#Tatlı baykuşlar

Ev Yapımı Krokan 04:13

Ev Yapımı Krokan

1 su bardağı Şeker 1 tatlı kaşığı Tereyağı 200 gram Fındık/Badem/Ceviz..

Nefis İç Pilav Nasıl Yapılır 09:01

Nefis İç Pilav Nasıl Yapılır

500 gram Pirinç (2 bardak) 750 ml Et Suyu (3 bardak) 100 gram Tereyağı (5 yemek kaşığı) 1 adet Soğan 2 yemek kaşığı Domates Salçası 100 gram Ciğer 1 tatlı kaşığı Toz Şeker 2 yemek kaşığı çam fıstığı 2 yemek kaşığı kuş üz..

Banu Alkan Neremi 41:43

Banu Alkan Neremi

Benide bir benide bir Sevdiğim dünyada bir Sultanıdır sulatanıdır Gönlümün sultanıdır Canım demeni Gülüm demeni Seviyorum bende seni Tatlı diline Güzel yüzüne Kurban olurum har yerine Neremi neremi Gözleri..

Sezen Aksu Gidemem 05:15

Sezen Aksu Gidemem

Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka, iyi geliyor Ya da balkona çık bağı..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Beresi Olan Tavşan 00:30

Beresi Olan Tavşan

Zaten sen tatlısın bide o tatlı bereyi takınca tam yenmelik bir şey olmuşsun ...

  • JET TV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır 07:58

En Nefis Karnıyarık Nasıl Yapılır

3 adet Közlenmiş Patlıcan 200 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 diş Sarımsak Sarımsak 2 adet Sivri Biber 1 çay kaşığı Pul biber 1 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1/2 demet Maydanoz 1 tatlı kaşığı Tere..

Çikolatadan Kase Nasıl Yapılır 05:58

Çikolatadan Kase Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Çikolata 3 adet Balon 1 tatlı kaşığı Sıvıyağ Süslemek için: Meyve Krem Şanti Çikolata Rendesi..

Kahvaltılık Lokma Böreği Tarifi 01:26

Kahvaltılık Lokma Böreği Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt 1 çay bardağı rende peynir ( peynir tercihe kalmış) Yarım çay bardağı sıvı yağ 3-4 dal kıyılmış maydanoz yada dereotu ( tercih sizin) 1 paket kabartma tozu 2 çay ..

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana  Sayıları Öğreniyorum Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çocuk Şarkıları Hadi Saysana Sayıları Öğreniyorum Edis ile Fe

Edis ile Feris Eğitici Çocuk Şarkıları - Haydi Saysana Şarkı Sözleri: Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Bir-iki-üç-dört-beş-altı-yedi-sekiz-dokuz-on Nana nana na, nana nana na, hadi saysana Birle başlar satıla..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi 04:15

Hastaysan İyileştiren Salep Tarifi

Büyük bardak süt-250 ml 2 çorba kaşığı toz salep karışımı 2 dolu tatlı kaşığı sürülebilir çikolata..

Simit Poğaça Tarifi 07:48

Simit Poğaça Tarifi

Malzemeler Yarim paket yas maya 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 5 bucuk su bardagi un(herkeste ayni olmaz dikkatli ekliyelim) Simitleri bulam..

Sebzeli Pratik Pizza Tarifi 05:33

Sebzeli Pratik Pizza Tarifi

4 kare Milföy Hamuru 1/2 Kabak 1/2 Kırmızı Biber 1/2 Sarı Biber Rende Mozzarella Peyniri 1 yemek kaşığı Luna Margarin 1 tatlı kaşığı Domates Salçası 3/4 çay kaşığı Kimyon 3/4 çay kaşığı Kekik Fesleğen Tuz Karabiber..

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:49

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andım gözlerim doldu O tatlı günlerimiz bir anı oldu Ayr..

Avokadolu Ekmek Tarifi (AVOCADO TOAST) 05:08

Avokadolu Ekmek Tarifi (AVOCADO TOAST)

2 Avokado 5 yaprak Fesleğen 4-5 adet Zeytin 1 tatlı kaşığı Tahin 1 çay kaşığı Portakal Suyu 1 çay kaşığı Limon Suyu Kekik Pul Biber 1 adet Bazlama Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Ağlayan Pasta Nasıl Yapılır 08:27

Ağlayan Pasta Nasıl Yapılır

Malzemeler: Kek için: 1 su bardağı Şeker (225 gram) 1 su bardağı Un (150 gram) 1,5 su bardağı Süt 1 tatlı kaşığı Nescafe 4 adet Yumurta 25 gram Kakao 1 paket Hamur Kabartma Tozu 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 çay kaşığı Van..

Taco Tarifi 08:11

Taco Tarifi

Malzemeler: 200 ml Et Suyu 10 adet Taco 500 gram Kıyma 2 adet Domates 1 adet Kırmızı Kapya Biber 1 adet Sarı Kapya Biber 1 adet Kırmızı Soğan 1 adet Avokado 1 adet Taze Soğan 5-6 yaprak Kişniş 1 adet Misket Limonu Zeyti..

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır 06:45

Kuzu Kapama Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 kg Kemikli Kuzu Kol 6-7 yaprak Yeşillik 6-7 yaprak Pazı 2 demet Taze Soğan 2 demet Dereotu 1 adet Havuç 6-7 yaprak 1 tatlı kaşığı Şeker 1 çay bardağı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Un Tuz, Karabiber..

Barış Manço - Bal Sultan 06:06

Barış Manço - Bal Sultan

Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal s..

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim 02:36

Emel Sayın Senden Sonra Hiç Sevmedim

benden sorsan ummanlardir derdim hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden ..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donut Nasıl Yapılır 08:47

Donut Nasıl Yapılır

Malzemeler: 300 gram Un 125 ml Ilık Süt 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tereyağı (40 gram) 3 yemek kaşığı Toz Şeker (35 gram) 1,5 tatlı kaşığı İnstant Maya 200 gram Pudra Şekeri..