#Tatilsiz kadın psikolojisi

Yeni gelin Ela başından vuruldu! 01:56

Yeni gelin Ela başından vuruldu!

GENÇ KADIN ÖLDÜ MÜ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ..

Oğlunu kurtarırken canından oldu! 01:23

Oğlunu kurtarırken canından oldu!

BİSİKLETİN PEŞİNDEN GİDERKEN İKİ KADIN ÖLDÜ..

Zil sesi yüzünden komşusunu bıçakladı! 02:20

Zil sesi yüzünden komşusunu bıçakladı!

Antalya'da A.Y. (48) adlı kadın, zile basma yüzünden tartıştığı öğretmen komşusu Semra Güllü Okan'ı (47) kalçasından bıçakladı...

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

Eltisinin evini bastı baş köşeye oturdu! 02:51

Eltisinin evini bastı baş köşeye oturdu!

Antalya’da bir kadın, boşanma aşamasında olduğu eşiyle önceden yaşadıkları eve, içeride yaklaşık 3 aydır kiracı olarak yaşayan hamile eltisinin olduğunu bilerek çilingir zoruyla girince ortalık karıştı. Her iki tarafın d..

CİNNET GEÇİRDİ, BABASINI ÖLDÜRDÜ 00:57

CİNNET GEÇİRDİ, BABASINI ÖLDÜRDÜ

EŞİNDEN AYRI YAŞAYAN KADIN CİNAYETİN ARDINDAN GÖZ ALTINA ALINDI...

Kocamı sana kaptırmam kavgası! 01:56

Kocamı sana kaptırmam kavgası!

Bolu’da, iki kadın birbiri ile saç saça, baş başa kavgaya tutuştu. Dakikalarca süren kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı. Kavgaya karışan kadınlardan birisi fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, diğeri de ifadesi alınmak ..

Eşyaları bulundu kendi yok 02:47

Eşyaları bulundu kendi yok

86 yaşındaki kadın şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. Eşyaları Apartman boşluğunda bulundu ama kendi yok...

Abiye hırsızları kamerada 02:20

Abiye hırsızları kamerada

ALTIN, PARA, TELEFON DERKEN, HIRSIZLAR GECE KIYAFETLERİNE DE GÖZ DİKTİ... İKİ KADIN, İSTANBUL FATİH'TEKİ BİR MAĞAZADAN 3 ABİYE ÇALDI... ÜSTELİK O HIRSIZLIĞA KÜÇÜCÜK BİR KIZ ÇOCUĞUNU DA ALET ETTİLER.....

30 YAŞINDAKİ ŞEYDA NASIL ÖLDÜ? 01:08

30 YAŞINDAKİ ŞEYDA NASIL ÖLDÜ?

Samsun'da bir kadın misafir olarak geldiği kardeşinin evinde silahla kafasından vurulmuş halde ölü olarak bulundu...

TAŞ YAĞDIRDI BÜTÜN CAMLARI KIRDI! 01:34

TAŞ YAĞDIRDI BÜTÜN CAMLARI KIRDI!

OTOBÜS DURAĞINA SAVAŞ AÇAN KADIN..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı 01:24

Çöp şiş yeme rekorunu kırdı

''EN ÇOK ÇÖP ŞİŞ YEME' YARIŞMASINDA YENİ BİR REKORA İMZA ATILDI. KADIN YARIŞMACI 37 DAKİKADA 240 ÇÖP ŞİŞ YEDİ... VE 13 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ KAZANDI...

EV HANIMLARI BANDO TAKIMI 01:41

EV HANIMLARI BANDO TAKIMI

KADIN BANDOSU GÖREVE HAZIR..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

Ev alma komşu al! 03:12

Ev alma komşu al!

EV ALMA KOMŞU AL DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER... İSTANBUL ÜMRANİYE'DE... İDDİAYA GÖRE, BİR KADIN, ÜST KOMŞUSUNA KAFAYI TAKTI... NEREDEYSE HER GÜN KAPILARINI YUMRUKLADI... GECE GÜNDÜZ, BİR RAHAT NEFES ALDIRMADI... O EVDEKİ ANN..

Kadınlar ne istemez- 02:04

Kadınlar ne istemez-

BUGÜN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ .. KADINLARIN HAYATIN HER ALANINDA VE ERKEKLERLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLDUĞU, HER TÜRLÜ ŞİDDETİN ORTADAN KALKTIĞI, KADIN CİNAYETLERİNİN SON BULDUĞU, ÇOCUK YAŞTA EVLİLİKLERİN OLMADIĞI..

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı 02:03

Dünyanın en büyük uçağı İstanbul'a acil iniş yaptı

Emirates Havayolları'nın Londra-Dubai seferini yaparken, bir yolcunun kalp krizi geçirmesi üzerine İstanbul Havalimanı'na acil iniş yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus A380, yolcunun uçaktan indirilip hastaneye ka..

Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtılar 01:53

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtı

Maltepe'de giyim mağazasına giren 3 kadın iş yeri çalışanını oyalarken, yanlarındaki küçük çocuk eşofman takımı çalarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları mağaza içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadının Zorlu Yolculuğu 03:56

Ukrayna’dan 3 Çocuğu Ve Kanser Hastası Eşiyle Gelen Savaş Mağduru Kadı

Rusya'nın saldırılarından 3 çocuğunu ve kanser hastası Ukraynalı eşini korumak için Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen kadın savaş sebebiyle yaşadığı zorlukları anlattı...

Kuaför Patronunu Soydu 02:03

Kuaför Patronunu Soydu

İSTANBUL'DA KUAFÖR DÜKKANI İŞLETEN BİR KADIN, ÇALIŞANININ TUZAĞINA DÜŞTÜ... EKMEK KAPISINA İHANET EDEN KUAFÖR USTASI, HIRSIZLIĞA SOYUNDU... 100 BİN LİRA ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa 00:53

Gaz Pedalı Takılı Kalırsa

Çocuğunu okuldan almak için arabası ile evden çıkmak isteyen kadın, gaza bastığında başına geleceklerden habersizdi... Kadının arabasının gaz pedalı takılı kalınca zor anlar yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..