#Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘solucan gübresi

Belirgin Kaşlar Nasıl Elde Edilir 00:47

Belirgin Kaşlar Nasıl Elde Edilir

Güçlü bakışların olmazsa olmazı: Kaşlar. Daha belirgin kaşlar elde etmek için videomuzu izle!..

  • Kadınca tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Turşu Basar Gibi Metroya Sıkıştırılan İnsanlar 01:02

Turşu Basar Gibi Metroya Sıkıştırılan İnsanlar

Tokyo metrosunun olmazsa olmazı görevliler insanları trene yerleştirebilmek için büyük bir çaba sarf ediyor. O çabalarından bir tanesi de kameralara böyle yansıdı...

  • Cowboy tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sapanca'da 'Megadeth-Holy Wars' Eşliğinde Evden Gelin Almak 02:21

Sapanca'da 'Megadeth-Holy Wars' Eşliğinde Evden Gelin Almak

Düğün kültürümüzün olmazsa olmazı gelini evden alma eyleminde eşine benzerine rastlanmayacak bir durum yaşandı. Sapanca'da düğün öncesi gelini evden alırken davul zurna yerine elektro gitar ile Megadeth'ten Holy Wars çal..

  • PengoTV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Tül Perde Modelleri 02:27

2017 Tül Perde Modelleri

Ev dekorasyonunun olmazsa olmazı tül perdeler bir evin şıklığını tamamlayan en önemli ürünlerdir.2017 yılına damgasını vuracak yeni sezon tül perde modellerini videomuzdan izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KAD..

  • Kadınca tarafından
  • 2.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eyeliner Çekme Teknikleri Ve Makyaj 2017 04:47

Eyeliner Çekme Teknikleri Ve Makyaj 2017

Makyaj yaparken makyajın olmazsa olmazı eyeliner nasıl çekilir,hatalar nasıl düzeltilir,farklı yöntemler nelerdir ve daha fazlasını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi! 00:20

Selfie Çubuğunun Kazaya Sebebiyet Vermesi!

Macera severlerin olmazsa olmazı GoPro kamerası ile selfie çeken abimiz aracı kullanırken selfie çubuğuna taktığı gopro ile poz vereyim derken önündeki araca çarptı. Aracın arkasında bulunan kayık'ın camdan içeri girmesi..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Kül Ve Dumanın Efendileri 'Torlukçular' 05:27

Ateş Kül Ve Dumanın Efendileri 'Torlukçular'

Mangal keyfinin olmazsa olmazı mangal kömürünün, mimarları ‘torlukçular’. Anadolu’da ‘Torakçı’ olarak dillense de, Trakya’da daha çok ‘Torlukçu’ ismiyle anılan odun kömürü işçileri, bir parça ekmek için adeta ateşe, küle..

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim 12:54

Merve Özkaynak Nisan Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj, Kozmetik, Giyim ve Instagram hesabı önerilerimle hazırladığım Nisan Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin Nisan ayındaki favori ürün, dizi ve instagram hesaplarınızı yorumlarda bekliyoru..

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim 14:01

Merve Özkaynak Temmuz Favorilerim

Her ayın olmazsa olmazı Makyaj ve Kozmetik önerilerimle hazırladığım Temmuz Favorilerim ile karşınızdayım. Sizlerin yaz aylarındaki favori ürün ve dizi önerilerinizi yorumlarda bekliyorum. İyi seyirler!..

Paket Lastiği ile Bomba Gibi Patlayan Karpuz 00:28

Paket Lastiği ile Bomba Gibi Patlayan Karpuz

Sosyal medyanın olmazsa olmazı paket lastiği ile karpuz patlatma videolarına bu arkadaşlarda farklı bir video eklemiş...

  • JET TV tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır 04:14

Evde Islak Hamburger Nasıl Yapılır

Islak Hamburger Malzemeleri 400 - 500 gram kıyma 1 soğan / rende 3 diş sarımsak / rende 1/2 su bardağı galeta unu 1 yumurta 1/4 bağ maydanoz Tuz Karabiber 6 adet Hamburger ekmeği Sosu için; 4-5 adet domates 3 diş sarı..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Evde İzmir Kumrusu Tarifi 05:22

Evde İzmir Kumrusu Tarifi

1 adet somun ekmek 10-12 dilim fıstıklı salam 10-12 ince dilim sucuk 1-1,5 boğum dil peyniri 1 adet köy biberi 1 tatlı kaşığı susam 3 çorba kaşığı domates püresi 1 tatlı kaşığı domates püresi Servis için; 3-4 parça acu..

Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı 04:32

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı

Kabuğundan kolay ayrılması ve lezzetiyle bilinen eşsiz Sinop kestanesinin meşakkatli hasadı başladı. Türkiye'nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop'ta gür ve yamaç ormanlarda metrelerce yükseklikteki ağaçlarda ke..

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Sitcom Nedir 02:55

Sitcom Nedir

Situation comedy; yani durum komedisi. Komik ve eğlenceli olması, sit-com için olmazsa olmaz. Bir de arkaya kahkaha efekti ekledin mi, al sana eğlenceli dizi işte. Peki, komik ve eğlenceli olmazsa ne olur peki sit-com? E..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi 02:20

Düzceli Vatandaşın Gübre Tepkisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı alanın önüne hayvan gübresi dökülmesine sinirlenen Düzceli bir vatandaş önce Düzce Belediye Başkanı'nı aradı sonuç alamayınca da AK Parti İl Başkanı'na telefon etti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftliğe hırsızlar dadandı 01:29

Çiftliğe hırsızlar dadandı

ANTALYA'DAKİ ÇİFTLİĞE HIRSIZLAR DADANDI... LEVHASI, GÜBRESİ, BAHÇE MALZEMELERİ BİR BİR ÇALINAN MEHMET BÜYÜKAVCI SIRADIŞI BİR ÖNLEM ALDI... KAPISINA TABANCALI UYARI LEVHASI ASTI.....

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri 23:36

Şu Ana Kadar Gördüğünüz En Harika 25 Ev Dekorasyon Fikri

Aklınıza gelebilecek her durum için bu şaşırtıcı el becerilerine bir göz atın! Kedinizin tüyünden nasıl iplik yapıp bunu süper sevimli bir yastığa dönüştürüceğinizi, çiftler için nasıl harika eldivenler ve tişörtlere bas..

  • JET TV tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..