#Tasavvuf müziği sanatçısı

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON) 04:36

Yedi Karanfil 3 - Eklemedir Koca Konak (FON)

Eklemedir koca konak ekleme aman aman Nazlıda yarim yine yine geldi aklıma Nasıl edeyim başımdaki sevdaya Aman aman dostlar yoldan geldim yorgunum Ortada boylu bir güzele vurgunum Bizim bağa gideriken serhaya aman aman Ç..

Beyaz Show Cesur ve Güzel Dublaj! 01:37

Beyaz Show Cesur ve Güzel Dublaj!

Beyaz şovun dün akşamki konukları arasında olan,Tuba Büyükstün'ün rol aldığı Cesur ve Güzel'den derlenen dialoğlar,çok eğlenceli bir bütünlemeyle eğlenceli bir videoya dönüştürülmüş.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şefin Koroyu Bırakıp Göbek Atması 02:20

Şefin Koroyu Bırakıp Göbek Atması

Türk Sanat Müziği konserinde, koro şefi Bahattin Ural, müziğin ritmine kapılınca, yönettiği koro ve orkestrayı bırakarak göbek atmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Godfather Müziğini Ney İle Çalmak 02:49

Godfather Müziğini Ney İle Çalmak

Sanatını godfather müziği çalarak icra eden abimizin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mehsem Ozsimsir - Çaresizim 06:21

Mehsem Ozsimsir - Çaresizim

Mehsem Ozsimsir - Çaresizim adlı vido kalibi ile seyredelim de.....

12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler 03:27

Asik Veysel - Aggül Seni Camekanda Görmüsler

Ağgül seni camekanda görmüşler Siyah saçın sırma ile örmüşler Ürüyamda seni bana vermişler Beni bırakıpta kor gidermisin Acı poyraz gibi deli esmedim Kaderime küstüm sana küsmedim Ben o yardan umudumu kesmedim Beni bıra..

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana 06:01

Aşık Veysel - Anlatamam Derdimi Dertsiz İnsana

Anlatamam derdimi dertsiz insana Dert çekmeyen dert kıymetin bilemez Derdim bana derman imiş bilmedim Hiçbir zaman gül dikensiz olamaz Olamaz aman aman olamaz aman ey Gülü yetiştlrir dikenli çalı Arı her çiçekten yapıy..

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun 05:20

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun

Yılmaz Morgül - İstanbul Olmaz Olsun Şarkı Sözleri Asigin dilinden anlar dediler Sevenin halini bilir dediler Asiga Istanbul cennet dediler Bunlara inanmasaydim keske (2x) Yalan olmus her ne varsa bu sehirde sevmek ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden  ( FON ) 03:48

Yedi Karanfil - Tutam Yar Elinden ( FON )

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle 03:14

Alp Aslan - Asker Oldum Piyade İzle

Şarkı:asker oldum piyade Sanatçı:alp aslan albüm:pırlanta şarkılar 4 hüzzam makamı Hd Dinle Hd Dinle..

Mihrali Dizisi Keman 05:04

Mihrali Dizisi Keman

Keman Ağlıyor.. Kanalıma abone olmayı unutmayın.....

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi 05:57

Koray Avcı'dan Ahmet Kaya'nın 'Yakarım Geceleri' Şarkısına Klip Geldi

Sözleri Yılmaz Odabaşı'na, müziği Ahmet Kaya'ya ait olan ve çok sevilen bir şarkı olan 'Yakarım Geceleri'ne Koray Avcı'dan klip geldi. Daha önce şarkıyı yorumlayan Koray Avcı beğenilen performansı sonrası şimdi klibi ile..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köpegin Dansı 00:23

Köpegin Dansı

Müzigi duyan köpek bakın nasıl oynuyor :)..

Mahmut Tuncer Kimdir? 01:36

Mahmut Tuncer Kimdir?

Doğum:5 Mayıs 1961 (55 yaşında) Şanlıurfa, Türkiye Tarzlar Türk halk müziği, Arabesk Meslekler Şarkıcı, besteci, oyuncu ve sunucu, eski futbolcu Çalgılar Zurna Etkin yılları:1980-günümüz Müzik şirketi:İdobay..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri  03:37

Sümer Ezgü - Cemilem Şarkı ve Sözleri

Sümer Ezgü Cemilem Şarkı Sözleri Cemile’min gezdiği dağlar meşeli imanım Haydi üç gün oldu cemilem ben bu derde düşeli Gaydiri gubbak cemile’m Nasıl nasıl edelim biz bu işe Nikamızı kıysın Ünnen gelin hoca memiş’e Cemil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Şevval Sam  Kazim Koyuncu Gelevera Deresi 04:36

Şevval Sam Kazim Koyuncu Gelevera Deresi

Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun ..

Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi 03:16

Erdal Erzincan Güle Yel Değdi

Güle Yel Değdi Güneş Olursa Cana Ten Değdi Ateş Olursa Oy Beni Beni Beni Kanlar Otağı Oy Beni Beni Beni Dertler Ortagı Toprak Bir Bak Şu Göğe Umut Doludur Bulandı Kanar Zulüm Yoludur..

Oğuz Aksaç Adıyaman 04:57

Oğuz Aksaç Adıyaman

düz dara yar düz dara yar zülfün düz dara doksandokuz yarem var sen açtırdın yüz yara uyy aman aman aman burası adıyaman alem düşman kesilir seni sevdiğim zaman düzdedir yar düzdedir yar zülfüm düzdedir ice güzeller sevd..

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle 04:41

Alp Arslan - Nasıl Geçti Habersiz İzle

ŞARKI SÖZLERİ Nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım Bazen gözyaşı oldu bazen içli bir şarkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu içimde durur aşkı Her anını eksiksiz dün gibi hatırlarım Dudaklarımd..

Onur Tuna Kimdir? 02:09

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna, 16 Temmuz 1988 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Ünive..

İncesaz  Tutam Yar Elinden 03:55

İncesaz Tutam Yar Elinden

Tutam Yar Elinden Tutam Çıkam Dağlara Dağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Olam Bir Yareli Bülbül İnem Bağlara Bağlara (Vay Ağam Ey Şahım Ey Eyvah Eyvah Ey) Birin Bilir Birin Bilmez Bu Dünya Kimseye Kalmaz ..

Sezen Aksu  Keskin Bıçak 05:26

Sezen Aksu Keskin Bıçak

Geldim yarım, kaldım yarım Neydi, ne oldu şu tez canım Ertelendim hayattan, sevdim yarım Derken bugün olmazsa, olur yarın Kendimden kaçak Yarim keskin bıçak Nerde bende o yürek Yardan cayacak Kendimden kaçak Y..