#Tavuklu nohutlu pirinç pilavı tarifi

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi 05:35

Etli Sebzeli Bulgur Pilavı Tarifi

Etli Sebzeli bulgur pilavı İçin malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet büyükçe soğan 2 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet havuç 300-500 gr. Arası pişmiş kuşbaşı dana veya kuzu eti 1 - 1,5 su bardağı haf..

Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi 06:44

Biberli Hindi Sote Ve Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi

Biberli Hindi Sote İçin Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet hindi göğüs eti 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet sarı dolmalık biber 2 adet yeşil dolmalık veya köy biber 2 adet kırmızı kapya bibe..

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi 09:05

Barbunya Yemeği Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi

Barbunya Yemeği İçin Malzemeler: 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates ve biber salçası (çok tepeleme olmasın) 3-4 adet sivri, köy veya çarliston biberi 1 kilodan ayıklanmış taze veya dondurulmu..

Bulgur Pilavı Tarifi 03:13

Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı Bulgur, 1 adet soğan, 3 adet yeşil biber, 1 adet orta boy domates, 3 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Bulgur pilavının..

Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!) 01:59

Patlıcanlı Perde Pilavı Tarifi (İftara Misafir Var!)

Malzemeler 1 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı su (sıcak) 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet soğan (yemeklik doğranmış) 500 gram dana kuşbaşı eti 2 adet yeşil biber (doğranmış) 1 adet kapya biber..

Pratik Firik Pilavı Tarifi 05:19

Pratik Firik Pilavı Tarifi

1,5 su bardağı Firik Bulguru 4,5 su bardağı Tavuk Suyu (Et Suyu / Su) 2 yemek kaşığı Tereyağı 1 yemek kaşığı Domates Salçası 1 yemek kaşığı Biber Salçası 1 adet Soğan 5 diş Sarımsak 1 adet Domates 3 adet Dolmalık Biber S..

Tencerede Köfte Patates ve Şehriyeli Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:59

Tencerede Köfte Patates ve Şehriyeli Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Köftesi için gerekenler Yaklaşık 350 gram orta yağlı kıyma (ben dana kiyma kullandim) 1 çay bardağı galeta unu 1 tane rendelenmiş kuru soğan 2 diş rendelenmiş sarımsak 1 tutam maydanoz 1 tane yumurta Baharatlarimiz ..

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!! 01:52

Çinde Plastik Pirinç Üretimi Böyle Görüntülendi. Sahte Çin Pirinci !!!

Çin'de bir fabrikada çekilen görüntüler gıda sahteciliğinde gelinen son noktayı gözler önüne serdi. Plastik torbalar kullanılarak elde edilen sahte pirinç gerçek pirinç içerisine karıştırılarak satılıyor. Çinde Sahte Pir..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arta Kalan Pilavdan Pirinç Topları Nasıl Yapılır 05:09

Arta Kalan Pilavdan Pirinç Topları Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 bardak Pirinç Pilavı 1/4 bardak parmesan 1 adet yumurta Kırmızı biber 100 gram Mozzarella 1/2 bardak galeta unu Kekik Kırmızı biber Tuz/ Karabiber Sıvıyağ..

Survivor 2018 2.Bölüm Pirinç Ve Patates Ödül Oyunu 11:42

Survivor 2018 2.Bölüm Pirinç Ve Patates Ödül Oyunu

Survivor 2018'de iki takım, ikişer kadın yarışmacı ile mücadele etti. Kazanan takımın pirinç ve ikişer patatese sahip olacağı ödül oyununu hangi takım kazandı?..

  • BETA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esmer Pirinç Nasıl Pişirilir 04:32

Esmer Pirinç Nasıl Pişirilir

1 bardak Kepekli Pirinç 2 bardak Sebze suyu / Tavuk suyu / Et suyu 400 gram Mantar 1 Soğan 2 diş Sarımsak 2 yemek kaşığı Maydanoz 4 dal taze Kekik yaprakları Tereyağı Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Arif Kemal - Pirinç Türküsü 02:40

Arif Kemal - Pirinç Türküsü

Arif Kemal Pirinç Türküsü Müzik Dinle..

Dünya Güzellerim Pirinç Tarlasında Çalışmaya Başlıyor! 20:47

Dünya Güzellerim Pirinç Tarlasında Çalışmaya Başlıyor!

Dünya Güzellerim'in 8. Bölümünde; Güzeller Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan, pirinç tarlalarında işçilere yardım ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım 04:48

Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım

1 adet Havuç 4 yemek kaşığı Bezelye 2 yemek kaşığı Mısır 5 dal Taze Soğan 1 Yumurta 3 diş Sarımsak 300 gram Karnabahar Soya Sos Sıvıyağ..

Survivor 2018 - 17.Bölüm Gönüllüler Takımında Pirinç Krizi Burası Restoran Değil 03:05

Survivor 2018 - 17.Bölüm Gönüllüler Takımında Pirinç Krizi Burası Rest

Gönüllüler takımında yemek krizi yaşandı. Hakan takım arkadaşlarına tepki gösterdi..

  • BETA tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi  Yemek Tarifleri 02:20

Köri Soslu Tavuklu Makarna Tarifi Yemek Tarifleri

Tavuklu yemek tarifleri sevenler için nefis baharatlı olan kör soslu ve tavuklu makarna tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan köri soslu tavuklu makarna içindeki kör sosu ile arpacık soğanlar ve tavuk l..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi 01:44

Beşamel Soslu Tavuklu Sigara Böreği Tarifi

Çay saatlerinde farklı ve leziz bir börek tarifi ile bugün sizlerle karşınızdayız. Çıtır çıtır ağızda dağılan börek tarifinin arasında beşamelli tavuk harcının ağızda bıraktığı muhteşem bir lezzet. Misafirlerinize ve ail..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi 04:30

Kremalı Tavuklu Mantarlı Çorba Tarifi

Tavuklu Kremalı Mantar Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 400 gr. mantar 1 tane haşlanmış tavuk göğsü suyunu da çorbaya ekliyoruz. 1 diş sarımsak 1 paket krema Tuz karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı dolusu un..

Tavuklu Sebze Yemeği Tarifi 04:52

Tavuklu Sebze Yemeği Tarifi

Tavuklu Sebze Yemeği Nasıl Yapılır..

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi 02:25

Kuru Yufkadan Tavuklu Börek Tarifi

Yemek tarifleri kanalımıza değişik ve bir o kadar da lezzetli tariflerimize bir yenisini daha ekledik. Kuru yufkadan tavuklu börek tarifi videosu...