#Tatlı baykuşlar

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır 06:35

Hünkar Beğendi Nasıl Yapılır

Malzemeler: 500 ml Süt 250 gram Kuzu Kuşbaşı 2 adet Domates 1 diş Sarımsak 1 adet Biber 1/2 Soğan 2 adet Patlıcan 1/2 Limonun Suyu 1 tatlı kaşığı Salça 1 dilim Eski Kaşar 2 yemek kaşığı Un 3 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Ka..

Magnolia Tarifi 05:08

Magnolia Tarifi

Malzemeler: 500 ml Süt 150 gram Şeker 2 adet Muz 2 adet Yumurta Sarısı 2 yemek kaşığı Mısır Nişastası 1 paket Krema 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 tatlı kaşığı Vanilya Özütü 1 paket Eti Cici Bebe..

Mozzarellalı Fesleğenli Yumurta Tarifi 06:23

Mozzarellalı Fesleğenli Yumurta Tarifi

Malzemeler: 2 adet Domates 1 tatlı kaşığı Salça 3 adet Yumurta 100 gram Mozzarella Peyniri 4-5 dal Fesleğen..

Meze Sofrası ve Temel Mezeler 6 Hibeş Tarifi 04:31

Meze Sofrası ve Temel Mezeler 6 Hibeş Tarifi

1 su bardağı tahine 2 limonun suyunu sıkın. Yarım su bardağı su koyup çırpın. 2 diş sarımsağı ezip ekleyin. 1’er tatlı kaşığı kimyon ve toz kırmızı biberi de ekleyince hibeş hazır. Kıvamının humustan daha akışkan olması ..

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü 04:07

Güler Duman - Yarsız Çekilmiyor Türkü

Yarsız çekilmiyor dünyanın kahrı Senden başkasına güvenmem gayrı Çabuk tut elini sen öldür bari Yad eller girmesin kanıma benim Gel yaklaş yanıma gel otur yarim Tatlı sohbetimiz kalmasın yarım Yanağın gıdadır dudağın se..

Etli Noodle Nasıl Yapılır 05:42

Etli Noodle Nasıl Yapılır

300 gram Dana Stroganoff 3 diş Sarımsak 4 adet Arpacık Soğan 1 dal Yeşil Soğan 3-4 yaprak Taze Fesleğen 2 dilim Noodle 4 yemek kaşığı Soya Sos 2 yemek kaşığı Bal 1 tatlı kaşığı Pirinç Sirkesi Susam Yağı Tuz, Karabiber..

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi 00:36

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi

Sıcak Su 1 Demet Pazı Sapı 1 Demet Pazı Tuz Üzeri İçin : 1 Kase Süzme Yoğurt 1 Diş Dövülmüş Sarımsak Tuz Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Çörek Otu Zeytinyağı..

Donut Nasıl Yapılır 08:47

Donut Nasıl Yapılır

300 gram Un 125 ml Ilık Süt 1 adet Yumurta 3 yemek kaşığı Tereyağı (40 gram) 3 yemek kaşığı Toz Şeker (35 gram) 1,5 tatlı kaşığı İnstant Maya 200 gram Pudra Şekeri..

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi 08:03

Izgara Somonlu Avokado Salatası Tarifi

1 Büyük Avokado 1/2 Kırmızı Soğan 1 su bardağı Mini Roka 1 adet Somon Fileto 1/2 Limon 1 yemek kaşığı Dereotu 1/2 Kereviz Sapı 2 yk Hardal 1 çay kaşığı Tatlı Kırmızı biber 1 çay kaşığı Kimyon 1 çay kaşığı Tuz 1 çay kaşı..

Kahveli Parfe Tarifi 05:52

Kahveli Parfe Tarifi

3 adet Yumurta 15-16 adet Petit Beurre 1 su bardağı Süt 1 çay bardağı Şeker 2 tatlı kaşığı Kahve 2 paket Krem Şanti Bitter Çikolata..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır 05:53

Nefis Mercimek Çorbası Nasıl Yapılır

1 su bardağı Mercimek 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 su bardağı Tavuk Suyu 5 su bardağı Su 1 çk Zerdeçal 1 çk Tarçın 1 çk Kişniş 1 çk Kimyon 1 çk Tatlı Kırmızı Biber 1 çk Kırmızı Biber 2 adet Karanfil 3 adet Kakule..

Buğday Salatası Tarifi 04:34

Buğday Salatası Tarifi

1 su bardağı haşlanmış Buğday 10 dal Maydanoz 3 dal Dereotu 1 avuç Kaju Fıstığı 3 yemek kaşığı Nar 5 top Mozzarella Peyniri 1 tatlı kaşığı Nar Ekşisi 1 çay kaşığı Keten Tohumu 1/2 Limon Suyu Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

Omlet Nasıl Yapılır 06:02

Omlet Nasıl Yapılır

2 adet Yumurta 1 yemek kaşığı Peynir 3 dal Maydanozun yaprakları 1 tatlı kaşığı Tereyağı Tuz, Karabiber..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Evde Simit Tarifi 07:17

Evde Simit Tarifi

Evde Simit Tarifi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağından biraz az (100ml) sıvıyağ 1 pkaet yaşmayanın 3de ikisi (1 pkaet fazla geliyor) veya 1 paket instant maya veya 1 yemek kaşı..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Bengü  Kuzum 03:07

Bengü Kuzum

Ölmelerini bitmelerini Bal damlayan dillerini Yerim yerim Yaralı bir kuş konmuş kapıma Kolu kanadı kırılmış üşümüş biraz Eriyor kalbim inadına Bi de naz bi de naz Nasıl tatlı utanmaz Ah kuzum kıyamam ben sana Ah huysuzum..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - İç Benim İçin 00:42

Orhan Gencebay - İç Benim İçin

Kapını çalarsa mazinin eli, Ne olur bir şişe aç benim için, Ben hiç ayılmadım gittin gideli, Sende birkaç kadeh iç benim için, Bir gece veda et tatlı uykuna, Girdiğin günahı sarhoşken kına, Yarıda bırakma Allah aş..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..