#Tava böreği

El Açması Ispanaklı Gül Böreği Tarifi 09:21

El Açması Ispanaklı Gül Böreği Tarifi

MALZEMELER Hamuru icin gerekenler 4 su bardagi un 1 paket kuru maya(istiyenler yarim paket yasmayada kullanabilir) 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi ilik süt 1 su bardagindan bir parmak eksik ilik su 1 tatli kasigi sek..

Makarnalı Yalancı Su Böreği 02:20

Makarnalı Yalancı Su Böreği

1 paket büyük boy kelebek makarna(haşlanmış) 3 adet yufka 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 2, 5 su bardağı süt Tuz 1 büyük kase peynir ve maydanoz karışımı Üzeri için; 1 su bardağı süt 1 adet yumurta Hazırlanışı; ..

Gül Böreği Tarifi 01:52

Gül Böreği Tarifi

malzemeler: 3 adet yufka 50 gr tereyağı İçi için: 200 gr peynir ya da kaşar loru 7-8 dal maydanoz Üzerine: 1 yumurta sarısı 2 yemek kaşığı sıvı yağ Hazırlanışı; 1.1 adet yufka 4 parçaya bölünür. 2.1 parça yufka laınar..

Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği 01:00

Lezzet Dolu İçli Köfte Böreği

Malzemeler; 3 adet yufka, 300 gram kıyma, 1 adet soğan, 1 çay bardağı ince bulgur, 1 çay bardağı sıcak su, Kimyon, pul biber, karabiber, tuz Yufka sosu için; 1 çay bardağı yoğurt, 1 çay bardağı sıvı yağ, Galeta unu, Sıv..

  • En Yeniler tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi  Börek Tarifleri 03:08

Pırasalı Havuçlu Gül Böreği Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri kategorimize bu sefer çok lezzetli bir pırasalı havuçlu gül böreği tarifi videosu hazırladık. Gül böreği içindeki havuç ve pırasa ile nefis bir lezzet bütünlüğü oluşturdular ve mutlaka tavsiye ederim, ben..

Kabaklı Kolay Börek Tarifi 02:29

Kabaklı Kolay Börek Tarifi

MALZEMELER 3 adet yufka, 2 adet kabak, 3 yumurta, 250 gr lor peyniri, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 avuç kıyılmış dereotu, Tuz. *************************************** Bu Börek tam mutfakta olmaktan nefr..

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın 09:05

Dondurma ile Harikalar Yaratan Taylandlı Kadın

aylandlı kız lezzetli dondurmalarını yapmaya devam ediyor. Taylandlı kızın yapmış olduğu Tayland dondurması ülkemizde tava dondurma ve rulo dondurma olarak da geçmekte. Bu dondurma yapımı oldukça basit aslında. Tava dond..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Şehzade Kebabı Tarifi 06:44

Şehzade Kebabı Tarifi

Şehzade kebabı tarifi Malzemeler Yaklaşık 700 800 gram kusbasi dana yada kuzu eti 4 tane bostan patlıcani 2 tane kuru soğan 3 diş sarımsak 2 tane domates 5 tane yeşil sivri biber kızartmak için sıvı yağ baharatl..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek 03:48

Tavada Soslu Kolay Pasta Soslu Sünger Kek

1.3 yumurta 1.5 su bardağı şeker ile iyice köpürünce ye kadar çırpılır, 1 su bardağı sıvı yağ, 1.5 su bardağı süt, 3 yemek kaşığı kakao eklenerek tekrar çırpılır. 2.Karışımdan 1.5 su bardağı ayrılarak bir tavaya alınır...

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm 50:14

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Hatay oluyor. Turgay Başyayla Hatay'da Harbiye Şelale’lerinde yöreye özgü müzik ekibi türkülerini seslendirirken, “Tavuklu Kepse Pilavı”, “Peynirli İrmik Helvası” ve “Kayt..

Kıymalı Börek Tarifi 11:33

Kıymalı Börek Tarifi

hamurun malzemeleri icin gerekenler 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi yogurt 2 cay bardagi su Yarim cay bardagi zeytinyagi yarim paket yas maya 2 tane kesme seker 1 tatli kasigi tuz 4 su bardagi un Kiymali harci icin ger..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir 1:02:13

Davetsiz Misafir - Mardin HD - Davetsiz Misafir

Mardin Belgeseli HD İzle..

Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Bugün ki ruh halim 00:47

Bugün ki ruh halim

Eğlenmek diye buna derim :) İyi seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı - Kilis 2 1:00:56

Maceracı - Kilis 2

Maceracı - Kilis 2 HD izle..

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır? 00:49

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır?

Salçalı yumurtanın nasıl yapılacağını öğretecek olan türk israf adam, görünen o ki oldukça kibardır. Mutfağı kirletecek kadar cesaretli olmadığı için tüm olayı tava içinde gerçekleştirir...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavanın Kapağını Açan Kedi 00:51

Tavanın Kapağını Açan Kedi

Tavanın kapağını açan kedinin komik anları seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pankek Tarifi 05:03

Pankek Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi 3 cay bardagi süt 1 tane kabartmatozu 2 su bardagi un bir cimdik tuz bir tane vanilya Hazirlanisi Yumurta sekeri cirpin sonra yagi..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek 00:30

Brezilya'da Yumurtalarla Yapılan İlginç Yemek

Bir Brezilya yemeği olan Farofa, tereyağı, soğan ve palmiye yağı ile bir tava içinde kavrulmuş manioc unu ile hazırlanır ve bol bol yumurta kırılarak pişmeye bırakılır. Verilen bir parti esnasında yapılan videodaki Fafor..

  • JET TV tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 6 yıl önce