#Tatil sonrası İlk İşgünü

12. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.Bölüm İzle 19:13

12. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 1.Bölüm İzle

2. Dünya Savaşı Sonrası Türkiye ve Dünya Bu dersimizde, 2. Dünya savaşı sonrasında Türkiye durumunu ve meydana gelen iki kutuplu dünya düzenini inceleyeceğiz...

  • EBA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nevşehir Belediyesi, Cadde ve Yolları 'Foşur Foşur Yıkadı' 00:58

Nevşehir Belediyesi, Cadde ve Yolları 'Foşur Foşur Yıkadı'

Koronavirüs salgını sonrası cadde ve yolları yıkayan belediyelere Nevşehir Belediyesi de eklendi. Belediye yol ve caddeleri yıkadığı görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. İşte o görüntüler.....

Sivaslı Muhtarın Köylüye Corona Virüs İsyanı 00:25

Sivaslı Muhtarın Köylüye Corona Virüs İsyanı

Corona virüsü sonrası tüm uyarılara rağmen dışarı çıkan insanlara sinirlenen muhtar cami minaresinden anons yapıyor. Ama kızdın bir şekilde anons yapıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm 2:14:38

Sevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların taranan kahvehanesinde yaralanan Tarık’ı Arif’in yardımıyla hastaneye yetiştirirler. Bunun üzerine Tümay ise bu gizemli delikanlıyı daha yakından tanımak ister. İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu öğrenen Tümay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm 2:47:00

Sevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştır..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yüzünde Konfeti Patlayan Nikah Memuru 00:13

Yüzünde Konfeti Patlayan Nikah Memuru

Düğünde nikah sonrası çiftin evet demesinden sonra coşan damadın arkadaşlarından biri elindeki konfetiyi nikah memurunun yüzüne patlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 204 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem 02:44

Muğla’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20:43 sıralarında merkez üssü Muğla'nın Marmaris ilçesi Osmaniye Mahalle..

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor- 01:40

Küçükçekmece'de Balıklar Neden Ölüyor-

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Küçükçekmece Gölü’nde yaşanan balık ölümleri sonrası harekete geçti. Sabah erken saatte göle gelen bakanlık çalışanları, balık ölümlerinin nedeninin araştırılması için numune aldı...

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Ormanlık alanda araç alev alev yandı 00:33

Ormanlık alanda araç alev alev yandı

Muğla’nın Milas ilçesi Alatepe mevkiinde seyir halinde bir araç aniden yanması sonrası kullanılmaz hale geldi...

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı 01:54

Mersin'de Şehit Olan Askerler Memleketlerine Uğurlandı

Mersin'in Mut ilçesinde askeri personeli taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan askerler düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı. Mut Devlet Hastanesi önündeki törene, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kara Ku..

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Bu Ülkeye Diz Çöktüremeyeceksiniz 03:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Bu Ülkeye Diz Çöktüremeyeceksiniz

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii'nin restorasyon sonrası açılışları gerçekleşti. Törene videokonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya üzerinden batılı ülkeleri eleştirdi ''Bize söz söyleme ha..

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı 04:14

Bakan Koca, Koronada Son Durumu Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, son 24 saatte bin 596 vaka tespit edildiğini, 45 kişinin ise koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurd..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Bursa'da sel hayatı felç etti 03:26

Bursa'da sel hayatı felç etti

Bursa'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollar göle dönerken, hayvanat bahçesinde vatandaşlar mahsur kaldı...

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı bir halde yaşıyor 05:43

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı

İstanbul’da geçtiğimiz Ocak ayında park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisinde bulunan 85 yaşındaki kadını fark etmeyince akıl almaz bir kazaya neden olmuştu. Çekicinin kaldırdığı araçta..

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

01:16

"Sık Dişini Helası" müze oluyor!

Tokat'ta tarihi Sulusokak'ta bulunan ve halk arasında 'Sık dişini helası' diye bilinen Osmanlı döneminden kalma yapıda belediye tarafından restorasyon çalışması başlatıldı. Restorasyon sonrası yapı 'Su ve Temizlik Müzesi..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı 01:54

Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı

Beylikdüzü’nde yaptırdığı botoks sonrası fenalaşınca evine bırakılan kadının ailesi tarafından kaldırıldığı hastanede hayatın kaybetmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Kelepçeleri gizleyip polisten kaçan şüpheli 1 saat sonra yakayı ele verdi 00:24

Kelepçeleri gizleyip polisten kaçan şüpheli 1 saat sonra yakayı ele ve

Antalya’da gözaltındayken ellerindeki kelepçeyi havluyla gizleyerek, ayakları çıplak şekilde kaçan şahıs, 1 saat sonrası arkadaşının evinde kıskıvrak yakalandı...

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı 01:24

Suudi Prensten Türkiye'ye Boykot Çağrısı

Türkiye’nin Katar’daki askeri varlığından Suudi Arabistanlı prens rahatsız oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ile ilgili yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından Türk ürünlerini boykot çağrısında b..

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde 01:36

Yunanistan Akdeniz'de Yine Gerginlik Peşinde

Türkiye'nin NAVTEX ilanı sonrası, Atina'da skandal açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Dışişleri Bakanı Dendias NAVTEX için Provokasyon dedi, müzakere yolunda yine ön şart koştu. Hükümet sözcüsü Petsas da, Avrupa'ya ..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce