#Tavuk paça Çorba tarifi

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği 04:46

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği

Hastalık savar içecek 1 dolu çorba kaşığı bal 1 dolu tatlı kaşığı karabiber Bir kavanoz veya dayanıklı bir bardağa 1 dolu çorba kaşığı bal koyun. Üzerine sıcak su ekleyip iyice karıştırın. Son olarak bir dolu tatlı k..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta 09:45

Açmalı Hollandez Soslu Poşe Yumurta

1 adet açma 5 dilim pastırma 3 yaprak Yedikule marulu ½ tatlı kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke Hollandez sos için; 2 çorba kaşığı, 50 gr tereyağı 1 tutam tuz 1 tatlı kaşığı sirke 1 adet yumurta sarısı Küçük bir sos..

 Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak 09:30

Evde Hızlı ve Ucuz Tantuni Yapmak

400 gr dana bonfile 4 adet lavaş 6 adet çeri domates 1,5 tatlı kaşığı isot 1 tatlı kaşığı sumak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber Yarım su bardağı su 10 dal maydanoz Yarım beyaz soğan 2 çor..

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi 10:38

Bursum Yattı, Kıyma Aldım, Ev Ahalisine Kıyak Yaptım Pidesi

1 adet bayat ramazan pidesi 400 ml domates püresi (hazır alacaksanız 2 kutu) 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 dolu tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay k..

Narlı Ispanaklı Yumurta 12:08

Narlı Ispanaklı Yumurta

5-6 kök ıspanak 3 yumurta 2 çorba kaşığı nar tanesi 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağı ½ limon 5-6 kök ıspanağı 3 parmak kalınlığında kabaca doğrayın. Kök kısımları biraz daha sert olduğ..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri 04:55

Fırında Karnıyarık Nasıl Yapılır - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri malzemelerinden birbirine belki de en çok yakışan ikili mantar ve tavuktur. Birde buna fırında pişirme eklenince alın size nefis bir yemek. Fırında mantarlı tavuk tarifi videosu ile aşama aşama her ayrınt..

İçli Köfte Tadında Yufkasız Börek 02:57

İçli Köfte Tadında Yufkasız Börek

İçli Köfte Tadında Börek ( Yufkasız ) Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı köftelik bulgur 1 su bardağı kaynamış su 1 adet kuru soğan 250 gram kıyma 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 er çay kaşığı tuz karabiber kimyon kuru nane 1..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Bu Ju-Jitsu Dersiyle United Airlines'ın Utanç Verici Müdahalesine Benzer Durumlardan Kendinizi Koruyabilirsiniz! 00:46

Bu Ju-Jitsu Dersiyle United Airlines'ın Utanç Verici Müdahalesine Benz

Uçaktan inmeyi reddettikten sonra yaka paça götürülen doktorun görüntülerinin ardından United Airlines'a tepkiler dinmek bilmiyor. Şimdi de olası bir durum daha yaşanması halinde yapılması gereken tarzı bir video yayınla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otilia - Bilionera 03:05

Otilia - Bilionera

Otilia - Bilionera Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tomame la mano Que tu eres cosa Buena Esta noche quiero bailar Sobre en la arena No soy una ajena No soy nada mal Ven paca ven paca Y ahora Verse 1: Gimme boy Gimme..

Pancarlı, Erişteli Antrikot 07:45

Pancarlı, Erişteli Antrikot

Tarif Metni: 3 avuç erişte 1 adet soğan 1 adet pancar Yarım adet havuç 1 adet köy biberi 1 adet kapya biberi 200 gr antrikot 2 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı sirke 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay k..

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var 07:38

Tuğçe Ay Yüzünde Leke Mi Var

Kendi ölçülerim ; 1 çorba kaşığı kırmızı pancar suyu 1 çorba kaşığı yoğurt Video da bir detayı atlamışım; pancarı rendeledikten sonra elimle sıktım 1 çorba kaşığı kadar su çıktı onu yoğurtla karıştırdım. Miss gibi ..

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği  Börek Tarifleri 04:53

Su Böreği Tadında Kolay Tava Böreği Börek Tarifleri

Tava Böreği için Malzemeler 3 adet taze yufka 1 küçük kase beyaz peynir 1 küçük kase küçük küçük doğranmış kaşar peyniri Islatmak İçin 1 çay bardağı su yarım çay bardağı kadar sıvı yağ Kızartmak için 1 çorba kaşığ..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Fırın Aşkı 00:29

Fırın Aşkı

ilk defa fırına gider ayak sevinen ve aşka gelen tavuk..

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması 01:05

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Plaj köyde diğer tavukları kümese sokan yavru kurt köpeği kalan son tavuğu da havlayıp korkutarak kümese sokmaya çalışmış. Her defasında tavuğa doğru hamle yapan köpeğe saldıran tavuk, adet..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiş Kebap Pakistan 00:11

Şiş Kebap Pakistan

Seekh (şiş) kebap, Pakistan & alt kıtasından gelen, kıyma veya kıyma ile karıştırılan yerel baharatlarla yapılan, şişler üzerinde silindirler halinde şekillenen ve ızgarada pişirilen bir kebap türüdür. Genellikle bir man..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tavukta üretim restleşmesi 02:12

Tavukta üretim restleşmesi

TAVUK ÜRETİCİLERİ RESTİ ÇEKTİ, KÜMESLERE ARTIK YENİ CİVCİV ALINMAYACAK! YANİ TAVUK ÜRETİMİ DURDURULDU. TAVUK ÜRETİCİLERİ VE SANAYİCLERİ ARASINDA BİR SÜREDİR FİYAT TARTIŞMASI YAŞANIYORDU.. ÜRETİCİLER BUGÜN ANKARA'DA EYLEM..

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle 03:22

Hayvanları Öğrenelim Hayvanlar ve Sesleri İzle

Okul öncesi eğitimi için üretilen videonun amacı 4-6 Yaş aralığındaki çocuklarımızın, bazı hayvan türleriyle onların çıkardıkları sesleri öğrenmelerini sağlamaktır. - Merhaba, Şimdi ekranın karşısına geç ve benimle bir..

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı 02:57

Haşhaşlı Şekerli Çörek Yapımı

Bugün sizlere çay saatlerinizin o muhteşem sofralarına lezzetli haşhaşlı çörek tarifi paylaşıyoruz. Şık sunumu ve tatlı tadıyla damak tadınızı şenlendirecek çörek tarifini denemenizi öneririz. Misafirlerinize ve ailenize..

Evim Lokanta- Karamelli Lokma 05:38

Evim Lokanta- Karamelli Lokma

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 21. Bölüm'de Karamelli Lokma tarifi verdi! Karamelli Lokma MALZEMELER Hamuru İçin: 4 Su Bardağı Un 1 Adet Yumurta Yarım Çay Bardağı Sıvı Yağ 3 Çorba Kaşığı Toz Şeker 1 Bardak Su 1 T..

  • ANKA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 23.Bölüm- Topik 06:28

Evim Lokanta 23.Bölüm- Topik

Şef Burak Zafer Sırmaçekici ve misafiri Liza Hanım 23. Bölüm'de Topik tarifi verdiler! Topik MALZEMELER İç Malzemeleri: 2 kg Kırmızı Soğan 2 Çay Kaşığı Toz Şeker 3 Çorba Kaşığı Çam Fıstığı 3 Çorba Kaşığı Kuş Üzümü 3 Ta..

  • ANKA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milföyden Şöbiyet Tatlısı 02:09

Milföyden Şöbiyet Tatlısı

Milföyden Şöbiyet Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 6 tekli milföy hamuru 1, 5 çorba kaşığı dolusu tereyağı Ceviz içi yada fıstık Kaymak için; Yarım su bardağı süt 1, 5 çorba kaşığı irmik Şerbeti için; 2 su bardağı şeker ..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası 01:44

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohut Salatası

Çıtır Yufkalı Tavuklu Nohutlu Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 2 tane yufka 1 küçük kase haşlanmış nohut Yarım haşlanmış tavuk göğsü 2 su bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez 2 diş sarımsak Sıvı yağ ,kırmızı biber ,n..