#Tatlı baykuşlar

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi 14:11

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi

Sebit kayseri yaglamasinin tarifi Lavasi icin gerekenler 4 su bardagi un(yarim kilo oluyor) 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk cay bardagi ilik su 1 paket kuru maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi seker 2 yemek kasigi zeyti..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Winnie The Pooh - Sen Sakın Korkma 01:58

Winnie The Pooh - Sen Sakın Korkma

Christopher Robin, bir gün hayal dünyasına dalar ve hayalinden 100 Hektar Ormanı’nda yaşayan dünyanın en tatlı süper kahramanı Ayı Winnie, cesur ve zıpzıp Kaplan Tiger, korkak minik Piglet, Titiz Bahçıvan Tavşan ve Uyuşu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winnie The Pooh - Bal ve Süt Ülkesi 08:01

Winnie The Pooh - Bal ve Süt Ülkesi

Christopher Robin, bir gün hayal dünyasına dalar ve hayalinden 100 Hektar Ormanı’nda yaşayan dünyanın en tatlı süper kahramanı Ayı Winnie, cesur ve zıpzıp Kaplan Tiger, korkak minik Piglet, Titiz Bahçıvan Tavşan ve Uyuşu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 342 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü 22:31

Winx Club - 4. Sezon 7. Bölüm - Believix Gücü

Gardenia, Winx ile Sihirbazlar arasındaki kavgadan oldukça rahatsızdır. Son peri Roxy’nin sayesinde Winxler, Believix Güç seviyesine erişirler. Altı peri, güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Roxy bir anda tatlı bir s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış 01:24

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış

Önceki gün sahne alan Seda Sayan’ı dinlemeye gelenler arasında Demet Akalın ve Okan Kurt çifti de vardı. Sayan’a gelinlik bakan hatta evlenmesi için ısrarcı davranan Akalın, “ Benim damat adayım sahnede” diyerek, Sayan’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu

Floransa'da International Okulda bir öğrenci olmak çokda kolay değil...spor derslerinde bile! Violetta kötüdür, hepimiz bunu biliriz ve ... BOM.. Onun fırlattığı bir top Mia'nın kafasına gelir! Ama endişeye gerek yok: C..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Küçük Sahabiler - 3. Bölüm - Umeyr'in Yavru Kuşu 02:10

Küçük Sahabiler - 3. Bölüm - Umeyr'in Yavru Kuşu

Küçük sahabiler, Peygamberimizin çocuk arkadaşlarıydı. Peygamberimiz onları, onlar da Peygamberimizi çok severdi. İşte sana küçük sahabilerden birkaç tatlı hatıra!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 210 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler 14:12

Om Nom Hikayeleri - Bilimsel Deneyler

Bilimsel Deneyler’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Om Nom Hikayeleri - Süper Şakalar 15:11

Om Nom Hikayeleri - Süper Şakalar

Süper Şakalar’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu Om ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak 15:18

Om Nom Hikayeleri - Kaykay Yapmak

Kaykay Yapmak’ Om Nom dizisinden süper komik bir derleme! Süper tatlı minik yeşil canavar OmNom'un ve sarı, kırmızı lezzetli şeker tutkusunun süper eğlenceli hikayeleri bu web dizisinde! Bu müthiş komik, kahkaha dolu OmN..

  • ÇocukTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde 04:41

Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde

Çocuklar, Traktör, Polis Arabası ve Canavar Kamyonun yer aldığı bu çizgi filmi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz! Mavi Traktör yolda giderken bir binanın üstünde tatlı çörek görüyor! Onu çekmeyi başarsa da çörek yere ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) 04:52

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik)

Zeynep Bastık - Yağmur (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden çok uzakta bir yerlerdeyim Bazen sevinç kederlerdeyim İnan tatlım kandım senin aşkına Her yağmur yağdığında Gözlerin hep aklımda Adını ne zaman ans..

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var. 00:12

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var.

Zekadan çok tatlılığa ve iyiliğe ihtiyacımız var. (Charlie Chaplin) Tatlılık şiddetten daha fazlasını alır. (Jean De La Fontaine) Şefkat ruhun gizli dilidir. (Rudolf Leonhardt) İnsanların çalışmalarım hakkında şunu söyle..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..