#Tatlı hayvanlar

Çilekli Dondurma Tarifi 07:20

Çilekli Dondurma Tarifi

Çilekli dondurma için gerekli malzemeler: 2 su bardağı dolusu ayıklanmış çilek (300gr. kadar) miktarla oynayabilirsiniz sorun değil :) 1 kutu süt kreması 1 su bardağı tozşeker yarım su bardağı tatlı katı yoğurt veya süt ..

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi 05:41

Peynirli Susamlı Çıtır Milföy Börek Tarifi

Milföy Börekleri için malzemeler (yaklşaık 4 kişilik) 5 parça dikdörtgen milföy parçası (oda ısısında 5-10 dakika bekletin) tezgahta çalışmak için un merdane peynirli börek harcı için 1 kase beyaz peynir, kıyılmış maydan..

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 2. Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 34. Bölüm 2. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı 02:23

Tam Buğday Unundan Tost Ekmeği Yapımı

Bugün mutfağımızda miss gibi dışı çıtır, içi yumuşacık tam buğday ekmeği bizlere eşlik etti. İki ekmek arasında tostu ve sandviç ile lezzetine doyamayacağınız bir tost ekmeği. Sağlıklı ve besleyici ve evlerinizde rahatlı..

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi 14:11

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi

Sebit kayseri yaglamasinin tarifi Lavasi icin gerekenler 4 su bardagi un(yarim kilo oluyor) 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk cay bardagi ilik su 1 paket kuru maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi seker 2 yemek kasigi zeyti..

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi 07:08

Kolay Çilekli Yaşpasta Tarifi

malzemeler pandispanyası için gerekenler 5 tane odasında yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un Yarım çay bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması için gerekenler 1 paket toz krem şanti 2 paket 400 g..

Haydari Nasıl Yapılır 05:14

Haydari Nasıl Yapılır

Haydari Malzemeleri: 500 gr süzme yoğurt 50 gr ezine peynir 9 tane ceviz 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı nane Bir tutam tuz..

Luçenik Tarifi 02:52

Luçenik Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı yoğurt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 3 yemek kaşığı un, 1 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, 1 tatlı kaşığı tuz, 5 sap pırasa, 3 yemek kaşığı sıvı yağ...

Kıymalı Kol Böreği Tarifi 04:44

Kıymalı Kol Böreği Tarifi

MALZEMELER 4 Yufka 4 Kırmızı biber 4 Soğan Yarım çay bardağı Zeytinyağı 1 Yumurta sarısı Yarım su bardağı Süt Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Pul biber Yarım kilo kuzu kıyması 1 Yemek kaşığı..

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır 02:07

Köfteli Yoğurtlu Kebap Nasıl Yapılır

Köfteli Yoğurt Kebap Tarifi İçin Malzemeler 1 kase yoğurt pide Köftesi için; 300 gram kıyma 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 adet yumurta Maydanoz Galeta unu Tuz, karabiber, kırmızı biber Sıvı yağ Üzeri için; Domates ve b..

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış 01:24

Demet Akalın Bakın 5 Bin'lik Çoraplarını Nereden Ve Nasıl Almış

Önceki gün sahne alan Seda Sayan’ı dinlemeye gelenler arasında Demet Akalın ve Okan Kurt çifti de vardı. Sayan’a gelinlik bakan hatta evlenmesi için ısrarcı davranan Akalın, “ Benim damat adayım sahnede” diyerek, Sayan’ı..

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi 04:51

Yapımıyla Çok Kolay Olan İrmik Şambali Tarifi

Şerbeti için gerekenler 1 kilo şeker 1 litre su ince bir dilim limon Hazirlanisi..şerbetimizi ocağa koyalım kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynatalım ve 10 dk bekledikten sonra pisen tatliya sicak sicak döküyoru..

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı 00:48

Şevkat Yerimdar 35. Bölüm Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Tavuk Sote Tarifi 03:32

Tavuk Sote Tarifi

MALZEMELER 1 Kuru soğan 2 Yeşil Biber 2 Kırmızı biber 1 Tavuk göğsü 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası 2 Domates Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Tuz 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı Su..

Şiş Mantısı 04:20

Şiş Mantısı

Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 3, 5 ya da 4 numara örgü şişi üzeri için; 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 tatlı kaşığı salça çok az sıvı yağ pulbiber kızartmak için; biraz sıvı yağ..

Hamburger Ekmeği Tarifi 02:57

Hamburger Ekmeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı ılık su, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4-4,5 su bardağı un, Üzeri için bir yumurta sarısı, susam...

Ayvalı Crumble Tarifi 02:36

Ayvalı Crumble Tarifi

MALZEMELER 100 gr tereyağ, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı şeker, 2 adet büyük boy ayva, 6 tatlı kaşığı bal...

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi 08:31

Hazır Yufkadan Tepside Peynirli Sodalı Börek Tarifi

Malzemeler 5 yada 6 tane taze yufka sosu için gerekenler 1 su bardağı süt 1 şişe maden suyu 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı eritilmiş tereyağı 1 çay kaşığı tuz(kullanacaginiz peynir tuzluysa..

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇ 09:46

İçli̇ Köfte Tari̇fi̇

İçli Köfte Tarifi İçin Malzemeler : İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçl..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Soslu Taze Yaprak Sarması 05:45

Soslu Taze Yaprak Sarması

Malzemeler Yarım kilo asma yaprağı Bir buçuk su bardağı pirinç Bir su bardağı domates sosu Yarım çay bardağı zeytinyağı Bir miktar tuz Yarım çay kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay kaşığı kimyon 1 tatlı..

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tarifi 06:40

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tarifi

MALZEMELER 3 Enginar Yarım çay kaşığı Karabiber Yarım çay kaşığı Nane Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Kimyon 1 Tatlı kaşığı Salça 1 oğan Tuz 1 Su bardağı Piirinç Yarım çay bardağı Zeytinyağı..

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi 04:07

Kolay Fıstıklı Katmer Tarifi

Antep Fıstıklı Katmer için malzemeler: (2 adet katmer için) İrmik kaymağı: 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı hafif tepeleme irmik 6 adet baklava yufkası 4 yemek kaşığı antep fıstığı 2 yemek kaşığı tereyağı yaklaşık 2-3 ta..

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi 06:23

Bayatlamayan Mayasız 3 2 1 Poğaça Tarifi

Bayatlamayan mayasız 3 2 1 poğaçası tarifi Malzemeler 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 3 paket kabartma tozu yaklaşık üç buçuk su bardağı un iç harcı için ben peynir ve maydanoz kullandı..

Bezelye Yemeği Tarifi 01:24

Bezelye Yemeği Tarifi

Malzemeler 2 büyük boy patates 1 büyük boy havuç 1 kilo ayıklanmış bezelye 2 küçük boy soğan 1 yemek kaşığı domates salçası 2,5 çay kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı pul biber 2,5 su bardağı sıcak su Az sıvı yağ Hazırlanışı; 1..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Şevkat Yerimdar 36. Bölüm 1. Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi 03:21

Elmalı Rulo Pasta Tarifi

Elmalı Rulo Pasta / Kek için malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağından biraz az tozşeker 1 ufak çay bardağı süt 1buçuk su bardağı + 1 yemek kaşığı un 1er paket vanilya ve kabartma tozu elmalı harç için: 4-5 adet elma yarım ..

Brokoli Salatası Tarifi 01:36

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Yarım ufak parça brokoli 2 adet ufak kırmızı turp 4-5 yaprak kıvırcık, biraz maydanoz 8-10 dal roka yarım narın taneleri ve suyu 1-2 tatlı kaşığı nar ekşisi 2-3 yemek kaşığı veya daha fa..