#Tavuk kavurma nasıl yapılır

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi 06:34

Fırında Tavuk Çevirme ve Kestaneli Pilav Tarifi

Malzemeleri: 1 adet Tavuk Kekik Kırmızı Biber 2 bardak Basmati Pirinç 200 gram Kestane 3 su bardağı Su 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Dolmalık Fıstık 2 yemek kaşığı Kuş üzümü Karabiber ..

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi 04:31

Fırında Sebzeli Tavuk Tarifi

Malzemeler: 1 adet Havuç 4 adet Arpacık soğan 5 adet Kuşkonmaz 3 diş Sarımsak 8 adet Tavuk Baget 2 adet Patates 1/2 Bardak Sızma Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Sirke Tuz Karabiber Kekik..

Kavanozun İçinde Tavuk Tandır Yapımı 10:33

Kavanozun İçinde Tavuk Tandır Yapımı

KAVANOZUN İÇİNDE TAVUK TANDIR. EVDE KUYU KEBABI MÜBAREK..

Tavuk Dansı Yapan Hintli Amca 00:36

Tavuk Dansı Yapan Hintli Amca

Özel bir gecede sahneye çıkıp tavuk dansı yapmaya başlayan Hintli amca büyük beğeni topladı . Bu amca gençleri eğlendirmeyi biliyor...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köri Soslu Tavuk Tarifi 01:38

Köri Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler 1 parça tavuk göğsü yarım kutu sıvı krema (100 ml) 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı kekik yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı köri 1 çay kaşığı tuz 1 yemek kaşığı..

Fırında Yumuşacık Tavuk But Tarifi 07:31

Fırında Yumuşacık Tavuk But Tarifi

Malzemeler: 2 adet Tavuk But 1 adet Limon 5 diş Sarımsak 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 demet Maydanoz 1 çay kaşığı Un 1 çay kaşığı Tereyağı..

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi 02:47

Kremalı Mantarlı Tavuk Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr dogranmis tavuk gögsü yarim kilo Mantar 1 büyük kuru sogan 1 tane yesil sivri biber 1 tane kirmizi sivri biber 1 paket krema(schlagsahne) Tuz karabiber kekik Üzerine serpmek icin kasar peynir..

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi 03:58

Ballı Soya Soslu Tavuk Kanatları Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Tavuk Kanatları 150 gram Bal 3 yk Soya Sosu 1 yk Köri Tuz, Karabiber..

Tavuk Sote Tarifi 03:32

Tavuk Sote Tarifi

MALZEMELER 1 Kuru soğan 2 Yeşil Biber 2 Kırmızı biber 1 Tavuk göğsü 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası 2 Domates Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Tuz 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı Su..

Beşamel Soslu Tavuk 06:30

Beşamel Soslu Tavuk

malzemeler 3 patates 5 diş sarımsak kimyon kekik 1 kaşık salça Bir kase tavuk göğsü iki tane kırmızı biber 3 tane yeşil biber Karabiber bir yemek kaşığı zeytinyağı bir miktar tuz..

Ekşili Tavuk Çorbası Tarifi 03:06

Ekşili Tavuk Çorbası Tarifi

Malzemeler: Yarım tavuk göğsü, 1 su bardağı tel şehriye, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Tuz, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 6 su bardağı + 1 çay bardağı oda sıcaklığında..

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi 03:55

Fırında Patatesli Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 10 adet tavuk baget, 4 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 6-7 adet yeşil biber, 6-7 adet cherry domates, Sos için; 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 2 adet do..

Mangal Soslu Tavuk Tarifi 06:03

Mangal Soslu Tavuk Tarifi

MALZEMELER 700 gram Izgaralık Tavuk Yarım çay bardağı Zeytinyağı 1 Yemek kaşığı Sirke Tuz 1 Tatlı kaşığı Soya sosu 1 tatlı kaşığı Salça 1 tatlı kaşığı Yoğurt 1 Çay kaşığı Kimyon 1 Paket kırmızı biber 1 Çay kaşığı Pul bib..

Bodrum Masalı 6. Bölüm Tavuk Gören Masum Uzaylı 01:43

Bodrum Masalı 6. Bölüm Tavuk Gören Masum Uzaylı

Bodrum Masalı 6. Bölüm Tavuk Gören Masum Uzaylı İzle..

İç Pilavlı Tavuk Dolması 08:41

İç Pilavlı Tavuk Dolması

MALZEMELER 1 Tavuk 1 Su bardağı yıkanmış Pirinç 2 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Yemek kaşığı Tereyağ Yarım kuru Soğan 6-7 diş Sarımsak Siyah üzüm Fıstık..

Yavru Kedileri Tavuk Sahiplendi 00:54

Yavru Kedileri Tavuk Sahiplendi

Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde bir tavuk, kedi yavrularını sahiplendi. Tavuğun sahibi sosyal medyada paylaştığı bu görüntüyle şaşkınlığını dile getirdi...

  • JET TV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Tavuk But Tarifi 04:05

Fırında Tavuk But Tarifi

MALZEMELER 2 Tavuk but 3 Patates 2 Soğan 3 Biber 2 Domates Rendesi 1 Tatlı kaşığı Biber salçası Tuz 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kimyon Yarım çay kaşığı Kekik Yarım Limon 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı..

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi  Yemek Tarifi 03:31

Fırında Garnitürlü Beşamel Soslu Tavuk Tarifi Yemek Tarifi

Sizlere nefis bir yemek tarifi videosu hazırladık. Fırında garnitürlü beşamel soslu tavuk tarifi gerçekten denenmesi gereken bir yemektir. Özellikle ramazan ayında iftar yemek tarifi olarak güzel bir seçim olacaktır. Yap..

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi  Yemek Tarifleri 02:34

Kalamar Tadında Tavuk Tarifi Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri sevenlere nefis bir tavuklu tarif videosu hazırladık. Kalamar tadında tavuk tarifi çıtır çıtır bir lezzet. Eti yumuşacık ve dışındaki sosu ile gerçekten denenmesini tavsiye ederiz...

Org Çalan Tavuk 00:53

Org Çalan Tavuk

Amerika'nın milli marşını çalan tavuk büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.471 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk 00:36

Araba İçerisinde Serinlemeye Çalışan Tavuk

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan bir çiftlikte sıcaklardan bunalan tavuk, araba içerisinde bulunan mini vantilatör ile ile serinlemeye çalışmış...

  • JET TV tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavuk Fajita Tarifi 03:21

Tavuk Fajita Tarifi

Tavuklu yemek tarifleri içinde en sevilenlerden olan tavuk fajita tarifi yapımı videosu hazırladık. Jülyen kesilmiş malzemeler ile yapılan fajitanın daha lezzetli olması için püf noktaları bu video mevcuttur...

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi 02:24

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi

Fırında Patatesli Tavuk Bagetli Fırın Yemeği Tarifi..

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk 00:47

Hapşırınca Ödünüzü Koparan Tavuk

Avustralya, Brisbane'de hapşırırken etrafındakilerin ödünü koparan Squek adlı bir tavuk görüntülendi. Hapşırığını kontrol edemeyen tavuğun her 5 dakikada bir bu korkunç sesi çıkarttığı belirtiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tam İkiye Böl Kesmeli Kapışma Terlik Islak Sünger Tavuk Göğüs Kulaklık 21:17

Tam İkiye Böl Kesmeli Kapışma Terlik Islak Sünger Tavuk Göğüs Kulaklık

Yeni bir ikiye bölme yarışması ile beraberiz. Bu kez arkadaşlarımız terlik, çubuk makarna, tavuk göğüs, kulaklık, ekmek, ıslak sünger kesiyor.....

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pazara Gidelim Bir Tavuk Alalım Çocuk Şarkısı 01:35

Pazara Gidelim Bir Tavuk Alalım Çocuk Şarkısı

Pazara gidelim, bir tavuk alalım Pazara gidip bir tavuk alıp napalım? Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diyelim Hapur hupur hapur hupur yiyelim Pazara gidelim, bir kedi alalım Pazara gidip bir kedi alıp napalım? Miyav miyav m..

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap 02:47

Gözlerini Bağlayıp Tavuk Doğrayan Kasap

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir esnaf, tavuk doğramayı şova dönüştürdü. Gözleri kapalı bir şekilde bütün tavuğu parçalara ayıran esnaf, müşterileri tarafından videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine internet f..

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi 04:51

Terbiyeli Tavuk Suyu Çorba Tarifi

1 Çay bardağı şehriye 1 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber Terbiyesi için 2 Yemek kaşığı yoğurt 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı un Yarım limon suyu Hazırlanışı Tencereye tavuk suyunu ve normal suyumuzu koyalım. Didikle..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı 04:05

Yalancı Tavuk Göğsü ile Bisküvili Pasta Yapımı

125 g tereyağı tencereye alınarak eritilir. 1 su bardağı un eriyen yağa eklenerek 2-3 dk kavrulur. 1,5 su bardağı şeker ilave edilerek karıştırılır. 1lt süt yavaş yavaş tencereye eklenerek hızlıca çırplır. Muhallebi koyu..