#Tarkan Çakır unutman gerek müzik dinle

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocasından Boşanan Kadın Lokum Dağıtıp Kutlama Yaptı 03:26

Kocasından Boşanan Kadın Lokum Dağıtıp Kutlama Yaptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Ümmü Çakır kendisini aldattığı gerekçesiyle dava açtığı eşinden 3 yıl sonra boşanmasını büyük bir sevinçle kutladı. Otomobilin arka ve ön tarafına, Boşandım. Çok mutluy..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Anonim - Mesaj 02:24

Anonim - Mesaj

Mesaj şarkı sözleri ile Güneşim soldu kara cadı büyü bozdu Düşman bir zaman dosttu,hikayelerim tozlu Sıkışıp Kaldım aralarda Sevgiler masalarda ya masallarda belkide karma Bir gözüm resminde diğeri ise ayda Yok bi fayd..

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli) 04:58

Bozdoğan Türküsü İttihat ve Terakki (Elveda Rumeli)

Bak bulutlar geçiyor üstünden kaldır başını Al mendilim sende kalsın sil yaşını off Memleket...sevdana yürek gerek... Aysız gecelerde kumrular ağlar içimde.. Sözlüysekte uzakların yoluna, Öleceğiz doğduğumuz toprak..

Serdar Ortaç - Ayrılmam 03:44

Serdar Ortaç - Ayrılmam

Gururla harcadım elimde kalanı Çiçekler aldım sarmadı yaramı Acı bile kendine getiriyor adamı Bir dikili ağacım yok İyileri yakacak, kötülere bakacak Daha iyi çıktımı, beni bile satacak Yolun ötesinden yüreğime akacak A..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Arabesk Rap Yapmak İsteyip Yapamamak 00:58

Arabesk Rap Yapmak İsteyip Yapamamak

Biliyorum arabesk rap yapan apaçi videolarından sıkıntı geldi fakat bu vidonun özelliği nette karşılaşabileceğiniz herhangi bir arabesk rap videosundan çok daha sıkıntı verici hatta arka arkaya izlenmesi halinde ciddi an..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Yaşındaki Kuaför 09:02

8 Yaşındaki Kuaför

8 yaşındaki bir kız çocuğunu böyle bir aktivite yapması çok yanlış çünkü 8 yaşındaki bir kız çocuğu arkadaşlarıyla oyun oynaması gerek yada kitap okuması gerek böyle büyüklerinin yapacağı işleri yapmaması gerek...

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

My Secret Romance-Beni Çok Sev 03:29

My Secret Romance-Beni Çok Sev

Çok Sevilen Kore Dizisi Olan My Secret Romance'nin Tarkan'ın En Çok Dinlenen Şarkılarından Beni Çok Sev Şarkısına Uyarladığımız Klibi... İyi Seyirler..

  • KAPALI SET tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

Jelena Karlesua'dan Şımarık Yorumu 00:22

Jelena Karlesua'dan Şımarık Yorumu

Beşiktaş'ta forma giyen Sırp yıldız Dusko Tosic'in eşi Jelena Karlesua, Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde verdiği konserde Tarkan'ın 'Şımarık' şarkısını seslendirdi,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7 Yıllık Hasret Bitti 02:02

7 Yıllık Hasret Bitti

Megastar Tarkan 7 yıl aradan sonra 14 parçasının yer aldığı yeni albümü bugün çıktı ve her yerde Tarkan'ın yeni şarkıları çalmaya başlandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalından Büyük İtiraf 01:07

Demet Akalından Büyük İtiraf

Bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Demet Akalın sosyal medyada bundan sonra kimse ile tartışmayacağını dile getiriyor. Demet Akalın Yeni Albümünü çıkaran Tarkan içinse iki gün sonra bizim devrimiz bitiyor Ta..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Yeni Yıl Rekoru Kimde 02:13

Yeni Yıl Rekoru Kimde

Yeni Yıl Rekoru Kimde ? Tarkan mı, Hadise mi, Murat Boz mu, Ebru Gündeş mi, Serdar Ortaç mı, Hande Yener Mi..

  • BETA tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Olamıyorum Beyaz Show 01:30

Baba Olamıyorum Beyaz Show

Tarkan'ın sosyal medya üzerinden paylaştığı sürpriz haberi içeren videoya, Beyaz'ın da göndermesi vardı...

  • BETA tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Yönetmen Oldu Kime Başrol Oyunculuğu Verdi 01:40

Murat Dalkılıç Yönetmen Oldu Kime Başrol Oyunculuğu Verdi

Adriana Lima, Metin Hara, Demet Akalın, Ece Erken, Tarkan, Mert Ekren Haber Turu.. Hande Erçel'in Sevgilisi Murat Dalkılıç, Neslihan Atagül'ün Eşi Kadir Doğulu'ya başrol oyunculuğu verdi...

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce