#Tatil sonrası İlk İşgünü

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Hatay'daki yangın etkisini artırdı 02:24

Hatay'daki yangın etkisini artırdı

Hatay'daki çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle tekrar şiddetlendi. Bakan Pakdemirli'nin de takipte bulunduğu noktada yükselen alevler sonrası Azganlık Mahallesi kısmen boşaltıldı...

Cipin Tepesinde Twerk Yaparken Yere Kapaklanan Kadın 00:16

Cipin Tepesinde Twerk Yaparken Yere Kapaklanan Kadın

Bir beyzbol takımının aldığı galibiyet sonrası sokağa dökülen taraftarlar geç saatlere kadar eğlenmişler. İçlerinden bu kadın ise bir cipin tepesinde eğlenmeyi tercih etmiş ancak düşüp yaralanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 162 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu 00:34

Enkaz altında kurtarılmayı bekleyen nişanlısı ile konuştu

Deprem sonrası İzmir'in Bayraklı ilçesinde yıkılan bir binada arama ve kurtarma çalışması devam ediyor. Nurullah Yalçın, enkazdan çıkarılmayı bekleyen nişanlısı Buse Hasyılmaz ile telefonda konuştu...

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı! 26:41

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize- Elif Bebek Sağ Çıktı!

İzmir’de 65 Saat Sonra Gelen Mucize: Elif Bebek Sağ Çıktı! / A Haber Merkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 6..

Palamut Balığında Son Günler 04:18

Palamut Balığında Son Günler

Ordu’da az avlanma ve fazla talep nedeniyle balık fiyatları yüksek seyrederken, balıkçılar ise havaların soğuması ile birlikte palamudun azaldığı, hamsinin ise bolluk göstereceğini belirtiyor. 1 Eylül tarihinde başlayan..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı 06:29

Seferihisar'daki kısmi tsunami, kameralara yansıdı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde depremin ardından merkez üssüne en yakın sahil olan Sığacık Mahallesi'nde oluşan kısmi tsunami sonrası yaşananlar cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı...

Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam 00:26

Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam

Ameliyat sonrası aldığı narkozun etkisiyle şarkı söyleyen gencin videosu sosyal medyada bir anda viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Aksiyon filmi gibi hırsızlık! 02:38

Aksiyon filmi gibi hırsızlık!

İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA'DA HIRSIZLAR BİR TEKSTİL ATÖLYESİNİ SOYDU... ATÖLYE SAHİBİ HIRSIZLARI TAM KAÇARKEN YAKALADI. O ANDAN SONRASI İSE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI, BAKALIM NELER OLMUŞ.....

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar 06:11

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar

Antalya’da sağanak sonrası göle dönen alt geçitlerde araç sürücüleri mahsur kaldı. Sürücülerden biri, su dolan aracının üzerine çıkıp uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sürücüler, tıkanan mazgalların açılmasının ardından ku..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın 05:22

Uyuşturucu tacirlerine film gibi baskın

Adana’da uyuşturucu taşıdıkları öne sürülen ve polisi görünce kaçan 4 kişi, kovalamaca sonrası yakalandı. Araçta gizlenmiş 587 gram esrar, 2 pompalı tüfek ele geçirildi...

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması 03:54

Taksim’de 80 saatlik kısıtlamadan sonra yoğunluk patlaması

Türkiye geneli yılbaşındaki 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşandı. Kısıtlama sonrası vatandaşlar Taksime akın etti...

Otoparkta kaza kavgası! 01:26

Otoparkta kaza kavgası!

ZONGULDAK'TA BİR OTOPARKTA YAŞANAN KAZA SONRASI KAVGA ÇIKTI. İMAM TARTIŞTIĞI ŞEHİT BABASINA YUMRUK ATTI. ORTALIK ÇOK FENA KARIŞTI..

Ümitcan Uygun tutuklandı! 03:03

Ümitcan Uygun tutuklandı!

ALEYNA ÇAKIR’IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ DAVANIN BİR NUMARALI ŞÜPHELİSİ ÜMİTCAN UYGUN... O DAVADAN DEĞİL AMA UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI… TUTUKLANMA KARARI SONRASI ORTALIK KARIŞTI! ADLİYE ÇIKIŞINDA BEKLEYEN YAKINLARI, GÖRÜNTÜ ALMAK ..

ABD Ordusundan Muhtıra 01:50

ABD Ordusundan Muhtıra

ABD Genelkurmay Başkanlığı, kongre baskını sonrası yaşanan olaylara son noktayı koydu. Muhtıra niteliğinde bir genelge yayınladı ve Başkomutanımız Biden dedi...

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettiklerini anlattı 03:30

Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz, Covid-19 aşısı olduktan sonra hissettikle

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri ile birlikte Covid-19 aşısı oldu. Aşı sonrası hissettiklerini anlatan Kayıpmaz, “Öncelikl..

İstanbul'da kar yağışı başladı 04:53

İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da kar yağışı başladı. Sulu kar şeklinde başlayan yağış, şiddetini arttırarak devam ediyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika S-400, Biden, Yunanistan ve F-35 Açıklaması! 06:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Son Dakika S-400, Biden, Yunanistan ve F-35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez 03:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Atacağız Adımları Kimse Tayin Edemez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı sonrası dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan F-35'ten S-400'ün ikinci paket alımına kadar net mesajlar verdi...

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....