#Tatlı hayvanlar

Tekelcinin Alkolikle İmtihanı 02:03

Tekelcinin Alkolikle İmtihanı

Alkol sınırını oldukça aşan alkolik adam girdiği markette bitmeyen sarhoş muhabbeti yapınca, dükkan sahibi onu tatlı dille uyarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..

Şevkat Yerimdar 40. Bölüm Fragmanı 00:49

Şevkat Yerimdar 40. Bölüm Fragmanı

Özgür bir insan nasıl yaşayacağını hiç düşünmez; çünkü nasıl yaşanmayacağını zaten bilir. Gerisi hikayedir. Şevkat harbidir, samimidir, sözünün eri, öfkesinin esiridir. Ancak yüreği pamuk kadar yumuşaktır ve hayatı hep p..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır 02:14

Ev Yapımı Supangle Tarifi Ev Yapımı Supangle Nasıl Yapılır

Ev yapımı supangle tarifi videosu ile nefis bir tatlı tarifi yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi kısa ve yapılışı oldukça kolaydır. Ev yapımı spangle nasıl yapılır ve tam ölçüsünde malzeme listesi nedir merak edenler iç..

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın 01:42

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın

Su tahliye çukuruna düşen ve hayatlarını tehlikeye sokan tatlı ördek yavrularını kurtaran gözü pek kadın, yavruları annesiyle buluşturmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gül Tatlısı Tarifi  Gül Tatlısı Nasıl Yapılır  Bayram Tatlıları 06:00

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır Bayram Tatlıları

Gül Tatlısı Tarifi | Gül Tatlısı Nasıl Yapılır - Bayram Tatlıları Tarifi Ramazan Bayramı'nda ikram edebileceğiniz pratik tatlı tarifi..

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri 03:30

Elmalı Rulo Pasta Tarifi Kek Tarifleri

Hem kek tarifleri hem de tatlı tarifleri kategorisine giren nefis bir elmalı rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Yapımı oldukça da basit olan rulo pastamız kısa sürede hazırlanabilmektedir ve keki yumuşacık..

Hurmalı Islak Kek Tarifi 11:14

Hurmalı Islak Kek Tarifi

Malzemeler 300 gram hurma 2 su bardağı sıcak su 1,5 çay kaşığı karbonat 150 gram tereyağı 1 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tarçın Sosu için: 2 su bardağıtoz ş..

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi 11:54

Baklavalık Yufkadan Kadayıf Sarma Tarifi

Malzemeler 500 gr kadayif 500 gr baklavalik yufka(eger kadayifi az koyarsaniz hepsini kullanirsiniz ben bol koydum diye icinden 10 tane artti) 250 gr eritilmis tereyagi Yeteri kadar kirilmis ceviz(benim cevizim azdi diye..

Poğaça Pizza Tarifi 08:41

Poğaça Pizza Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml. 2 su bardagi ilik süt yarim su bardagi siviyag 1 tane yas maya(kurumayada olur 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz 2 tane yumurta sarisini üstüne beyazi hamura girecek. Yaklasik 6 ..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

Mücver Tarifi  Mücver Nasıl Yapılır 03:32

Mücver Tarifi Mücver Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet kabak 2 adet yumurta (çırpılmış) 1 adet havuç 3 kahve fincanı un 1 demet taze soğan 1 demet dereotu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber..

Kan Verirken Sevimliliği Elden Bırakmayan Ufaklık 02:46

Kan Verirken Sevimliliği Elden Bırakmayan Ufaklık

Sen ne tatlı bir şeysin öyle. Hastaneye gelen ufaklığın kan verme sırasındaki sevimli halleri içinizi ısıtacak...

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!) 01:45

Buğu Kebabı Tarifi (Tencereden Fırına!)

Malzemeler 600 gram dana kuşbaşı eti 3 yemek kaşığı sıvı yağ 150 gram arpacık soğan 2 adet kapya biber 2 adet orta boy patates (küp doğranmış) 2 adet havuç (küp doğranmış) 2 çay bardağı bezelye 2 diş sarımsak (ezilmiş) ..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Tavada Su Böreği Tarifi 11:43

Tavada Su Böreği Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 4 tane yumurta yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 3 su bardagi un.Lütfen kontrollü ekleyin herkeste ayni un gitmez. Hamur malzemelerini yogurma kabina koyun unuda yavas y..

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi 01:31

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler Yarım kg kemiksiz tavuk 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz..

Çikolatalı Tart Kek 02:35

Çikolatalı Tart Kek

Kaç Kişilik: 10-12 Hazırlama: 30dk Pişirme: 20dk Çikolatalı Tart Kek Malzemeler Keki için; 2 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1.5 -2 su bardağı kadar un 1 paket vanilya 1 paket kabar..

Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

Damla Çikolatalı Poğaça 01:02

Damla Çikolatalı Poğaça

1 paket yaş maya 5 yemek kaşığı toz şeker 1 su bardağı ılık süt 50 gr tereyağı 2 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak) 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket vanilya 5 su bardağı un 1 su bardağı damla çikolata Hazırlan..

 Kremşantili Poğaça Tarifi Yumuşacık Poğaça Poğaça Tarifi 07:28

Kremşantili Poğaça Tarifi Yumuşacık Poğaça Poğaça Tarifi

250 gr yumuşak tereyağ veya margarin Bir su bardağılık süt 1 paket İnstant maya veya yaşmaya 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 2 yumurta (sarısı üzerine sürmek için ayrılacak) 1 paket kremşanti, 1 paket kabartm..

Tavada Kazandibi Tarifi 01:14

Tavada Kazandibi Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı 1 litre süt 1 paket vanilin 1 yemek kaşığı tereyağı (tavayı yağlamak için) 3 yemek kaşığı pudra şekeri (tavaya serpiştirmek için) 1 tatlı ..

Ekler Tarifi 06:43

Ekler Tarifi

Malzemeler : Hamuru için : 100 gr tereyağ, 1 su bardağı su, 1,5 su bardağı un, 3 yumurta, 2 paket vanilya, 1 tatlı kaşığı kaşığı şeker, 1 çimdik tuz. Kreması için : 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yumurta, 4..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..