#Tarla başı

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye 06:17

Tahin Pekmez El Ele, Kopar Kopar Ye

2 ekmeklik hamur(600 gr) 9 çorba kaşığı tahin 8 çorba kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı susam 6 top kaymaklı dondurma Kalıp için, Tereyağı Un 2 ekmeklik hamuru unlanmış tezgaha koyup elinizle 1 parmak kalınlığında açın. A..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı 01:07

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Fragmanı yayında! Gözaltına alınan Gökhan öfkeden deliye dönüyor! Emel ise Cemal’in gerçek babasının Sami olduğunu öğreniyor! İnsanlık Suçu yeni bölüm fragmanında Gökhan’ın hapse girmesi aileye b..

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi 04:30

Havuçlu Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 7 adet orta boy Havuç, 1,5 paket (300 gr) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı şeker, 100 g tereyağı, 1 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 1 çay kaşığı tarçın. Üzeri için; 3 yemek kaşığı krema, 1 yemek kaşı..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..

Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official Video) 04:31

Taylan Özgür Ölmez & Taner Ölmez - Bu Dağlar Kömürdendir - (Official V

BU DAĞLAR KÖMÜRDENDİR Bu dağlar kömürdendir Giden gün ömürdendir Feleğin bir kuşu var Pençesi demirdendir Hadi leylim leylalım Ben yoluna kurbanım Ya al canım kurtulam Ya ver derdin dermanım Bu yol Pasin’e gider Döner..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Yüz Yüze Eğitim Pazartesi Günü Başlıyor 02:48

Yüz Yüze Eğitim Pazartesi Günü Başlıyor

Okullarda yüz yüze eğitim yarın başlıyor. Anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri pazartesi günü ders başı yapacak. Okullarda korona önlemleri çerçevesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.nnTGRT HABER YOUTUBE KANALINA ABONE OLM..

  • GÜL tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir 04:04

HiraiZerdüş Ft. Nazlıcan Kübra - Bu Dağlar Kömürdendir

Bu Dağlar Kömürdendir Geçen Gün Ömürdendir Feleğin Bir Guşu Var Pençesi Demirdendir Hadi Leyli Leylanı Mevlam Yazmış Fermanı Ya Al Canım Gurtulam Ya Ver Derdim Dermanı Bu Yol Pasin'e Gider Döner Tersine Gider Şu..

Oka Telugu Premakatha Official Trailer | Mahendra | Lavanya | Santhosh Krishna | @Shreyas ET 01:38

Oka Telugu Premakatha Official Trailer | Mahendra | Lavanya | Santhosh

Watch Oka Telugu Premakatha Movie Trailer Directed By B. Santosh Krishna. #OkaTeluguPremaKathaMovie #OkaTeluguPremaKathaTrailernnWatch Oka Telugu Premakatha Movie Here : app.shreyaset.comnnNachiketha meets Rigveda in an ..

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde 03:47

Barajlardaki Doluluk Oranı Son 10 Yılın En Düşük Seviyesinde

İstanbul barajları son günlerdeki yağışlara rağmen alarm vermeye devam ediyor. Barajların doluluk oranı son 10 yılın düşük seviyesi olan yüzde 27 seviyesine kadar indi. Su seviyesi azaldıkça hem organizmaların artacağı h..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce