#Tatilsiz kadın psikolojisi

Rüzgardan Şaçları Bağımsızlığını İlan Eden Abla 00:05

Rüzgardan Şaçları Bağımsızlığını İlan Eden Abla

Şiddetli rüzgardan dolayı saçları uçuşan kadın :)..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkeklerin Hoşlanmadığı Kıyafetler 05:44

Erkeklerin Hoşlanmadığı Kıyafetler

Erkeklerin Sevmediği 10 Kadın Kıyafetleri Renklerini İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolda Yürüyen Kadına Kapkaç Şoku Kamerada 00:52

Yolda Yürüyen Kadına Kapkaç Şoku Kamerada

Fatih’te sokak arasında yürüyen kadın, bir motosikletlinin kapkaçına uğradı. Talihsiz kadının kapkaça uğradığı ve motosikletlinin arkasından koştuğu anlar kameralara yansıdı...

Gölge 2008 Türk Filmi İzle 1:48:14

Gölge 2008 Türk Filmi İzle

Konusu : Gölge'de yakın arkadaş olan heteroseksüel iki erkeğin aşkın gizemi karşısında ne kadar tuhaf hallere düşebileceklerinin hikayesi işleniyor. Çekimler klostrofobik bir fonda, sisli, gizemli bir atmosfer içinde b..

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı 02:11

Kibariye De Şaşırdı İlk Defa 2018’De Başına Geldi İnanamadı

Güçlü sesi ve yorumuyla sevilen sanatçı Kibariye yeni yıla girdiği Almanya’da yaşadığı yoğunluğu dile getirdi. Bir gecede dört konser veren sanatçı “Hayatımda ilk defa bu kadar yoruldum” dedi. Bir çok ünlü isim gibi ses ..

  • BETA tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Kadınlar Günü 02:29

Neden Kadınlar Günü

Esası Dünya Emekçi Kadınlar Günü. İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesi, ekonomik, siyasi ve sosyal konumlarının tanımlanması amacıyla 1977 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ..

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı 03:05

Hindistan'da Kadınların Umudu Olan Kurşun Geçirmez İç Çamaşırı

bir kadın harçlıklarından biriktirdiği paralarla aldığı malzemelerle anti-tecavüz iç çamaşırı üretti. Kurşun geçirmez ve bıçakla kesilemez kumaştan üretilen anti-tecavüz iç çamaşırı özel bir şifre ile kilitleniyor. Ayrı..

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Ünlüler Gupse Özay'ın Son Filmi DELİHA 2'nin Galasında Buluştu 05:34

Ünlüler Gupse Özay'ın Son Filmi DELİHA 2'nin Galasında Buluştu

Magazin dünyasının ünlüleri, son yılların en başarılı kadın komedyenlerinden biri olan Gupse Özay'ın son filmi DELİHA 2'nin Galasında buluştu ...

  • BETA tarafından
  • 1.307 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı 00:47

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı

Hıçkırık 4. Bölüm Fragmanı yayında! Kalp krizi geçiren Azmi ölümle burun buruna geliyor! Hıçkırık 4. Bölüm, 4 Ocak Perşembe günü saat 15.00'da Kanal'de! Azmi’nin kalbi durma noktasına gelir. İlhami’nin müdahalesi ile ka..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Bağcılar'da Marketin Ortasına Ayak Üstü Sıçan Çocuk 01:20

Bağcılar'da Marketin Ortasına Ayak Üstü Sıçan Çocuk

Şişli Etfal'da Ayakta Sıçan Kadın'dan sonra adeta akım haline gelen ayaküstü sıçma etkinliğine küçük arkadaşımız da katılmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Kadınının Feryadı Yemeyin Bizim Hakkımızı Yedirmeyin 01:03

Anadolu Kadınının Feryadı Yemeyin Bizim Hakkımızı Yedirmeyin

Antalya'da sel sularının bastığı serada kaydedilen videoda, domates üreticisi kadın, tarım üreticisinin düşürüldüğü duruma isyan etti.....

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı 00:45

Sri Lanka'da 38 Yıllık Yasak Kaldırıldı

Sri Lanka Maliye Bakanı Mangala Samaraweera toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlama ve turizmi teşvik etme amacıyla yasağını kaldıran bildiriyi imzaladığını açıkladı. Yasak, 1979'dan bu yana Sri Lanka'nın kurulduğu ilk yıl..

Güreş Müsabakasında Oğluna Yardıma Koşan Anne 00:31

Güreş Müsabakasında Oğluna Yardıma Koşan Anne

Güreş müsabakası sırasında bir anda minderin üzerine çıkan anne, oğlunun rakibine sağlam bir tokat atmış. Herkesin şaşkın bakışları arasında tekrar yerine geçen kadın işte ana yüreği dedirtmiş...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahnede Bir Anda Alev Topuna Döndü 00:43

Sahnede Bir Anda Alev Topuna Döndü

Brezilya’da yapılan gösteride bir anlık dikkatsizlik az kalsın faciaya neden oluyordu. Ağır adımlarla sahneye çıkan kadının kafasındaki tüylü dev şapka, kenarda bekleyen oyuncunun elindeki meşale nedeniyle bir anda alev ..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic -  Sürekli Diyette Olan Kız Makyajı 25:21

Danla Bilic - Sürekli Diyette Olan Kız Makyajı

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Yuvamdaki Düşman 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi 01:52

Gökçe Bahadır Efe Duru İle İlişkisinde Son Sözü Söyledi

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır dün akşam Daha filminin galasında görüntülendi. Güzelliğiyle göz dolduran oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni dizisi ve aşk hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oyuncu Gökçe Bahadır dü..

  • BETA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Life Sentence Tanıtım Fragmanı 03:30

Life Sentence Tanıtım Fragmanı

Life Sentence Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Seri 7 Mart Çarşamba Günü CW'de Başlıyor The CW'de 7 Mart'ta başlayacak! Yeni seride, terminal kanseri tanısı konmuş bir kadın, yaşamanın nasıl bir şey olduğunu öğreniyor...

Danla Bilic x Duygu Özaslan - Helyum Çektik Evet Hayır Oynadık 35:36

Danla Bilic x Duygu Özaslan - Helyum Çektik Evet Hayır Oynadık

Merhaba, kanalıma hoş mu geldiniz bilmiyorum ama burada diğerleri gibi sıradan içerikler üretmiyorum. Bu kanalda kış makyajı, bitenler ya da favorilerim başlıklı videolar asla göremeyeceksiniz. Burası benim duygularımla ..

Serenay Sarıkaya'dan Fi Dizisiyle İlgili Çarpıcı İtiraf Duru'yla Beraber Bende Büyüdüm 03:29

Serenay Sarıkaya'dan Fi Dizisiyle İlgili Çarpıcı İtiraf Duru'yla Berab

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Yılın Yıldızları Ödülleri töreninde Serenay Sarıkaya 'Yılın En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu' seçildi. Ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya rol al..

  • BETA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Kez Midye Yiyen Kadının Tepkileri 01:55

İlk Kez Midye Yiyen Kadının Tepkileri

Herkese hitap etmeyen farklı bir lezzeti olan midyeyi hiç yemem diye iddiada bulunan bu kadın hayatında ilk kez tatmış ve bir anda bağımlısı olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen insan olamazsın! 00:22

Sen insan olamazsın!

Tayland’da insan denilemeyecek bir yaratık, yolda yanından geçen çocuğa sebepsiz yere tekme attı. Küçük çocuk başına aldığı sert darbeyle yere yığılırken, yaratıksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Ne yapaca..

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Türk savaş gemisinin perisi 04:32

Türk savaş gemisinin perisi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı TCG Yıldırım savaş gemisinde görevli tek kadın subay olan Fatma Üsteğmen zorlu görevleri başarıyla gerçekleştiriyor. Fatma Üsteğmen, bahriyeli olmak isteyen kadınlara ise önemli tavs..

Yaşlı kadına eski damattan 150 bin TL borç 05:59

Yaşlı kadına eski damattan 150 bin TL borç

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşayan Vesile Telli, eski damadının iş makinelerini devretme bahanesiyle evrak imzalatarak iş yerini habersiz bir şekilde kendisine devrettiğini öne sürdü. Kadın, 2009’daki devir işlemlerini..