#Tatlı hayal 1970

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Waffle Tarifi 04:06

Waffle Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 su bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 1 yemek kaşığı şeker, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 paket şekerli vanilin, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Kahvaltılık çikolata kreması, Muz, kivi,..

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi 03:56

Biber Dolması Zeytinyağlı Tarifi

İşte İstanbul usulü zeytinyağlı biber dolması tarifim için malzemeler: 1 kilo ufak, düzgün ince kabuklu dolmalık biber 5-6 adet büyük boy soğan Yarım su bardağı kadar zeytinyağı 1 yemek kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığ..

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi 05:17

Elmalı Kurabiye Ağızda Dağılan Mükemmel Hamur Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi 03:27

Elmali Turta Nefis Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 4 adet rendelenmiş elma 1/2 bardak toz şeker 1 tatlı kaşığı tarçın 1/2 su bardağı ceviz veya fındık içi Hamuru için: 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu 200 gr. oda ısısında tereyağı 1/3 su bardağ..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı  Pratik Limonata Tarifi 02:26

1 Portakal 1 Limon ile Limonta Yapımı Pratik Limonata Tarifi

Şimdi gelelim kolay limonata nasıl yapılır? 1. Bir gece önceden derin dondurucuya kaldırdığımız 1 adet portakal ve 1 adet limon dilimlere ayrılır. 2. Derin dondurucudan aldıktan 10 dk sonra rahatlıkla dilimleyebilirsini..

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi 01:35

Kayseri Açma Kete Nasıl Yapılır İçli Kete Tarifi

1.Hamuru için gerekli malzemeler yoğurma kabına alınarak yoğrulur. 2.İç harcı için gerekli malzemeler uygun bir tavaya alınarak kavrulur. 3.Hamur 3 bezeye ayrılarak sıra ile açılır. 4.Açılan yufkaya eritilmiş tereyağı..

Patates Salatası Tarifi  Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata 02:34

Patates Salatası Tarifi Havuçlu Zeytinyağlı Sebze Salata

Bu leziz haşlanmış patataes salatası nasıl yapılır tüm detaylarıyla ve süslemesiyle videomuzda bulabilirsiniz. Ev yemeği tariflerinin bu videosında sizler için için rendelenmiş havuç ve sızma zeytinyağı bulunan nefis bir..

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır 02:48

Yumuşacık Mayalı Poğaça Tarifi Puf Puf Kabaran Poğaça Nasıl Yapılır

Gelelim Yumuşacık poğaça nasıl yapılır? 1 su bardağı ılık su, 1 su bardağı ılık süt, 1 paket yaş maya ve 4 yemek kaşığı şeker yoğurma kabına alınarak mayanın erimesi sağlanır. 1 su bardağı sıvı yağ, 1 adet yumurta, 2 tat..

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı 10:00

1 Saatte Akşam İftar Menüsü Biberli Et Sote Zeytinyağlı Bulgur Pilavı

1 Saatte hazır 3 çeşit yemek ile sofranızı donatın. Biberli et sote, zeytinyağlı bakla ve bulgur pilavı.. Nefis sağlıklı ve pratik akşam menüsünü nasıl planlayıp hazırladığımı videodan izleyebilirsiniz.Biberli Et Sote iç..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği 01:54

Fırında Kıymalı Patates Dizmesi Çok Pratik Fırın Yemeği

Kıymalı Patates Dizme Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 soğan 500 gr kıyma 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 domates 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Y..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında Beşamel Soslu Tavuk İçin Malzeme Listesi: --Tavuklu Harç İçin: -1 bütün tavuk göğsü -1 adet soğan -1 adet kapya biber -1 adet yeşil biber -4 yemek kaşığı sıvı yağ -Yarım çay kaşığı karabiber -1 tatlı kaşığı pul b..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi 02:29

Haşhaşlı Tohumlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 2 yemek kaşığı koyu kıvamlı yoğurt, 2 yumurta (birinin akı üzeri için ayrılacak), 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 3-4 su b..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Patates Kroket Tarifi  Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı 02:44

Patates Kroket Tarifi Fırında Etsiz Vejetaryen Köfte Yapımı

Bu kez sizlere vejetaryenlerin de yiyebileceği patatesle yapılan leziz bir köfte tarifi hazırladık. Hemde diğer köfteler gibi yağda kızarmıyor. Bu sayede gayet hafif ve lezzetli hemde patatesler fırında değil haşlanarak ..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Kivili Milföy Pasta Tarifi 04:55

Kivili Milföy Pasta Tarifi

2 adet kare milföy, 4 adet küçük boy kivi, Üzeri için pudra şekeri. Kreması için: 100-150 ml krema (kivilerin boyuna göre değişecektir), 1 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ***************************** Daha önce çil..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır 11:29

Peynirli ve Elmalı Poğaça Nasıl Yapılır

İki Çeşit Poğaça Tarifi için Malzemeler 1 çay kaşığı tuz 5 yemek kaşığı sıvı yağ 1/2 çay bardağı ılık su 3 kaşık yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Un Peynirli Poğ..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı 02:32

Kakaolu Bol Sütlü Kolay Puding Tarifi Çikolatalı Muhallebi Yapımı

Sizlere bu tarifimizde leziz bir kakaolu çikolatalı puding yani muhallebi tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen puding nasıl yapılır sorularına karşın hazırladığımız bu detaylı anlatım sayesinde muhallebi nasıl yapılır adım ..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..