#Tarİhİn

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vikingler 5.Sezon Fragmanı 02:24

Vikingler 5.Sezon Fragmanı

Vikings 5.Sezon Fragmanı Yayınlandı. Vikings Sezon 5 Hakkında Vikinglerin dünyası, Norse efsanesine ve tarihin sayfalarına, yani efsanenin kenarında bir adama çıkan ilk Viking olan Ragnar Lothbrok'un yolculuğuyla hayata ..

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan 04:41

Sahiplerini Yiyen 5 Evcil Hayvan

nsan ve hayvan arasındaki ilişki, tarihin başlangıcından beri varolmuştur. At gibi bazı hayvanlar, fiziksel görevlerde bize yardım etmek için kullanılırken, köpek gibi diğer hayvanlar ise koruma sağladı. Bu hayvanlar her..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi 00:16

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi

Abd'yi etkisi altına alan ve tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu fırtınası Irma kasırgasıyla dalga geçen trolcü gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ensest Ne Demek? 05:52

Ensest Ne Demek?

Ensest konusu bugünlerde her yerde. Magazinde, koca koca gazetelerde, televizyonda,tarihin tüm dönemlerindeki hanedanlarda,bayıla bayıla izlediğimiz dizilerde, hatta kimilerinin iddiasına göre halkın yüzde 40’ında. Enses..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm 14:22

İstanbul Muhafızları 20. Bölüm

Osmanlı Devletinin Kırım Savaşı sırasında büyük rol oynayan Rumeli Feneri, İstanbul Boğazının Karadeniz ile kesiştiği noktada konumlanmıştır. Savaş esnasında Karadenizde bulunan gemileri gözlemlemek için kullanılan fener..

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı 05:18

Şeref Bey'in Türküsü - Beşiktaş Marşı

ŞEREF BEY'İN TÜRKÜSÜ Günlerden Beşiktaş Tarihin adı hicran Kavuşmak zamanıydı Koşup gelmiş herbir can Havada aşkın sesi Köy içine yine doğru Bu sevdanın şahidi Dolmabahçe yolu Hasretin adı sensin Anlamsız artık herşey Y..

  • OFSAYT tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aynı Tezgahı Götürdüler ABD'de Kurdular 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aynı Tezgahı Götürdüler ABD'de Kurdular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17-25 Aralık'ta hukuk kisvesi altında ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Bizim dik duruşumuzla bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler ABD'de kurdular. dedi...

ABD'den Türk Vatandaşlarına Vize Şoku 05:43

ABD'den Türk Vatandaşlarına Vize Şoku

ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, Türk vatandaşlarının vize işlemi randevuları için en erken tarihin 2019 yılının Ocak ayı olduğunu açıkladı..

  • BETA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Refah Partisi'nin Kapatılmasına Erbakan'ın Verdiği Tarihi Cevap 01:00

Refah Partisi'nin Kapatılmasına Erbakan'ın Verdiği Tarihi Cevap

Merhum Necmettin Erbakan, Refah Partisi'nin kapatılmasını mecliste yaptığı tarihi bir konuşma ile değerlendiriyor: Bu karar tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır. Refah Partisi camiasının çok daha büyüyüp gelişece..

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı 02:07

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı

Azra Akın, önceki gün oyuncu Songül Öden ile birlikte tiyatro izledi. Çıkışta objektiflere yansıyan Akın, hamilelik haberlerinin kendisine hatırlatılması üzerine verdiği tepkiyle, kafaları iyice karıştırdı. Azra Akın ve ..

  • BETA tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Horizon Zero Dawn  Launch Trailer  PS4 03:05

Horizon Zero Dawn Launch Trailer PS4

In a world where Machines dominate the earth and mankind lives on in primitive tribal societies, one woman sets out to find her destiny among the remnants of the ancient past. As Aloy, you must brave the Machine-infeste..

  • BETA tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wingsuit Flying Sporu 01:28

Wingsuit Flying Sporu

İnsanlar var olduklarından beri, bazı şeylere oldukça meraklı ve de ilgili olarak yaklaşmışlardır. Uçmak da, insanların geçmişten günümüze kadar gelinen süreç içerisinde tarihin her döneminde ilgi duyulan ve bu yönde çal..

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:42

La Casa de Papel 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tarihin en büyük soygunu tehlikede. Hem rehinelerin hem de soyguncuların yorgunluğu ve gerginliği giderek artıyor. Adli tıpçılar, soygunun planlandığı evin peşinde. Polis, Profesör'ün gerçek kimliğini bulmaya artık daha ..

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı 01:00

İnsanlığın Büyük Ayıbı Ruanda Soykırımı

Kiliselerin dahi mezbahaneye dönüştüğü dünya tarihin en trajik katliamlardan biri olan Ruanda soykırımının 24. yıl dönümü. Fransa eliyle sadece yüz gün süren katliamda 1 milyon masum insan bir hiç uğruna katledildi...

Başbakan Yıldırım: 24 Haziran Bir Dönüm Noktasıdır 00:50

Başbakan Yıldırım: 24 Haziran Bir Dönüm Noktasıdır

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran bir dönüm noktasıdır, terörün bir daha gelmemek üzere tarihin derinliklerine gömülme zamanıdır. Devlet ve millet arasındaki mesafenin tamamen kapanma zamanıdır. dedi...

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:54

The Last Dance Türkçe Altyazılı Fragmanı

ESPN Films ve Netflix, ortak yapımları The Last Dance'in duyurusunu gerçekleştirdi. Bu 10 bölümlük belgesel dizisi, spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan'ı ve 1990'lardaki başarısıyl..

Survivor Nedir 03:20

Survivor Nedir

Pek çok ülkede yayınlanan, iki grubun birbirlerini elemek için birbirine girdiği, kokonatını çaldığı, müsabakalarından çok dedikoduları ve kavgalarıyla öne çıkan, bir adada geçen, yarışma programı. Tanım da survivor old..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu 02:03

X-Men- Birinci Sınıf - Mystique'in Çocukluğu

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..

Mülteci Olmak.. 01:00

Mülteci Olmak..

Savaş, açlık, işkence ve zulüm... Bu sebepler, şu anda tarihin en büyük mülteci krizine şahit olmamıza neden oluyor. Milyonlarca insan vatanını terk etmek zorunda kalarak, sığındıkları farklı coğrafyalarda yaşam mücadele..

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman 02:46

Mary Queen of Scots Orijinal Fragman

16 yaşında Fransa Kraliçesi olan Mary Stuart, 18 yaşında dul kalır ve omuzlarına yeniden evlenme baskısı yüklenir. Mary bunun yerine yurdu İskoçya'ya geri döner ve hakkı olan tahtı geri ister. Fakat İskoçya ve İngiltere'..

Kemal Sunal'ın Bütün Gülüşleri 14:27

Kemal Sunal'ın Bütün Gülüşleri

1 Haftalık çalışmamın ve düzenlemelerimin ardından Gülüşüyle bizleride güldüren yediden yetmişe herkesin tanıdığı, Tarihin asla unutmayacağı, Kemal Sunal'ın tüm filmlerinden derleyip hazırladığım manidar gülüşlerini, izl..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
X-Men- Birinci Sınıf - Magneto'nun Nefreti 02:56

X-Men- Birinci Sınıf - Magneto'nun Nefreti

Mutantlar henüz yer altındayken, kendilerini ve güçlerini, normal insanların gözünde deşifre etmeden önce Charles Xavier ve Erik Lensherr, yani Profesör X ve Magneto, doğaüstü güçlerini tek tek keşfetmek başlayan iki gen..