#Tavan arası saydım günleri müzik dinle

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi 05:44

Nurselle Evin Tadı - Şıllık Tatlısı Tarifi

Nursel, birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; çok değerli püf noktaları veriyor. Nursel, konuğu Ümmü Gülsüm Hanım'la birlikte şıllık tatlısı yapıyor! Şıllık Tatlısı Malzemeleri Hamuru için; 3 su bardağı un Bir fiske tuz..

  • ANKA tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır 05:15

Krizler Geçici, Dostluklar Kalıcıdır

İnsan ilişkilerinde de devletler arası ilişkilerde de toplumdan topluma hiç değişmeyen ve eskimeyen kuraldır; Dostlarınla da düşmanlarınla da ölçülü ol, dostlarına her sırrını açma, düşmanlarına da zulmetme, adil ol, yar..

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça Hamuru Nasıl Yapılır 02:58

Katmer Poğaça - Kat Kat Poğaça - Mayalı Poğaça Tarifi - Mayalı Poğaça

Mayalı hamur ile kolayca yapabileceğiniz yumuşak Katmer Poğaça. Göze de hitabeden katmerli poğaça yapmak sandığınızdan daha kolay. Kat kat poğaça olarak da bilinen kruvasan görünümlü poğaçalar eminim ilginizi çekecektir...

  • Kadınca tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu 04:36

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu

Maşın Şou 15 - Ülviyə Alovlu - (Reklam arası efirə getməyən video kadr)..

  • ANKA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minderden Kaçan Biz Olmayacağız 00:34

Minderden Kaçan Biz Olmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi...

Basket Maçında Canavar Smacı ile Öğrenci Gömen Öğretmen 00:05

Basket Maçında Canavar Smacı ile Öğrenci Gömen Öğretmen

Liseler arası basket maçı sanırsam,öğretmen defans yapan lise öğrencisinin üstünden zıplayıp smacı gömerek öğrenciyi toz bezi yaptığı naı izlicez..

  • JET TV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası 00:20

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası

Ankara'da özel bir halk otobüsünde kadınlar arasında koltuk kavgası yaşandı. Ankara'da Kızılay ve Aktepe arası yolcu taşımacılığı yapan 411 numaralı Özel Halk Otobüsünde koltuk kavgası çıktı. Görüntüler bir vatandaşın ce..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya Eski Dışişleri Bakanı  Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi 01:05

Almanya Eski Dışişleri Bakanı Steinmeier Cumhurbaşkanı Seçildi

Almanya eski Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier Almanya’nın 12. cumhurbaşkanı seçildi. Federal Seçiciler Kurulu’nun bin 260 kişiden oluşan üyesi Berlin’de Federal Meclis’te toplandı. Yapılan oylamada eski Dışişler..

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle 47:20

Homeland 6.Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd İzle

‘Homeland’, ‘küresel düzen’ ile ‘küresel düzen karşıtlığı’ arasındaki mücadeleye Amerika penceresinden ancak Amerika-yanlısı olmadan bakma gayretinde bir dizi. Bu nüansı kaçırırsanız diziyi kolayından Amerikancı-propagan..

  • Tv Series tarafından
  • 32.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı 02:02

Game of Thrones 7. Sezon Tanıtım Fragmanı

Game of Thrones 7. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı! Game of Thrones’un 7. sezon 1. bölümü Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Game of Thrones Dizi Detayı: Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Snapchat Nedir 03:03

Snapchat Nedir

Akıllı telefonlar için geliştirilmiş, platformlar arası çalışma özelliğine sahip, kullanıcıların birbirlerine metin, resim, ses veya video göndermesini sağlayan bir anlık mesajlaşma uygulaması. Whatsapp'tan farkı ne? Ark..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Begüm Kütük Kimdir? 01:06

Begüm Kütük Kimdir?

İlk öğretimini Namık Kemal İlkokulu'nda okuyan Yaşaroğlu, orta ve liseyi İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimi için Fransa'ya giden Yaşaroğlu, burada Nancy 2 Ünivesitesi'nde Medya ve İletişim bölü..

Rasim Acar Kimdir? 01:52

Rasim Acar Kimdir?

1976 yılında İzmir'de doğan Rasim ACAR, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. Lisans öğrenimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümünde tamamladıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Pl..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor 03:03

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Üzerinde Raylı Sistem Başlıyor

A Haber'e konuk olan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerindeki raylı sistem için hem Anadolu hem de Avrupa yakasında bağlantılar için çalışamaların başlayacağını söyledi. Bakan Ar..

Feminizm Nedir 01:05

Feminizm Nedir

Feminizmin fıtratında kadın erkek eşitliği vardır. Feminizm erkek düşmanlığı değildir. Geçmişten günümüze toplumda kadın ve erkek arasındaki toplumsal eşitsizliğin giderek artması, feminizmin amacını kadının toplumdaki y..

Aile Arasında Filminin Almanya Galası Filmin Devamı Gelecek Mi Gülse Birsel Açıkladı 04:44

Aile Arasında Filminin Almanya Galası Filmin Devamı Gelecek Mi Gülse B

Türkiye'de 1 Aralık'ta vizyona giren, 'Aile Arasında'filmi Almanya'nın Köln şehrinde gala yaptı. Gülse Birsel 'Aile Arasında' filminin devamının gelip gelmeyeceği yönündeki sorulara yanıt verdi...

  • BETA tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yalan Söyleriz 02:23

Neden Yalan Söyleriz

Günde ortalama 10 ile 200 arası yalan söylediğimizi biliyor muydunuz? Peki neden gaddemit neden? Neden yalan söyleriz? Neden herkes yalancı? Herkes mi yalancı? Yalancı dünya gibi Yalancısın sevgilim Sen mevsimler gibisi..

Çorlu'da Hava Ulaşımına Sis Engeli 00:57

Çorlu'da Hava Ulaşımına Sis Engeli

Çorlu’da gece geç saatlerde aniden bastıran sis, görüş mesafesinin düşmesine neden oldu. Aşırı sis nedeniyle Ankara-Çorlu arası yolcu taşıyan uçak Çorlu Havaalanına inemeyince, geri dönmek zorunda kaldı...

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Şairleri Kıskandıran Muavin 01:03

Şairleri Kıskandıran Muavin

Şehirler arası yolculuğun sonunda Ankara Otogarı'na varan otobüsün muavini, yaptığı anonsla yolcuları adeta mest ediyor. Şairleri aratmayan muavinin görüntüleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perde Arkası İlk Defa Seda Sayan Ece Erken'in Studyosunu Basmıştı 01:52

Perde Arkası İlk Defa Seda Sayan Ece Erken'in Studyosunu Basmıştı

Seda Sayan çalıştığı Beyaz TV kanalının başka bir programında mahkemelik olduğu Ankaralı Turgut’u görünce üstünde bornozuyla stüdyoyu bastı. Programa mecburi reklam arası verildi, olay karakola taşındı..

  • BETA tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce