#Tatlı baykuşlar

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi 00:25

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi

Malzemeler : 1 kilo kereviz 2 adet patates 1 adet kuru soğan 1 su bardağı taze nar suyu yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Üzeri İçin Nar Öncelikler zeytinyağını tavaya alıp..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Pratik Un Çorbası Tarifi 03:31

Pratik Un Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 litre et suyu 1 kahve fincanı un 3 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tereyağı..

Beslenme Uyku Kalitesini Nasıl Etkiler 00:41

Beslenme Uyku Kalitesini Nasıl Etkiler

Beslenme uyku kalitesini etkileyen en önemli etkenlerden biri. Akşam yemeklerinde ağır, yağlı yemekler yemek ve fazla tatlı tüketmek uyku kalitesini azaltır. Uyku saatine yakın gıda tüketmemek gerekir...

  • NABIZ tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coleslaw Salata Tarifi 01:25

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler Orta boy lahananın çeyreği 2 orta boy havuç 3-4 yemek kaşığı haşlanmış mısır 1 tutam ince kıyılmış dereotu Sos Malzemesi: İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tat..

Tavuk Kavurma Nasıl Yapılır 04:33

Tavuk Kavurma Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 gr Tavuk Kuşbaşı 1 adet Soğan 1 adet Kırmızı Biber 5 adet Çarliston Biber 3 diş Sarımsak 2 domates 1 tatlı kaşığı Şeker Tuz, karabiber Kekik Zeytinyağı Soya Sos..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Maceracı _ Muş 1:13:13

Maceracı _ Muş

Baharın seslerini dinleyip, yüzünü güneşe dönmüş muhteşem lalelerin memleketine gitmeye, Anadolu’nun doğusunda keyifli bir yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? O halde Maceracı’nın ardına düşmeye hazırlanın! Çünkü Maceracı bu ..

Cumhurbaşkanı Müge Anlı'nın Programına Bağlandı 00:59

Cumhurbaşkanı Müge Anlı'nın Programına Bağlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına bağlanarak okuma yazma kampanyasına destek açıklamasında bulundu...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşamel Soslu ve Klasik Lazanya Tarifi 07:42

Beşamel Soslu ve Klasik Lazanya Tarifi

Malzemeleri: Beşamel Sos: 2 yemek kaşığı Tereyağı 2 yemek kaşığı Un 500 ml Süt Muskat Rendesi Tuz Karabiber Kıymalı Sos: 1 yemek yemek kaşığı Tereyağı 1,5 bardak Mozzeralla Peyniri 1/2 bardak Parmesan Peyniri 450 gram..

Cheesecake'li Kek Tarifi 08:33

Cheesecake'li Kek Tarifi

Malzemeler: Kek için: 2 adet Yumurta 1/2 su bardağı Şeker 1 su bardağı Süt 2 yemek kaşığı Luna Margarin 1,5 su bardağı Un 1 paket Hamur Kabartma Tozu Vanilya Özütü 2 yemek kaşığı Kakao Cheesecake İçin: 500 gr Labne 3 a..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek 01:40

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek

Mahmut Tuncer - Arkadaşım Eşek Şarkı Sözleri kac yil oldu saymadim koyden goceli mevsimler geldi gecti gorusmeyeli hic haber gondermedin o gunden beri yoksa bana kustun mu unuttun mu beni dun yine seni andim gozlerim do..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Poğaça Tarifi 06:20

Poğaça Tarifi

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Rulo Patates Salatası 01:53

Rulo Patates Salatası

Malzemeler 5-6 adet orta boy patates 1 tatlı kaşığı tuz 4 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı mayonez Garnitür (havuç, bezelye) Süslemek için: Nane yaprağı Yeşil zeytin..

Croque Madame Nasıl Yapılır 06:15

Croque Madame Nasıl Yapılır

Croque Madame için Malzemeler: 120 ml süt 1 çay kaşığı un 15 gram Emmental 15 gram Parmesan 2 büyük tost ekmeği 1 dilim emmental 1 dilim dana jambon 1 yumurta 2 tatlı kaşığı tereyağı..

Karides Kokteyl Nasıl Yapılır 05:41

Karides Kokteyl Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 adet Jumbo Karides 2 yemek kaşığı Mayonez 1 yemek kaşığı Ketçap 1 tatlı kaşığı Worcestershire Sos Tabasco Sirke Şeker Yeşillik Avokado..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Anne Köftesi Tarifi 01:52

Anne Köftesi Tarifi

Malzemeler 500 gr dana kıyma 1 adet yumurta 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım çay bardağı galeta veya ekmek içi 1 tatlı kaşığı domates salçası Yarım demet maydanoz 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 çay kaşığı pul biber Ya..

Izgara Tavuklu Salata Tarifi 06:17

Izgara Tavuklu Salata Tarifi

Malzemeler: 1 Limonun Suyu 3 diş Sarımsak 1 adet Tavuk Baget 1 adet Tavuk göğüs 1/2 bardak Bezelye 1 adet Arpacık Soğan 1 tatlı kaşığı Hardal 1 avuç Roka 3 dal Nane Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Pancarlı Yoğurtlu Meze 03:31

Pancarlı Yoğurtlu Meze

Malzemeleri: 4 yemek kaşığı Yoğurt 2 adet Haşlanmış Pancar 3 yemek kaşığı Haşlanmış Nohut 1 tatlı kaşığı Tahin 1/2 limon suyu 2 diş Sarımsak Tuz 1/2 çay kaşığı Paprika 1/2 çay kaşığı Kimyon 1/2 çay kaşığı Kırmızı Biber ..