#Tatlı baykuşlar

Sevimli Evcil Hayvanlar Sahiplerini Uyandırma Şekilleri  En İyi Alarm Saati! 03:07

Sevimli Evcil Hayvanlar Sahiplerini Uyandırma Şekilleri En İyi Alarm

Güne böyle başlamak kadar tatlı bir şey . İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haberin İçine Eden Teyze 00:11

Haberin İçine Eden Teyze

Sakin bir günde sakince seyreden canlı yayında teyzemiz bir anda kadraja girip usulca bağırıyor. ne tatlı bir ses!..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Şevkat Yerimdar 32. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 32. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Psikopat Kediler 06:54

Psikopat Kediler

Komik Kediler 2018 içinde; uyurken koltuktan düşen kedi, oyuncak ayıyı bırakmayan kedi, inanılmaz tatlı yavru kedi, parmak emen kedi, oyuncak süngerde korkan kedi, mamasını ağzını doldurarak yiyen kedi, birbirleri ile oy..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patates Püresi Tarifi  Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi 03:06

Patates Püresi Tarifi Patates Püresi Nasıl Yapılır Püre Tarifi

PATATES PÜRESİ MALZEMELER 5 adet orta boy patates 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Patatesler temizlenerek haşlanır, kabukları soyulur. Parçalara bölünerek bir kaba alınır, tereyağı,tuz..

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi 05:41

Şekersiz Çilek Reçeli Tarifi

Geçen haftalarda paylaştığım şekersiz çilek reçeli çok sevilince Youtube takipçilerim için de anlatmak istedim. Bu arada ay çilek nasıl susuz pişiyor ki diye merak edenlerin de merakı gider diye düşündüm. Şekersiz çilek ..

Krep Tarifi Fransa'nın Geleneksel Tatları 03:11

Krep Tarifi Fransa'nın Geleneksel Tatları

Malzemeler: 2 adet büyük boy yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1 tutam tuz, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ...

Patates Dolması Tarifi 03:30

Patates Dolması Tarifi

Malzemeler: 4-5 adet orta boy patates, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3 diş sarımsak, Tuz, Pul biber, nane...

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır 04:45

Etli Yaz Türlüsü Nasıl Yapılır

300 gr. dana kuşbaşı et 2 tane patlıcan 2 tane kabak 250 gr. taze fasulye 3-4 tane patates Birer tane kırmızı ve yeşil biber 3-4 diş sarımsak 3-4 tane domates Not : Bütün sebzeleri ayni büyüklükte doğrayın Yaklaşık 4-5 y..

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi 05:01

Patatesli Kıymalı Mantı Tarifi

10 tane kadar küçük patatesi haşlayalım (sayısını çoğaltabilirsiniz) 1 tatlı kaşığı tereyağı tuz 200 250 gr kadar dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 tane yemeklik doğranmış kuru soğan Tuz karabiber toz biber 1 kâse sa..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Karnıyarık Tarifi 06:40

Karnıyarık Tarifi

Malzemeler 4 adet patlıcan, 125 gr kıyma, 1 adet soğan, 1 adet biber, 1 adet domates, 1 yemek kaşığı salça, 1 diş sarımsak, Toz biber, Tuz, Karabiber, Kimyon, Kızartmak için sıvıyağ, Sosu için; 1 yemek kaşığı salça, 1..

Ev Yapımı Limonata 04:14

Ev Yapımı Limonata

Limonata İçin Malzemeler: 3 limon veya 1 limon ve 1 portakal (3-4 saat önceden veya 1 geceden dodurulmuş) 1 su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı limon tuzu (silme) yaklaşık 3 litre su arzuya göre nane yaprakları..

Kabak Sandal Tarifi 04:05

Kabak Sandal Tarifi

Malzemeler : 2 adet yeşil kabak, 1 küçük baş soğan, 1 adet domates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 su bardağı kaşar rendesi, Tuz, pul biber, kekik, n..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 04:58

Kavala Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler: 250 g oda sıcaklığında (çikolata kreması kıvamında) tereyağ, 4 su bardağı un, 2 su bardağı çiğ badem, 3 büyük boy yumurtanın akı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Üzeri için bolca pud..

Patlıcanlı Şiş Köfte 01:36

Patlıcanlı Şiş Köfte

Patlıcanlı Şiş Köfte Malzemeleri 3 adet patlıcan 8 adet çöp şiş 2 adet yeşil biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı salça Köftesi İçin 500 gr kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak Yarım su bardağı ufalanmış ekmek Tuz Yarım çay ..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Ev Yapımı Cocostar Tarifi 03:07

Ev Yapımı Cocostar Tarifi

Tatlı tarifleri sevenler için ev yapımı cocostar tarifi videosu hazırladık. Hem sağlıklı hem de daha lezzetli olan ev yapımı cocostar yapılışı da oldukça basittir...

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım 15:42

Rimel Askına Kendi Şalımı Tasarladım

Herkese Merhabalar! Bu videoda evde tatlı yaptığım, kendi şalımı boyayıp tasarladığım, evde rutin bir günümüzü vlogladım. Umarım keyifle izlersiniz, sizi seviyorum...

Pratik Pizza Tarifi 02:46

Pratik Pizza Tarifi

Malzemeler: 4 adet lavaş, 200 gr kaşar peyniri, Küçük bir kangal sucuğun yarısı, 2 adet kırmızı biber, 1 su bardağı haşlanmış mısır 4 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı kekik...

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi 01:56

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Malzemeler: 1 lt Süt, 1,5 su bardağı İrmik, 1 (çok şekerli seviyorsanız 1,5) su bardağı şeker, 2 tatlı kaşığı tereyağ, 1 paket vanilya, 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi...

Unsuz Fındıklı Kurabiye 02:25

Unsuz Fındıklı Kurabiye

Malzemeler: 1 yumurta akı, 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı çok ince çekilmiş Fındık, 1 tatlı kaşığı tahin...

Kurabiye Tarifi 05:28

Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250gr) yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta 1 cay bardagi pudra sekeri Yarim cay bardagi siviyag Yarim cay bardagi yogurt 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 3 bucuk 4 su ba..

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi 03:34

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi

Malzemeler Yarim kilo kadar dogranmis taze fasulye Yemeklik dogradigimiz 1 büyük kuru sogan 4 5 tane domatesimizide soyup dograyin 2 küp seker 1 cay bardagi zeytinyagi 1 cay bardagi su(yetmezse daha eklersiniz) Tuz Ayri..

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Makyajı Yaptı 12:53

Deniz Karasu Deborah Milano Makyaj Artisti Luca Mannucci Bana Ofis Mak

Çok güzel vakit geçirdiğim ve çok beğendiğim bu videoyu ben de sizlerle paylaşmak istedim.Umarım keyifle izlersiniz.Bu arada Luca çok tatlı bi insan...

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi 03:45

Tavada Cevizli Kadayıf Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenlere özel evde kolayca yapılabilen cevizli kadayıf tatlısı tarifi videosu hazırladık. Çok az malzeme ile yapılabilen tavada cevizli kadayıf tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri ne..