#Tatlı baykuşlar

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler 00:08

Tek Seferlik Memnun Eden Girişler

satisfying videos tarzında bir şey beklerken. Ablamız çok mu çok tatlı ne?..

  • PengoTV tarafından
  • 278 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yardım İstemek ! 00:14

Yardım İstemek !

Tatlı canlının yardım itmesi...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle 36:12

Teletabiler - 7.Bölüm - Çizgi Film İzle

Merhaba arkadaşlar, telatabiler çizgi filmi 7.bölümü ile karşınızdayız. Hemde Türkçe olarak :) Çok tatlı 4 kahramanımız Tinki Winki, Dipsy, Laa-Laa ve Po sizlerle ...

  • ÇocukTV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Betül Demir   Devlerin Aşkı Büyük Olur 12:11

Betül Demir Devlerin Aşkı Büyük Olur

ay çok tatlı..

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Liseli 00:14

Okulundaki Öğretmenlere İsimleri ile Seslenip Tepkilerini Kaydeden Lis

Liseli genç okulda karşılaştığı öğretmenlere isimleri ile seslemiş. Öğretmenlerin bazıları sert tepki gösterirken bazıları tatlı bir dille uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Erikli Pudingli Pasta Tarifi 07:48

Erikli Pudingli Pasta Tarifi

Malzemeler hamuru icin 250 gr. Un(2 su bardagi undan bir parmak eksik olsun) 1 paket kuru maya 30 gr. Seker(2 yemek kasigi silme) 40 gr. yumusak Tereyagi(1 yemek kasigi dolusu) 1 tane oda isisinda yumurta 100 ml ilik süt..

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi 04:31

Fırında Kaşarlı Patatesli Tavuklu Yemek Tarifi

Geniş bir tavaya üç yemek kaşığı kadar sıvı yağ katalım ve 600 700 gram kadar Kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünün ilave edip suyunu çekene kadar tavuklarımızı kavuralım.1 tane kuru soğanımızı yemeklik doğrayıp tavuga ilave ..

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu 09:48

İnci kefalinin muhteşem gece yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin muhteşem gece yolculuğu devam ediyor...

Operasyonda yakayı ele verdi 02:45

Operasyonda yakayı ele verdi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Türkiye’nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayetinde zincirin son halkası da tamamlandı...

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi 06:22

Yumuşacık Tereyağlı Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı 1 tane yaş maya( ya da isterseniz 2 yemek kaşığı kuru maya da kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı ılık su yarım çay bardağı yoğurt yarım çay bardağı sıvı yağ 2 tane yumurta 2 tatlı..

Şevkat Yerimdar 37. Bölüm 1. Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 37. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Farklı Mozaik Pasta Tarifi 00:54

Farklı Mozaik Pasta Tarifi

Mozaik pasta için gerekli malzemeler 2 paket petibör bisküvi 50 gr eritilmiş tereyağı 1,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı kakao 1 çay bardağı kırılmış ceviz 1 paket vanilya Kalıbın tabanı için 160 gr b..

Fırında Kabak Tatlısı 01:06

Fırında Kabak Tatlısı

Fırında Kolay Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kabak 1, 5 su bardağı şeker Üzeri için Tahin Ceviz Kabak tatlısının üzerini dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Hazırlanışı; 1.Uygun bir fırın kabına dilimled..

Aşure kazanları kaynasın 02:09

Aşure kazanları kaynasın

Muharrem ayını yaşadığımız günlerdeyiz. Mutfaklarda tatlı bir telaş var. Aşure kazanları kaynamaya başladı. İşte ustasından bolluk ve bereketin simgesi aşure tarifi…..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu 02:39

Uçan balıkların muhteşem yolculuğu

Van Gölü'nde yaşayan ve Mayıs ayından itibaren suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara yumurta bırakmak için göç eden inci kefalinin engelleri uçarak geçmeye çalışması, hayranlık uyandıran görüntüler oluşturuyor...

Kıbrıs Tatlısı Tarifi 08:44

Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs tatlısı tarifi Malzemeler 3 tane yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı hindistancevizi 1 su bardağı kırılmış ceviz 1 su bardağı galeta unu 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ş..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

Tahinli Kek Tarifi 06:24

Tahinli Kek Tarifi

ahinli kek tarifi Malzemeler 3 tane odasında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un (kekimize unu ko..

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler! 01:46

İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

İMPARATOR LAKAPLI, ÜNLÜ TÜRKÜCÜ İBRAHİM TATLISES, BİR SÜREDİR ARALARININ GERGİN OLDUĞU, OĞLU AHMET TATLI İÇİN ÇOK SERT İFADELER KULLANDI... TATLISES, KENDİSİ İÇİN SÖYLENEN AKIL SAĞLIĞI YERİNDE DEĞİL İDDİASINA, SAHNEDE..

Toros Çorbası Tarifi 02:17

Toros Çorbası Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı irmik 1 su bardağı nohut(haşlanmış) 1 adet soğan 1 yumurta(akı içine sarısı terbiyesine ayrılacak) Yarım su bardağından fazla sıcak su Tuz, karabiber Köfte Suyu için: 2 l..

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi 04:52

Soğuk Ayran Aşı Çorba Tarifi

malzemeler 1 su bardağı Aşurelik buğday bir su bardağı haşlanmış nohut bir diş sarımsak 3 su bardağı yoğurt bir tutam taze nane Eğer yoksa 1 tatlı kaşığı dolusu Kuru nane ilave edin tuz Yeteri kadar su Hazırlanış..

Börülce Salatası 01:01

Börülce Salatası

Malzemeler: 300g kuru börülce Bir tutam dereotu Bir tutam maydanoz 5 adet yeşil soğan Nar ekşisi Zeytinyağı Bir tatlı kaşığı tuz Limon suyu Hazırlanışı; 1.1 gece önceden ıslatıp haşladığımız 1,5 su bardağı börülce,1 tu..

Şevkat Yerimdar 38. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 38. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak 06:12

Açma Tarifi Lezzetli Ve Yumuşak

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 1 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 1 kilo un(lütfen kontrollü ekliye..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle 1:27:41

İstikamet Aşk – The Layover Türkçe Dublaj İzle

Uzun yıllar arkadaş olan Kate ve Meg, zamanlarının çoğunu birlikte geçirmektedir. Sıkıldıkları hayatlarından ve kurtulmaya çalıştıkları birçok sorundan kaçabilmek için tatil yapmaya karar verirler. Bir umutla çıktıkları ..

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi 06:07

Fırında Etli Türlü Yemeği Tarifi

Malzemeler Yarim kilo dana kusbasi et(ama kuzu etide olur) 1 tane kabak 1 tane patlican 3 tane patates 1 tane büyük kuru sogan(yada arpacik sogan kullanin benim gibi) 2 dis sarimsak 2 tane yesil biber 1 tane kirmizi bibe..