#Tavuğu dövmekten beter eden civciv

Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ? 02:00

Gerçekçi hayvan eserleri nasıl yapılır ?

BİR sanatçı vücut boya ve çarpılmış modellerini kullanarak hayata hayvanları getiriyor. İlk bakışta, bu görüntüler doğal yaşam hayatın portreleri için kağıt ve boya yanlış olabilir. Ancak, gerçekçi hayvanları yaratan mo..

  • PengoTV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet - Kafamda Dönen 03:38

Muhabbet - Kafamda Dönen

Sarki Sözleri: KAFAMDA DÖNEN NASIL BITER HAYALLERI HEP KIRLETTILER ESIR ALAN BU BEKLENTILER GECE BOYU O ISKENCELER ELIMDE KALAN .. BIZE YETER ÖMÜR BITER HAYAT GECER CESARETIN SENI TERK EDER BENI KURTARIR BU CÜMLELER B..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi 03:43

Ahmed Muhammed - Berat Gecesi

Berat gecesidir bugün berat Allahım berat kalbimizde korku hüzün berat Allahım berat Bu gece berat gecesi Hakkın bize var müjdesi tevbe eden kullarına verir berat belgesi Günahlar yığılmış kat kat taşımaya yoktur takat..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması 01:05

Tavuğun Yavru Kurt Köpeğine Meydan Okuması

ELAZIĞ'ın Maden ilçesine bağlı Plaj köyde diğer tavukları kümese sokan yavru kurt köpeği kalan son tavuğu da havlayıp korkutarak kümese sokmaya çalışmış. Her defasında tavuğa doğru hamle yapan köpeğe saldıran tavuk, adet..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuk Çalan Tilki 00:59

Tavuk Çalan Tilki

tavuğu çalan tiki kameralara yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğun Burnundan Getirin Köpek 01:09

Tavuğun Burnundan Getirin Köpek

Kendine arkadaş arayan köpek kedine bu tavuğu bulmuş ama pek tavuk oralı olmamış...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ofiste Tavuk Pişiren Asyalı Youtuber 07:34

Ofiste Tavuk Pişiren Asyalı Youtuber

Ofis ortamında canlı tavuğu kesip pişiren çılgın asyalı :)..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğun Hayatını Kurtaran Çocuk 00:41

Tavuğun Hayatını Kurtaran Çocuk

Babasının keseceği tavuğu ağlaya zırlaya babasının elinden kurtarmayı başarıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soba Bacasından Çıkan Tavuk 00:44

Soba Bacasından Çıkan Tavuk

Evde bir anda soba bacasında beliren tavuğu gören kız neye uğradığını şaşırmış. Tavuğun oraya nasıl geldiği ise merak konusu..

  • PengoTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tavuk Pirzola Tarifi 03:27

Tavuk Pirzola Tarifi

Malzemeler. 2 adet Kırmızı Soğan 4 adet Domates 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber 750 gram Tavuk Pirzola 4 diş Sarımsak Taze Kekik Paprika Zeytinyağı Balzamik Sirke Adımlar: 1- Sebzeleri fırın tepsisine alın. ..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Tavuk Paça Çorba Tarifi 05:41

Tavuk Paça Çorba Tarifi

Tavuk paçası çorbası tarifi Malzemeler yaklaşık 200 300 gram kadar tavuk göğsü 5 su bardağı su 1 çay bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 tane yumurta 2 3 diş ezilmis sarmısak 1 tatlı kaşığı toz biber 1 yemek kaşığ..

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri 04:00

Bol Soğanlı Tavuklu Pilav Tarifi Pilav Tarifleri

Soğanlı Pirinc Pilavi icin Malzemeler 2 su bardagi pilavlik pirinc 1 adet tavuk göğsü 3 adet kuru soğan 1,5 su bardagi kaynamis su 2 su bardağı tavuk suyu biraz sıvıyağ 2 çorba kaşıgı tereyağı Biraz pulbiber Biraz kara..

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler 04:11

Cengiz Kurtoğlu - Hain Geceler

Geceler düşmandır, bundan sonra bana Yaşamak artık haram sensiz buralarda Hayaller kurardık, günlerce başbaşa Seni alıp götürdüler kaldım bir başıma Kadehlerde mutluluğu aradım günlerce Tek dostum meyler oldu sensi..

Esprili anlatımıyla Mehmet Yıldız'dan tavsiyeler..Harika 13:28

Esprili anlatımıyla Mehmet Yıldız'dan tavsiyeler..Harika

Sevgilin mesajlarına geç mi cevap veriyor? Triplerinden mi sıkıldın? Beter ol kardeşim. HARAM diyoruz Haram ? Mehmet Yıldız 'ın genç arkadaşlara oldukça esprili dille tavsiyelerini mutlaka izlemelisiniz.. Keyifli seyirl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem 05:20

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçmem

SENDEN VAZGEÇMEM (MÜSLÜM GÜRSES) Umurumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden geçerim Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökteki güneş sönse vazgeçme..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi 05:06

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi

Selma isimli kadın en yakın Selime ile kocasından para koparmaya çalışırken Selime kocası ile Sema'yı daha beter bir tuzağın içne sokar...