#Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘solucan gübresi

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor 01:43

Palamut Tezgahlara Veda Ediyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Su Ürünleri Hali’ndeki balıkçılar palamutta artık sona gelindiğini, vatandaşların ise küçük balıklara daha çok ilgi gösterdiğini söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Ürünleri AŞ ..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya Çıktı 05:03

Kızılırmak'ta Kuraklık Tehlikesi! Sular Çekildi, Kara Parçaları Ortaya

Türkiye'nin en uzun nehri olarak bilinen bin 355 kilometrelik Kızılırmak'ta kuraklık tehlikesi yaşanırken, suların çekilmesiyle kara parçaları ortaya çıktı. Sivas'tan doğup İç Anadolu topraklarını sulayan Türkiye'nin en ..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak 05:15

Mezopotamya Ovası 2022’de Su İle Buluşacak

Güneydoğu Anadolu Projesinin (GAP) önümüzdeki yıl tamamlanmasıyla Mezopotamya ovası su ile buluşacak. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, yöre halkının gelir düzeyini ve yaşam kalitesin..

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü 00:56

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü

Yalova’da Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında 9 günde bin 478 metreküp müsilaj toplandı. Çalışmalara Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Taşköprü Belediyesi ekipleri ..

Balon Balığı Avlayana Ödül Var! 01:11

Balon Balığı Avlayana Ödül Var!

İstilacı balık türlerinden Balon balığının avlanmasına yönelik teşvik verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Balon balığının Lagocephalus Sceleratus tü..

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek tek yanıtladı 04:39

THK'nin yangın uçakları kullanılmıyor iddialarını Bakan Pakdemirli tek

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 'Orman yangınlarında THK uçakları kullanılmadı' iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Pakdemirli, Eksik müdahale yok. Coğrafyaya göre uçak değil helikopt..

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkıntı değil baba 02:39

'Silahı nereden buldun' sorusuna öyle bir cevap verdi ki- Silah sıkınt

Antalya'da, eşiyle tartışan Hüseyin Z. (33), av tüfeğiyle sokak ortasında 7 el havaya ateş açtı. Polisi karşısında gören Hüseyin Z. teslim olurken, gazetecilerin silahı nereden aldın sorusuna ise Silah sıkıntı değil bab..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor? 1:33:14

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor?

Yeni Dünya Düzenini kimler tasarlıyor? Elon Musk'ın insanlar üzerinde klinik deneylere başlayacağını duyurduğu ''Neuralink Beyin Çipi'' nedir? Ne amaçlanıyor? Yapay rahim projesi insanlığı hangi evreye taşımayı planlıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 2 yıl önce