#Tatil sonrası İlk İşgünü

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot 00:39

Dengesini Kendi Sağlayarak Bisiklet Süren Robot

Bisiklet kullanırken dengede durabilmek, ilk defa kullananlar için oldukça zordur. Beyin dengeyi otomatik olarak kurar ve vücudun dengede durabilmesi için komutlar verir. Şimdi bunu bir bilgisayar sisteminin bir robota u..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu 02:13

Kendini Uçurumdan Aşağı Atan Kaz Yavrusu

Bir belgeselde dağın tepesinden anne ve babalarının peşinden ilk kez uçmaya çalışan kaz yavrularının sonu görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can 01:32

10.000 metre Avrupa Şampiyonu Yasemin Can

Kadınlar 10.000 metre finalini 31:12.89'luk derecesiyle ilk sırada tamamlayan milli koşucu Yasemin Can, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı izle...

Valencia  Unicaja Malaga İzle 02:24

Valencia Unicaja Malaga İzle

ULEB EuroCup final serisinin ilk maçında Valencia, sahasında Unicaja Malaga'yı 68-62 yenerek, seride 1-0 öne geçti..

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle 02:17

Unicaja Malaga 74-63 Lokomotiv Kuban İzle

Deplasmanda mağlup ettiği rakibine evinde de şans tanımayan Unicaja Malaga, EuroCup'ta adını finale yazdıran ilk takım oldu...

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi! 01:28

İbrahim Erkal Başka Bir Hastaneye Nakledildi!

Evinin otoparkında baygın halde bulunmasının ardından beyin kanaması tanısıyla özel bir hastanede tedavi altına alınan İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne alındı. Ünlü sanatç..

  • ANKA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay 03:17

Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay

Kaç kurtul bakalım aşkımdan istediğin yere git Kimle konuşsan kime dokunsan beni bulacaksın Yatagına yattıgın an düşüncelerin beni çagırıcak Uykuya daldıgında rüyaların bana uyanacak Aşk bir yarış aramızda ödül mutl..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle 01:28

Ronaldo Yine Tarih Yazdı İzle

İspanyol ekiplerinin karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, evinde Atletico Madrid'i 3-0 yenerken maça Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo damgasını vurdu. Hat-trick yapan..

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ... 04:20

Fransadaki Gurbetçilerimizin İçler Acısı Fakir Düğünü ...

Evet arkadaslar ilk videomu yolladim ama yayinlanmadi saglik olsun, Bu video da Fransadaki Gurbetcilerimiz icler acisi fakir dugununu gostermek istedim... Madem ulkemizi cok seviyorsunuz, o zaman memleketinize geri donu..

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur Yolcu Almadan Geçme 00:55

Dur Yolcu Almadan Geçme

Gönlübol Arif, ailesi çok zengin olmasına karşın avare yaşayan, külhanbeyi geçinen biridir. Amcası, hapisten çıkan Gönlübol Arif'e ve arkadaşlarına şirketinde iş verir ancak ilk günde kovulurlar. Deniz kıyısındaki kulube..

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor! 01:18

Nicole Kidman Türkiye'ye Geliyor!

Bu yaz Bodrum’a yıldız yağıyor… Dünyanın en köklü film yapım şirketlerinden olan Paramount Pictures, dünyadaki ilk otelini Bodrum’da hizmete sokuyor. Sinema ve eğlence konseptinin bir arada sunulacağı The Bodrum by Param..

  • ANKA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması! 04:42

Kara Yazı 4.Bölüm- Yaren ve Mehmet Arasında Öpücük Tartışması!

Mehmet, babası Oğuz tarafından zorla evlendirilmek istediği Melisa'ya onu istemediğini kanıtlarcasına Yaren'i öper! Yaren neye uğradığını şaşırır. Önce Mehmet'i tokatlar, sonra da şirketi terk eder. Mehmet de peşinden çı..

  • ANKA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:37

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı

House of Cards 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı.Yeni sezon ilk bölüm 30 Mayıs BBC'nin aynı adlı mini dizisinden uyarlanacak olan dizinin arkasında hayli sağlam isimler var. Kevin Spacey ve David Fincher'ın yapımcıla..

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle 01:04

Advocaat'ın Zor Tercihi İzle

Fenerbahçe'de Beşiktaş maçının hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Dick Advocaat, bir yandan sakat oyuncular Hasan Ali Kaldırım, Jeremain Lens ve Simon Kjaer'den iyi haber beklerken, bir yandan da ..

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle 01:21

Beşiktaş'ta Hedef Taison İzle

Spor Toto Süper Lig'de bitime 5 hafta kala şampiyonluk yarışına devam eden Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Bir süre önce Palmeiras'dan Dudu için girişimlerde bulunan yönetim, Shakhtar Done..

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması 04:35

Etek Altı Tahmin Etme Yarışması

Etek erkekler için bir ata mirasıdır çünkü tarihin bilinen ilk yıllarından itibaren giyilen giysilere bakıldığında ünlü askerlerin, yöneticilerin ve halkın, kullanımı ile dikimi daha basit olduğu için etek giydiği görülm..

  • JET TV tarafından
  • 4.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu 03:35

FB GS Voleybol Şampiyonu Belli Oldu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi play-off serisi 3. karşılaşmasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’ı 3-0’lık sonuçla mağlup ederek, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde 2016-2017 Şampiyonu oldu. Vestel Venüs Su..

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Sadri Alışık Plüton'a Düşerse 02:18

Sadri Alışık Plüton'a Düşerse

Plüton gezegeninin yüzeyine şu ana kadarki en yakın uçuşunu yapan NASA'nın uzay aracı New Horizons'la birlikte Sadri Alışık'ta Plüton'a giderse ve oraya yerleşme karar verirse Plüton ahalisine kendini ilk takdimi...

 2. Çıplak Poz Skandalı 08:50

2. Çıplak Poz Skandalı

Ebru Şallı'nın ilk çıplak videosunun yayınlanmasının ardından 2.çıplak poz da iddiaları da ortalığı karıştırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300 Spartalı Ders 1 İzle 00:44

300 Spartalı Ders 1 İzle

İlk hareket squat..

Ajax'ın Gençleri Kupaya Göz Kırpıyor İzle 01:35

Ajax'ın Gençleri Kupaya Göz Kırpıyor İzle

Avrupa Ligi'nde Lyon'u ilk maçta deviren Ajax'ın genç yıldızları golleriyle neler yapabileceklerini gösterdiler.....

Bodrum Masalı 33.Bölüm - Aslı Gerçeklerle Yüzleşiyor! 04:17

Bodrum Masalı 33.Bölüm - Aslı Gerçeklerle Yüzleşiyor!

Maya, kızı Aslı ile geçmişini paylaşıyor; Faryalı ile ilişkilerini ilk defa anlatıyor! Anne ve babasını bulan Aslı, aile olmanın mutluluğunu yaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049 Fragmanı 00:15

Blade Runner 2049 Fragmanı

İlk film olaylarından otuz yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu olan LAPD Görevlisi K (Ryan Gosling), toplumdan geriye kalan şeyleri kaosa sürükleme potansiyeline sahip uzun süren gömülü bir sırrın ortaya çıkmasını sağladı...

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..