#Tavada kolay kazandibi tarifi

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Lavaş Ekmeği Tarifi 06:22

Lavaş Ekmeği Tarifi

1 kilo un 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagindan bir parmak eksik zeytinyagi 1 paket yasmaya (1 paket kuru mayada olur) 2 tatli kasigi dolusu tuz 1 yemek kasigi seker Hazirlanisi Yogurma kabi..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi 06:11

(Patates Yatağında) Fırında Ispanaklı Yumurta Tarifi

Fırında ıspanaklı yumurta için malzemeler: (4Kişilik) 3-4 adet orta boy patates 2 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 500gr. ayıklanıp iyice yıkanmış ıspanak 1 yemek kaşığı domates salçası Tuz, karabiber, kırmızı ..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Gözleme Tarifi 03:16

Gözleme Tarifi

1.Yoğurma kabına 6 su bardağı un, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 pakete instant maya alınır. 2.2 -2,5su bardağı su yavaş yavaş eklenerek ele yapışmayacak kıvamda hamur hazırlanır. 3.Hamurdan bezeler oluşturulur ve üzerleri kapat..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Selanik Gevreği (Biscotti) Kurabiye Tarifi 06:08

Selanik Gevreği (Biscotti) Kurabiye Tarifi

Selanik Gevreği (Biscotti) İçin Malzemeler: 3 yumurta 3/4 su bardağı (200ml) tozşeker (bardak ölçüm 250ml) 4 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağı sıvıyağ (zeytinyağı kullandım) 3 buçuk 4 su bardağı un 1 paket vanilya yar..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 06:46

Kavala Kurabiyesi Tarifi

200 gr toz badem 1 su bardagi kirik badem 2 bucuk su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 150 gr tereyagi yumusa 2 tane yumurta 1 paket vanilya 1 tane kabartmatozu Ustunede 1 su barsagi pudra sekeri Hazirlanisi Un..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Un Kurabiyesi Tarifi  Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır 02:37

Un Kurabiyesi Tarifi Un Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Un kurabiyesi tarifimizi izleyerek kolay un kurabiyesi yapımını öğrenebilirsiniz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kurabiyeyi hiç zorlanmadan yapabileceğinizi düşünüyoruz. Tek yapmanız gereken un kurabiyesi nasıl yapıl..

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarması Tarifi

Bugün yufkadan leziz tavuklu sarma tarifini sizler için paylaşıyoruz. Çıtır yufkasının arasındaki tavukları ve üzerine dökülen yoğurt ile muhteşem lezzetine doyamayacağınız bir tarif. Kolay hazırlanışı ve lezzeti ile mis..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi 00:55

Mandalin Peynirli Meze Yemek Tarifi

Rus Tarifi Peynirli Meze Mandalin ❄❄????????❄❄ Muhteşem Çok Lezzetli. Günlük menünüzü çeşitlendirin ve Tatil masasını süsleyin. Birkaç dakika çok hızlı ve kolay pişirin Malzemeler: 150 gram sert peynir; 100 gram işle..

  • Cowboy tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli İskender Kebab Tarifi 06:55

Köfteli İskender Kebab Tarifi

Ev Usulü+Yapimi Çok Kolay Köfteli İskender Kebab Tarifi..

Ramazan Pidesi Tarifi 08:13

Ramazan Pidesi Tarifi

Ramazan Pidesi Tarifi Ekmek Tarif Kolay ve Yumuşacık çok lezzetli..

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi 06:55

Baklava Yufkasından Şöbiyet Tarifi

En kolay Şöbiyet Baklavası Tarifi için Malzemeler: İrmik Kaymağı için 2 su bardağı süt 3 yemek kaşığı dolusu irmik 1 paket baklava yufkası yaklaşık 125gr. tereyağı 1 ufak çay bardağı sıvıyağ 1 büyük kase hafifi iri çeki..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:33

Pastane Usulü Tarçınlı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir pastane usulü tarçınlı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapımı da kolay olan tarçınlı kurabiyemiz ağızda dağılan kıvamdadır...

Çilekli Muhallebi Tarifi 04:41

Çilekli Muhallebi Tarifi

En Güzel Yemek Tarifleri mutfağına bugün Saniye Anne konuk oldu ve bizlere pratik, nefis bir yaz tatlısı olan çilekli muhallebi tarifi yaptı. O kadar kolay oldu ki şip şak bitti ve tadı da nefis oldu gerçekten. Mutlaka d..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:55

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere yılın son videosu olan çikolatalı çatlak kurabiye tarifi hazırladık. Nefis tadı ve görüntüsü ile çay ve kahve ile inanılmaz bir lezzet. Üstelik yapımı da oldukça kolay ve hızlı bir şekilde ha..