#Tartışmasız dünyanın en tatlı canlısı

Bu Mercedes AMG GT 2018 Yılında Piyasaya 03:29

Bu Mercedes AMG GT 2018 Yılında Piyasaya

Dünyanın en güzel arabası....

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması 02:16

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması

Obama'nın Özel Temsilcisi'nden Türkiye Açıklaması ABD Başkanı Barack Obama'nın DEAŞ'la (IŞİD) Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Türkiye ve Rakka operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. NATO-PA Ortadoğu ve Akden..

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası 05:13

Onuncu Yıl Marşı - TSK Armoni Mızıkası

Çıktık açık alınla on yılda her savaştan. On yılda onbeş milyon genç yarattık her yaştan, Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan! Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan. Türk'üz: cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi; T..

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle 1:33:44

Başka Dilde Aşk Full Hd Türk Filmi İzle

Özet ve Detaylar Onur’un tüm yaşamı, beraber spor yaptığı arkadaşlarından birinin doğumgünü partisinde beklenmedik bir dönüşüme uğrayacaktır. Beraberce kürek takımında yeraldığı arkadaşı Vedat’ın doğumgünü partisinde Zey..

  • mathilda tarafından
  • 15.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ayağa Kaldıran Görüntü 01:28

Dünyayı Ayağa Kaldıran Görüntü

Görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Siyahi genç kadının kafasına sopa ile vuran adamlar hızını alamayıp bu sefer suratına vuruyorlar. Nerede çekildiği belirtilmeyen video dünyanın tep..

Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması 01:19

Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması

El Clasico müthiş bir sonla sona erdi. 90+2'de sahneye çıkan Messi kariyerinin 500. golünü atarken takımını da bu dev maçta galibiyete taşıdı... Messi attığı bu son dakika golü ile bir kez daha dünyanın en iyi ikinci fut..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı 01:30

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu dünyanın en büyük ligini oluşturdu ve Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi tanıtımını Ankara'da yaptı...

Serbest Koşusuyla Buz Şehrine Meydan Okuyan Adam 02:51

Serbest Koşusuyla Buz Şehrine Meydan Okuyan Adam

Çin'in Harbin şehrinde -25 derecede muhafaza edilen bir masal şehri! Serbest koşunun efsane ismi Jason Paul bu şehre meydan okudu. 11 futbol sahası büyüklüğündeki buzdan şehir, her yıl dünyanın farklı yerlerinden gelen b..

Hotel Transilvanya Film İzle 1:31:31

Hotel Transilvanya Film İzle

Dracula'nın (Adam Sandler) zengin canavarların ve ailenin yaşayabileceği, kendilerini rahatsız etmek için insanın olmadığı canavarlara maruz kalabileceği, beş yüzlü tatil beldesi olan Hotel Transylvania'ya hoş geldiniz. ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Trendler - 2017 New York Otomobil Fuarı 04:28

Trendler - 2017 New York Otomobil Fuarı

Dünyanın en eskilerinden olan New York Otomobil Fuarı ilk kez 1900 yılında düzenlenmişti. Amerikan piyasasında satılan bütün modeller bu fuarda sergilenir. Alman şirketleri de fuara en fazla modelle katılanlar arasında...

  • Umut Tv tarafından
  • 533 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'nin Yükseliş Dönemi 03:13

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi

Abdulhalik Çimen yönetimindeki A Haber bir habercilik başarısına imza attı. A Haber Türkiye ve dünyanın 66 noktasından birden canlı yayın yaparak görülmemiş bir rekora imza attı. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı o..

Pascal Nouma - Gmax Deneyimi (Küfür İçerir) 04:35

Pascal Nouma - Gmax Deneyimi (Küfür İçerir)

GMax Yeni Zelanda'dan çıkıp dünyanın dört yanına yayılmış,güvenli ve heyecanı doruk noktasında yaşatan bir teknoloji harikası! Pascalın konuk olduğu bir gün kaydedilen görüntüler ve içimizden biri Pascal'ın gitgide bizde..

  • JET TV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülkelerin Tuhaf Yasakları 02:53

Ülkelerin Tuhaf Yasakları

Toplumun huzuru ve düzeni için uygulanan yasakları hepimiz biliriz. Peki bu yasaklara ne demeli? Dünyanın çeşitli ülkelerinde geçerli olan bu birbirinden ilginç yasaklara galerimizden ulaşabilirsiniz. Bu yasaklara çok şa..

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Demir Demirkan - Kahpe 04:20

Demir Demirkan - Kahpe

İçimde bir boşluk var neyle doldursam Parayla mı aşkla mı hayaller kursam Alem oyuncu olmuş, sokaklar sahne Sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe x 2 [Nakarat] x 2 Yürüsün üstüme gelen gelsin Bırakıp ortama giden..

Kim Kardashian'ın Selülitleri Olay Oldu!! 01:14

Kim Kardashian'ın Selülitleri Olay Oldu!!

Yalnızca ABD'nin değil dünyanın en ünlü ailesi olma yolunda ilerleyen Kardashian'lar, bu kez Meksika tatilinde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz - Yema Oğul 05:38

Salih Yılmaz - Yema Oğul

Salih Yılmaz - Yema Oğul Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ağaci besleyen irmak değil mi Yapraği besleyen dallar değil mi Bu dünyanın altı toprak değil mi Yema oğul yema yetim malidur Yema oğul yema yet..

  • BLACKSEA tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Ölüm Oyunu Film İzle 1:29:44

Ölüm Oyunu Film İzle

Rick Tyler savaşın ortasında düşman topraklarından bir başına kalmış özel harekat uzmanıdır ve gözünü hiç beklemediği bir şekilde, üst düzey güvenliğe sahip bir hapishanede açar. Buradan kurtulmak içinse ona verilen göre..

Diken Böceği 02:49

Diken Böceği

Membracidae özellikle bu türü dünyanın en ilginç görünümlü böcekler listesine girmeyi başarmış..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gotham Fragmanı Wonder Woman 01:00

Gotham Fragmanı Wonder Woman

Bir Amazon prenses, dünyayı keşfetmek için adasını evden çıkarır ve böylece dünyanın en büyük kahramanlarından olur...

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Nusret'in 3.5 Milyon Kişinin İzlediği Kıyma Şovu 01:00

Nusret'in 3.5 Milyon Kişinin İzlediği Kıyma Şovu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Nusret, son şovuyla yine herkesi kendine hayran bıraktı...

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akrep ve Karadulun Kapışması 01:59

Akrep ve Karadulun Kapışması

Dünyanın en zehirli örümceği olarak bilinen karadul örümceği ile sarı akrebi bir fanusun içerisine koydular. İşte bu çok tehlikeli iki böceğin mücadelesi…..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..