#Tavada cevizli Çıtır tel kadayıf tarifi

Güreşen Boğaların Tel Örgüleri Aşması 04:28

Güreşen Boğaların Tel Örgüleri Aşması

ANTALYA’nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Karagöl Yayla Şenlikleri kapsamında bu yıl ilk kez boğa güreşleri yapılmış. 34 güreş boğasının katıldığı güreşlerde zaman zaman alan dışına taşan boğalar seyircilere heyecan ve ko..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek 02:22

Puf Puf Kabaran Patatesli Çıtır Börek

Çok Kabaran Patatesli Börek Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 1 şişe maden suyu 1 su bardağı sıvı yağ 1 yumurta sarısı İç harcı için: 6. 7 tane patates 1 tane büyük soğan 1 çay bardağı sıvı yağ Kırmızı biber T..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek 05:56

Hazır Yufkadan Kat Kat Çıtır Börek

Bu kadar kolay ve bu kadar çıtır bir börek yememiştim. :) Gün sofralarınızın yıldızı olacak nefiss ötesi bu böreği kaçırmayın...

  • Kadınca tarafından
  • 2.128 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çıtır Tavuk Yapılışı 04:48

Çıtır Tavuk Yapılışı

Çıtır Tavuk Malzemeleri: 4 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 tane tavuk göğsü 1 tane limon 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 8-9 yaprak nane Tuz 2 diş sarımsak Biraz paprika 1 su bardağı ekmek kırıntısı..

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇ 03:34

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇

İzmi̇rli̇ Ömer - Çitir Yani̇ ( Saçlar Sari Gözler Mavi̇ ) dinle..

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları 02:08

Fırında Çıtır Tavuk Çubukları

Malzemeler 1 parça fileto tavuk göğsü (350 gram kullandım) 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 diş sarımsak Yarım su bardağından az eksik süt 3 yemek kaşığı kurutulmuş ekmek kırığı 5-6 dal maydanoz (isteğe bağlı) 1 çay bardağı i..

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır 05:38

Çıtır Soğan Halkası Nasıl Yapılır

1 adet büyük Soğan 1 adet Yumurta 1/2 bardak + 3 yemek kaşığı Un 1/2 bardak Süt 1/2 Limon Suyu Bir kaç damla Acısso 1 çay kaşığı Karbonat 1 çay kaşığı Pul Biber Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek 13:34

Dışı Çıtır Puf Puf İçi Sulu Mu Sulu Çiğ Börek

• 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 su bardağı un • ½ paket kabartma tozu • 1/3 su bardağı su • 1 çorba kaşığı yoğurt • 1,5 çay kaşığı tuz • Hamuru açmak için; • 2 avuç un İçi için; • 200 gr kıyma • 1,5 adet soğanın suyu • 1/..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

 Ben 10 - Dahinin Çıtır Tavukları 04:16

Ben 10 - Dahinin Çıtır Tavukları

Ben ve Max bir tartışmaya girdikleri sırada Ben, Max'in itirazına rağmen stres atmak için Ateştopu'na dönüşür ancak Dr. Animo onu görür ve ardından Max'i bir tavuğa dönüştürür...

  • ÇocukTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
 Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma 01:55

Experıment Araba ile Coca Cola'ya Göre Çıtır Yumuşak Nesneleri Kırma

Tekerleğin gücüyle eşyaları ezme testi...

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek 01:54

10 Dakikada Zarf Şeklinde Çıtır Börek

Malzemeler 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ Tuz 3 adet yufka Yumurta sarısı İçi için; Peynir Maydanoz Hazırlanışı; 1.Böreğin sosu için uygun bir kapta 1 adet yumurta,2 yemek kaşığı yoğur..

Çıtır Hasarlı Tofaş 00:15

Çıtır Hasarlı Tofaş

Sanayide kazalı Tofaş ile gezintiye çıkan ustalar komik bir video çekmeyi ihmal etmemiş. Ustaların eğlenceli anlarını izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Tarçınlı Cevizli Kek 01:19

Tarçınlı Cevizli Kek

Tarçınlı Cevizli Kek Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı süt 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket kabartma tozu Yarım su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya Aldığı kadar un (2 buçuk su bardağı kadar) 2 çorba kaşığı tar..

Evim Lokanta- Hindistan Cevizli Koko 03:06

Evim Lokanta- Hindistan Cevizli Koko

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 37. Bölüm'de Hindistan Cevizli Koko tarifi verdi! Hindistan Cevizli Koko MALZEMELER 6 Adet Yumurta Beyazı 1 Su Bardağı Toz Şeker 6 Su Bardağı Hindistan Cevizi 1 Tutam Tuz..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Hindistan Cevizli Kurabiye 00:45

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 250 gram oda ısısında yumuşamış margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta 1 su bardağı nişasta 3 su bardağı un Üzerine: Benmari usulü eritilmiş bitter çikolata..

Cevizli Kivi Lokumu 03:39

Cevizli Kivi Lokumu

Malzemeler 7 Kibi 1 Çay bardağı Ceviz Yarım su bardağıdan fazla Şeker 3 Yemek kaşığı Buğday Nişastası 1 Tatlı kaşığı Tereyağ..

 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Cevizli Örgü Tatlısı 05:45

Cevizli Örgü Tatlısı

Hamuru için gereken Malzemeler 2 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 5 su bardağı un İçine koymak için 1 su bardağı ceviz Şerbeti için gerekenler : 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su İnce b..

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası 11:29

Köz Biberli Cevizli Ezme Zeytin Salatası

Malzemeler 5 6 tane közlenmiş kırmızı biber 1 yemek kaşığı acı biber salçası 1 yemek kaşığı domates salçası 2 3 diş sarmısak 2 tane tost ekmeği Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 su bardağı ceviz Arzu ederseniz maydano..

Iron Man 2 - Tadı Hindistan Cevizli Metal Gibi 01:17

Iron Man 2 - Tadı Hindistan Cevizli Metal Gibi

Küstah ama seksi bir işadamı görüntüsündeki Tony Stark aslında Iron Man'in ta kendisidir ve bu özelliğini tüm dünya ile paylaşmaktan hiç de çekinmiyordur. Sırrını paylaşması için mahalle baskısı gören Stark, orduya da ..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

Evde Nude Ruj Yapımı- Hindistan Cevizli 06:29

Evde Nude Ruj Yapımı- Hindistan Cevizli

Evde kimyasallar olmadan son derece doğal ve sağlıklı hindistan ceviz aromalı bir ruj yapmaya ne dersiniz.Bu ruj dudaklarınıza canlılık katacağı gibi aynı zamanda besleyip nemlendirecekte.Bizi izlediğiniz için teşekkürle..

  • Kadınca tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi  Islak Kek Tarifi 03:20

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi Islak Kek Tarifi

Ağlayan Kek Tarifi Ağlayan Pasta Tarifi - Islak Kek Tarifi..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarifi - Kofte Tarifi 03:31

Izgara Köfte Tarifi - Köfte Izgara Nasıl Yapılır - Köfte Patates Tarif

MALZEMELER: 750 gr orta yağlı kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı acı toz biber 1 çay kaşığı karabiber 1 diş sarımsak YAPILIŞI: Soğanı, sarımsağı ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ispanaklı Boranı Tarifi  Ispanak Kavurma Tarifi 01:57

Ispanaklı Boranı Tarifi Ispanak Kavurma Tarifi

Gelelim kıymalı Ispanak kavurması nasıl yapılır? 1.1 kg ıspanak bol su ile yıkandıktan sonra genişçe bir tencerede haşlanır. 2.Hafif yumuşayan ıspanaklar süzgeç yarcımı ile alınarak doğranır. 3.100 g kadar pastırma küçük..