumun ana sebe..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Babanın Çiftliği Doru Atı Çocuk Şarkıları 02:29

Ali Babanın Çiftliği Doru Atı Çocuk Şarkıları

Küçük Kurbağa, Küçük Kurbağa kuyruğun neredeee Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee Ku vak vak vak ku vak vak vak ku vak vak vak vak vaaaaak Ku vak vak vak ku vak vak vak ku vak vak vak vak vaaaaak Küçük Kurbağa,..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa 02:15

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa

İsviçreli doktorlar, hastaların kendi burunlarından toplanan kıkırdak hücrelerini, hasarlı kıkırdağa sahip olan 10 yetişkinin dizlerinin tedavisi için kullandılar. Başarılı şekilde sonuçlanan kıkırdak nakilleriyle araştı..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Makarna Salatası Tarifi 01:16

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler; Yarım paket küçük (yüksük,boncuk) makarna 1 su bardağı mayonez 1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurt 10 adet kornişon turşu 5 adet haşlanmış sosis 1 büyük kavanoz garnitür(havuç, bezelye, patates) 1 küçük konserv..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum 04:12

Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum

Artık o şarkıları kimin için söylediğini bilmiyorum. Çünkü benden sonra bir başkası oldu. Aynı şeyi sana yaşatmıştım doğru. Şimdi bu acıyla nasıl yaşadın biliyorum. Evdeki o küçük odada seni arıyorum. Durmadan dolaşıyor..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet pırasa 1 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 adet domates 1 avuç tel şehriye 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 yemek kaşığı un 1, 5 litre su 1 yemek kaşığı sıvı ya..

Milföy Tadında Yufka Böreği 02:15

Milföy Tadında Yufka Böreği

5 adet yufka 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı sirke İç harcı için: İstediğiniz iç harcı veya 250 gr kıyma 1 adet kuru soğan 1-2 adet yeşil biber Yarım adet kırmızı biber Bir t..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi 03:20

Ispanak Graten Tarifi Fırında Beşamel Soslu Ispanak Tarifi

Gelelim fırında ıspanak nasıl yapılır? 1.2 yemek kaşığı sıvı yağ uygun bir tencereye ya da tavaya alınır. 2.1 adet küçük küçük doğranmış kuru soğan eklenerek hafif kavrulur. 3.Güzelce yıkanıp doğranmış 700g ıspanak eklen..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..