#Tatil sonrası İlk İşgünü

Çocukların Snapchat la İmtihanı 01:25

Çocukların Snapchat la İmtihanı

İlk defa bu uygulamayı kullanan çocukların korktuğu anlar...

  • KAPALI SET tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu? 04:35

Kısmetse Olur - Aycan ve Onur Barışıyor Mu?

Kısmetse Olur 23 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan, köpeği Roli'nin ölüm haberiyle yıkılıyor, Onur ise Aycan'ı elinden tutup ona destek oluyor! İkili arasında uzun zaman sonra ilk kez bu kadar yakınlaşma yaşanıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler 09:35

İşte İsim İsim o FETÖ’cü Darbeciler

Bu görüntüler ilk kez yayınlanıyor. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargâhında neler yaşandı? Darbeci Tümgeneral Mehmet Dişli o gece nasıl görüntülendi? Cuntacılar nasıl gözaltına alındı? Saat saat, isim..

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :( 01:13

Sevgilisinden Ayrılan Kedi :(

Belkide hayatı sorguluyor bu kedi ama ilk bakıldıgınca aş acısı çekiyor gibi :(..

Fıkır Fıkır Kukuli 05:34

Fıkır Fıkır Kukuli

Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli  Aman Dikkat 00:25

Kukuli Aman Dikkat

Kaza bazen de geliyorum der! Kukuli sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Kukuli  Dütdüt'ün Bütün Maceraları 04:13

Kukuli Dütdüt'ün Bütün Maceraları

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!..

Kukuli Köşe Kapmaca 00:11

Kukuli Köşe Kapmaca

Eğitici çocuk şarkıları ve videolarıyla kendilerini sevdirmeyi başarmış zıpır kahramanlarımız yeni bir kısa videoyla karşınızda. Bu kez başroldeki Tinky-Minky ve Dütdüt köşe kapmaca oynuyor. Arabayı ilk önce kim parkedec..

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi) 00:49

Arjantin 1-0 Şili (Gol: Lionel Messi)

Dünya Kupası 2018 Elemeler Güney Amerika 2018 ‘de Oynanan Arjantin – Şili maçında; Ev sahibi Arjantin konuk ettiği Şili karşısında ilk yarısını Lionel Messi’nin attıgı penaltı goluyle 1-0 önde kapattıgı maçın ikinci yarı..

Kukuli  Tüm Bölümler Bir Arada 54:11

Kukuli Tüm Bölümler Bir Arada

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Öğretici şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!Daha fazlası için kanalımı takip edin...

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017) 08:00

Osasuna 3-4 Sevilla (Maç Özeti - 22 Ocak 2017)

La Liga'da 19. hafta maçında Sevilla, Osasuna'ya konuk oldu. Sergio Leon'un 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi, 43. dakikada Vicente Iborra'nın golüne engel olamadı ve skora denge geldi. İlk yarı 1-1 son..

  • Ömer tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli Trailer 00:25

Kukuli Trailer

Şarkılarıyla milyonların kalbinde taht kuran Kukuli hiç ama hiç yerinde durmuyor. Evin zıpır çocuğu Minky, onları bir gölge gibi takip eden Tinky, Türkiye'nin ilk elektrikli ve hisli arabası Dütdüt, Kukuli'nin ezeli ve a..

 Kukuli  1 saat kesintisiz İzle 59:10

Kukuli 1 saat kesintisiz İzle

Kukuli için sayfamıza abone olun, kahramanlarımızın en yeni çizgi filmlerini ilk siz izleyin. Eğitici çocuk şarkılarımızı ve birbirinden eğlenceli animasyonlarımızı kaçırmayın!En yeni bölümleri buradan takip edebilirsini..

Seni Gidi Vurdumduymaz  Sezen Aksu 1977 02:35

Seni Gidi Vurdumduymaz Sezen Aksu 1977

Sezen Aksu'nun 1977 çıkışlı ilk stüdyo albümü Allahasmarladık ın 4. şarkıdır Seni Gidi Vurdumduymaz ...

Japon viskisine rağbet artıyor 01:04

Japon viskisine rağbet artıyor

Japonya'da 1924 yılında ilk defa üretilen viski dünya piyasalarında bir süre öncesine dek pek tercih edilen bir içki değildi. Ancak günümüzde Japon markaları, bir zamanlar taklit ettikleri İskoç viskisi ile rekabet edebi..

  • Umut Tv tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor 01:39

Talimatı Verdi_ Sınıra Duvar Örülüyor

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, Meksika sınırına duvar örme vaadini hayata geçirmek için ilk resmi adımı attı. Trump, iki ülke sınırına duvar örülmesiyle kaçak göçmenlere göz yuman eyaletlere mali yaptırım içeren iki..

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor 01:01

Paslı Yamalı Yaban Arısı Yok Oluyor

ABD’de ilk kez bir yaban arısı (bombus affinis) nesli tükenme tehlikesi olan türler listesine alındı. Uzmanlar gıda üretiminin azalması konusunda uyarıyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Noel Ağacı  Türkçe Dublaj 04:59

Çizgi Film Musti Noel Ağacı Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin yeni macerası yine çok eğlenceli. Bu yıl Musti noel ağacını ilk kez kendi süsleyecek. Babası ve annesi bu görevi çok iyi yerine getireceğinden emin. Ağacın güzel olup olmadığına ve hediye kutuları içind..

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk 03:26

Yüz Alamadığı Kızı Şahane Şekilde Trolleyen Çocuk

Tanışmaya gelen birine ilk önce yüz vermeyip sevgilisini söyleyen kız dakikalar sonra o genci lüks bir araba ile görünce yanına gidip konuşmaya çalışıyor.Gencin tepkisi süper...