#Tatil sonrası İlk İşgünü

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı 10:48

Feros Ferhat Göçer Okçu Oldu Çatılara Çıktı

Ünlü şarkıcı, yeni albümünün ilk klibini “Sen Elimden Tut” şarkısı için çekti. Point Hotel’in helikopter pistinde çekilen klipte Ferhat Göçer okçu oldu, ok attı. Klip çekimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtla..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi Var‼️ Kimsenin Haberi Yok‼️ 50:33

ŞİFRELİ KONUŞMAYALIM‼️ 81 Tane İtalyan Ticaret Odasının Ülkemde Ne İşi

✅81 Tane İtalyan ticaret odası ülkemde ne arıyor⁉️ ✅ Bu durumu yetkililer görmüyor mu⁉️ Ya yetkililer onlara hizmet ediyorsa⁉️ ✅Ayasofya’da ayrılan bölge, kim ve hangi amaç için ayrıldı⁉️ ✅Deprem sonrası yapılan sınır g..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret 04:01

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret

Ulu Önder'e İade-i Ziyaret İzmir Atatürk Lisesi mezunları, Atatürk'ün okulu ilk ziyaretinin 91'inci yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti...

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Derin - Depth ( Глубина)  Kısa Film İzle 03:55

Derin - Depth ( Глубина) Kısa Film İzle

Moskova'da Shot, Глубина (Derinlik) ft. Наадя, Samuel Proffitt'in yeni EP'si The Grey Notebook'un ilk müzik videosudur. Samuel Proffitt ile Наадя (Naadia) arasındaki bu unutulmaz ve işbirliğine dayalı iş birliği, Moskova..

  • Film İzle tarafından
  • 2.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor 04:49

Londra Tasarım Müzesi yeniden açılıyor

Britanyalı tasarımcı, mobilya zinciri Habitat'ın kurucusu Sir Terence Conran, bir defasında en önemli eserinin Londra Tasarım Müzesi'nin kurulması olduğunu söylemişti. Şimdi müze, Londra'nın müze semti olan Kensington'a ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi 01:10

Fıfa Kulüpler Dünya Kupası: Gol Videodan Geldi

Japonya’da gerçekleşen FIFA Kulüpler Dünya Kupası futbol tarihinde bir dönüm noktası oldu. On üçüncüsü düzenlenen etkinliğin ilk yarı finalinde Kolombiya’dan Atletico Nacional Japonya’dan Kaşima Antlers ile karşılaştı. ..

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık 02:34

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık

Moğolistanın karlı vahşi yollarında göçebe Tsaatan ailesini Fotoğrafçı Joel Santos Khovsgol ziyaret eder. Kuzey Moğolistanın Ganba gölü yakınlarında bir ilk olarak burada çobanlar Ren Geyiğine binerek işlerini yapmakta. ..

  • PengoTV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman 04:48

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman

Gökçe Kırgız- Kalbime Gömerim O Zaman İlk şarkım, ilk stüdyo deneyimim.. Kısacası herşeyin başlangıcı olan ve sizlerin sayesinde hala daha dinlenen Kalbime Gömerim'i istek üzerine paylaşıyorum.. Gitar: Erdem Sökmen Ke..

  • Candy tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi 01:00

Dünya ülkeleri 2017 yılına merhaba dedi

Dünya doğudan batıya 2017 yılını coşkuyla kutluyor. Yeni yıla ilk giren büyük şehir Yeni Zelanda'nın başkenti Auckland oldu. Sky Tower'da düzenlenen kutlamalara binlerce kişi katılırken, yapılan havai fişek ve lazer göst..

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı 04:53

Konya'da Öğrencileri Taşıyan Otobüs Devrildi_ 3 Ölü, 40 Yaralı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde öğrencileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 3 öğrenci öldü, 40 kişi yaralandı. Kaza, ilçe merkezi Otogar Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere g..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..