#Tavuk paça Çorba tarifi

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET 02:26

Kahvaltılık Kaşar Peynirli Kırmızı Biber | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi ..

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır 02:55

Chai Tea Latte Nasıl Yapılır

Chai Tea Latte Tarifi. Serin havalarda içinizi ısıtacak Chai Tea Latte tarifi. Chai Tea Latte için Malzemeler: Malzemeler: 2 bardak Su 3 adet Kakule 2 adet Karanfil Muskat Rendesi 1 çay kaşığı Tarçın 1/2 çay kaşığı Ze..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır 05:33

Detoks Sebze ve Meyve Suları Nasıl Yapılır

Detox Juice Tarifi. Özellikle mevsim geçişlerinde sizi hastalıklardan koruyacak, enerji verecek 3 nefis Detoks Juice tarifi. Detox Juice 1: 4 adet salatalık 1/2 Elma 1 adet havuç 1/2 limon 1 tatlı kaşığı Zencefil 1/8 Pa..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2 08:51

TRT Reklam Kuşağı (1988) 2

Piyale Çorba Wipp Express Ona Açık Sıvı Güneş Elidor (Yılmaz Yıldız) Anadolu Sigorta Lee Cooper İmar Bankası Patbom Milliyet Karayolları Atlası Emsan İpana Omo Matik Güneş Demirdöküm Termosifon Pinky Türkiye Cam Şişe Fab..

Mıknatıslı Kaşık Şakası 01:17

Mıknatıslı Kaşık Şakası

çok güzel bir şaka olmuş gerçekten..

Garsondan Akıl Almaz Hata 00:26

Garsondan Akıl Almaz Hata

Japonya'da bir restoranda nemli zeminde ayağı kayan garson, elindeki sıcak çorbayı çocuğun üzerine döktü...

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı 01:01

İyi Huylu Titreme Nedir Parkinson'la İlişkisi Var Mı

İyi huylu titremesi olan insanlar Parkinson hastası değildir, Parkinson zamanla başka bulgular ile kendini göstererek ilerler. İyi huylu titremede insanların yazı yazmak, çorba ya da su içmek gibi işleri yaparken zorland..

  • NABIZ tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli 01:13

Çölyak Hastaları Nelere Dikkat Etmeli

Çölyak hastalarının hazır çorba, ketçap, hazır soslar ve benzeri ürünlerden uzak durmaları gerekir. Tüm besinlerin etiketlerini dikkatli bir şekilde okuyup glüten içermediğinden emin olmak gerekir. Mısır, pirinç, patates..

  • NABIZ tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır 07:27

İmam Sarığı Tatlısı Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 2 çorba kaşığı kakao 1 su bardağı Pastacı Kreması..

Bademli Kavala Kurabiyesi 12:48

Bademli Kavala Kurabiyesi

Kavala-Selanik-Edirne Kurabiyesi 250 gr oda sıcaklığında tereyağı 1,5 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 çay bardağı fındık yağı 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya esansı 700 gr kavrulmuş u..

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek 07:29

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr su- 50 gr zeytinyağı- 5 çorba kaşığı 1 paket instant maya 200 gr beyaz peynir 1/3 bağ dereotu 6-7 dal taze soğan 10 gr- 1 tatlı kaşığı tuz..

Sosisli Patates Çorbası 02:46

Sosisli Patates Çorbası

Bu videomda size nefis bir corba tarifim var...

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske 04:49

Tuğçe Ay Hassas Ciltlere Asla Uygun Olmayan Maske

Videoda Kullandığım BİREBİR ölçülerim ; 2 tatlı kaşığı Tarçın, 1 tatlı kaşığı Toz Jelatin İkisini kuruyken karıştır, 2 Çorba kaşığı kaynar ( fokur fokur Sıcak su ) ekle karıştır...

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı 00:31

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı

Dayı öğrenci işi yapmış bir çorbaya beş ekmek yemiş . Çorbacı kesin çorba bizden ekmek parasını versen yeterli demiştir...

  • JET TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İrem Derici - Yazsın Bana 05:01

İrem Derici - Yazsın Bana

çorba..

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi! 02:20

İlikli kemik suyu hayatını değiştirdi!

KEMİK ERİMESİ HASTALIĞINI İLİKLİ KEMİK SUYUYLA YENDİ. İLİKLİ KEMİK SUYUYLA ÇORBA ÜRETİP, BULDUĞU ŞİFAYI BÜYÜK ZİNCİR MARKETLERE DE TAŞIDI. HEM KENDİ ÇALIŞTI HEM KADINLARI ÇALIŞTIRDI. İŞTE KADIN GİRİŞİMCİNİN MUTFAĞINDAN T..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Velibah Patatesli Gözleme 10:33

Velibah Patatesli Gözleme

Malzemeler 1 paket kuru maya 2 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi Tuz 1 corba kasigi seker 6 su bardagi un Hazirlanisi yarim bardak suya maya ve sekeri koyup 5 dakika mayamizin aktivlesmesini yani köpürmesini sagliyalim..

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır  İslim Kebabı  07:24

Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır İslim Kebabı

slim ( Kürdan) Kebabı için Malzemeler 4 adet patlıcan Köftesi için Malzemeler 500 gr kıyma Yarım su bardağı galeta unu Bir adet kuru soğan (Rendelenmiş) 2 diş sarımsak (Rendelenmiş) 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı ..

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz  Haşhaşlı Rulo Çörek 07:57

Böyle Lezzetli Haşhaşlı Rulo Çörek Görmediniz Haşhaşlı Rulo Çörek

1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta beyazı içine sarısı üstüne sürülecek 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1 paket ( 1.5 tatlı kaşığı ) instant maya Alabildiği ka..