#Tartışmasız dünyanın en tatlı canlısı

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Başlat Dreamer Fragmanı 02:22

Başlat Dreamer Fragmanı

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde..

Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

12 Tonluk Tırı Çeken Kadın 01:04

12 Tonluk Tırı Çeken Kadın

Dünyanın en güçlü kadını lakaplı İranlı Giti Mousavi, 12 tonluk tırı 30 metre çekerek kendi rekorunu kırmış...

  • JET TV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutluyorum İyiki Varsınız 01:00

Tüm Annelerimizin Anneler Günü Kutluyorum İyiki Varsınız

Güzel anneciğim yanında olamayacağım, anneler gününü kutluyorum. İyi ki varsın. Dünyanın bütün güzel annelerinin anneler gününü kutluyorum...

  • PengoTV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Everest Dağı'nı Türkiye'de Sanan Yurdum İnsanı 01:19

Everest Dağı'nı Türkiye'de Sanan Yurdum İnsanı

Çin–Nepal sınırı üzerinde yer alan dünyanın en yüksek dağı Everest Dağı sokak röportajında vatandaşlara sorulmuş. Vatandaşlara Everest Dağı'nın hangi ilimizde olduğ sorulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuğuna Wasabi Yediren Baba 00:18

Çocuğuna Wasabi Yediren Baba

Uzakdoğu mutfağına ilgisi olanların çokça duyduğu wasabi dünyanın en acı besinlerinden biri. Bu hain babada bunu bilmesine rağmen çocuğunu yakan bir şaka yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 285 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli 05:26

Zeynep Bakşi Karatağ - Derdim Gizli

Derdim gizli kimselere diyemem Bir derdi sevdaya saldı yar beni Ben kendi halımla yanar dururken Bir derdi sevdaya saldı yar beni Yara doğru aktı gönül deresi Sargı tutmaz imiş aşkın yarası Böyle imiş bu dünyanın töresi..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:39

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

Alışık Olunmayan Drift Performansı 01:52

Alışık Olunmayan Drift Performansı

Ford’un başarılı drift pilotu Vaughn Gittin Jr.‘ı direksiyon başına geçirdiği ve Nürburgring gibi dünyanın en zorlu etaplarından birisi olan bir pistin sınırları içerisine soktuğu F-150 Raptor, bizlere pickupların isteni..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende 16:07

Sevgilime Muhteşem Doğum Günü Süprizi - Alper Rende

Bu videoda Betül'e hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye hazırladım! Dünyanın en büyük hediye paketini yaptım ve muhteşem sürprizler hazırladım. Bana bu sürprizi yapmamda destek olan UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Peps..

  • JET TV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu 13:20

Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu

Bu abur cubur videomda sizin için bu kez Amerikalıların sofralarında kullandıkları ürünleri denedim. Dünyanın en acı biberlerinden yapıldığı iddia edilen acı sosun da bir tadına baktık...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı 04:05

Haydi Ya ALLAH !! Muhteşem Mehter Marşı

Mehter veya mehteran, Osmanlı Yeniçeri Askeri Bandosu. Dünyanın en eski askeri bandolarından birisidir. Farsçadaki mihter kelimesinden türemiştir. İslamiyetten önceki Türk devletlerinde, küçük değişikliklerle yer almış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Bohemian Rhapsody Türkçe Altyazılı Fragman

Film, Queen grubuna, müziklerine, klişelere meydan okuyan ve kuralları yıkarak dünyanın en sevilen sanatçılarından biri haline gelen ikonik solistlerine bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Film, simgeleşmiş şarkıları ve d..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat 02:14

Sosyal Medya Kraliçesine Türk Damat

Model, 6 ay önce Türk iş insanı Kaan Günay ile birlikteliğe başlamıştı. Dünyanın birçok ülkesine giderek aşk dolu pozlar paylaşan çift, büyük bir hayran kitlesi kazandı. Serfaty ile Günay nişanlandı. Michel, nişan haberi..

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Dip 7 ve 8. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, son iki bölümüyle 25 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak inti..

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Tolgahan Sayışman'ın Oğlu İle Olan Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu 02:34

Tolgahan Sayışman'ın Oğlu İle Olan Fotoğrafı Sosyal Medyada Olay Oldu

Oyuncu Tolgahan Sayışman 2 aylık olan oğlu Efehan'ın olduğu bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Sayışman, fotoğrafına, Dünyanın en güzel banyosu. notunu ekledi...

  • BETA tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..