#Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘solucan gübresi

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu 03:31

Bakan Pakdemirli Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili konuştu

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay’da çıkan orman yangınıyla ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede “Yangına 2 uçak, 4 helikopter, 122 arazöz, 10 dozer iş makinesi ve 500 personel de biz sevk ettik ve çalışmala..

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır 01:30

Yerli ve Elektrikli Traktör Seri Üretime Hazır

Türkiye'nin ilk elektrikli traktörünün seri üretimi başlıyor. Açıklamayı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptı. Bakan Pakdemirli'den bir müjde de çiğ süt destek ödemesi bekleyen üreticilere geldi...

Bakan Pakdemirli helikopterle yangın bölgesini inceledi 01:32

Bakan Pakdemirli helikopterle yangın bölgesini inceledi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Hatay'ın İskenderun ilçesindeki yangın bölgesini helikopterle inceledi...

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonla ulaşma çabası sürüyor 03:30

''Gürültü duyabiliyor musun Buse-'' Enkaz altındaki vatandaşa telefonl

İzmir'de 6.6'lık depremde enkaz altında kalan bir vatandaş ve arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kızılay görevlisi bir kadın ile konuşmaya başladı. Daha sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kızılay görevli..

Bakan Pakdemirli Enkazdan Çıkanları Ziyaret Etti 02:24

Bakan Pakdemirli Enkazdan Çıkanları Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, enkaz altındayken telefonla konuştuğu Buse Hasyılmaz'ı ve diğer depremzedeleri hastanede ziyaret etti...

Süt kazanına girip banyo yaptı 01:06

Süt kazanına girip banyo yaptı

Konya'daki bir süt fabrikasında kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kişinin banyo yapması tepki çekti. Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri soruşturma başlattı, ceza uygulandı..

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı 01:11

Şanlıurfa'da İki Bakan Tarlada Mısır Topladı

Şanlıurfa'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir araya geldi. İki bakan buluşmasında tarlada biçerdövere binerek mısır hasadına katıldı...

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler 04:06

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler

Antalya'da etkisini sürdüren kuvvetli yağış sebebiyle ilçeler ve kent merkezi dahil olmak üzere, cadde ve sokaklar göle döndü, tarım arazilerini su bastı, evler ve arabalar sular altında kaldı...

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

''Van kedisi'' operasyonu! 01:31

''Van kedisi'' operasyonu!

ANKARA SİNCAN'DA HAYVAN TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN KADIN, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI EKİPLERİNİ KARŞISINDA GÖRÜNCE FENALAŞTI. PARA KARŞILIĞI SATMAYI PLANLADIĞI 8 VAN KEDİSİYSE, SAHİPLENDİRİLMEK ÜZERE ELİNDEN ALINDI...

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Kamyonetle balık istifi yolculuk 01:27

Kamyonetle balık istifi yolculuk

Adana'da durdurulan bir kamyonetin kasasında yolculuk yapan 27 tarım işçisi görenleri hayrete düşürdü...

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü 02:35

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü

Sevgilisiyle bir oldu kocasını yemeğine kattığı tarım ilacıyla zehirledi. O cani kadın için mahkemeden karar çıktı...

Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi 00:52

Osmaniye’de evlere dadanan hırsız yakayı ele verdi

Osmaniye’de iki ayrı evden tarım ilaçlama pompası ve bakır kazan çalan hırsızlık şüphelisi şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı...

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Önce ağladı, sonra sevindi! 01:31

Önce ağladı, sonra sevindi!

TÜRKİYE ONU TELEF OLAN TAVUKLARININ ARDINDAN DÖKTÜĞÜ GÖZYAŞLARIYLA TANIDI. 8 BİN 500 HAYVANINI KAYBEDEN KADINA DERDİNİ UNUTTURACAK MÜJDE TARIM VE ORMAN BAKANI'NDAN GELDİ.....

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu 01:53

Şiddetli yağış Ardahan'da sele ve heyelana neden oldu

Ardahan'da dolu yağışıyla birlikte etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle bazı evleri su bastı, tarım arazileri ve yollar zarar gördü...

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor 04:26

Orman yangınından etkilenen köylerde yaralar sarılıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz tarihinde çıkan ve 9 gün süren orman yangınında sadece ağaçlar, yaban hayvanları değil, tarım arazileri, evler, ahırlar, evcil hayvanlar da zarar gördü. Orman yangınının en çok etki..

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyaloğu 01:29

Selden kurtulan yaşlı adamla Bakan Pakdemirli'nin duygulandıran diyalo

Bartın'ın Zafer köyünde selden kurtulan Mustafa Kemal Ünal ile görüşen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sayın Cumhurbaşkanımız bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, diyor ya 20 yıldır devlet bu hale ge..

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Meyve sebze yerken aman dikkat! 03:05

Meyve sebze yerken aman dikkat!

MEYVEDEKİ TARIM İLACI KABUSU..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Şeker Fabrikalarına İnceleme 02:05

Şeker Fabrikalarına İnceleme

ŞEKER FİYATLARINDAKİ REKOR ARTIŞ SONRASI TİCARET BAKANLIĞI ÖZEL ŞEKER FABRİKALARINI İNCELEMEYE ALDI. O DİKKAT ÇEKEN ADIMDAN SAATLER SONRA BİR AÇIKLAMA DA TARIM BAKANLIĞI'NDAN GELDİ. ÇUVAL ŞEKERİN KİLOSU 575 LİRAYA DÜŞÜRÜ..

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yaralı 01:52

Bursa'da akrabalar arasındaki miras kavgasında silahlar konuştu- 3 yar

Trakya ve Marmara bölgesinde yaşanan çayır tırtılı istilası Bursa'ya da sıçradı. Orhaneli ilçesinde tırtıl böceği ayçiçeği tarlalarının ardından sebze ve meyve yapraklarına da sıçradı. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri k..

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA! 02:22

BU BİBERİN KURUSU 400 LİRA!

Edirne mutfağının ünlü lezzeti tava ciğerinin garnitürü Karaağaç acı biberi hasadı başladı. Bahar aylarında toprakla buluşan fidelerin verdiği biberler nemli ve sıcak hava altında toplanıyor. Karaağaç Mahallesi'nde yakla..