#Tavuğu dövmekten beter eden civciv

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret 00:51

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz iki ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki ziyaret gerçekleştirdi. Önce bir dolmuş durağında şoförlerle sohbet eden ed..

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Fransa’da Polisler Yine Meydanlardaydı 01:11

Fransa’da Polisler Yine Meydanlardaydı

Fransa’da Polisler Yine Meydanlardaydı Fransa'da çalışma koşullarını protesto eden binlerce polis, protesto gösterileri düzenledi...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı 00:38

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı

Diyarbakır'da Çöpler Toplandı Diyarbakır'da günlerdir devam eden belediye işçilerinin iş bırakma eyleminin sonucunda oluşan çöp yığınları toplanmaya başladı...

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek 08:13

Suriyeli Mülteciler Alman Ekonomisini Nasıl Etkileyecek

Umutsuzca sınırları ve denizleri aşarak başka ülkelere göç eden yorgun mültecilerden nasıl birer ekonomik değer yaratılır? Örneğin onlara güvenli bölge vaat eden Almanya? Real Economy programında detaylı bir şekilde ele ..

  • Cowboy tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sofuoğlu Yerli Formula Aracını Test Etti 01:03

Sofuoğlu Yerli Formula Aracını Test Etti

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri tarafından üretilen ve Formula Student Yarışları'nda Türkiye'yi temsil eden yerli formula aracını test etti...

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi 02:39

Dolara Karşı Kampanya Başlattığı İçin Tehdit Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'dolarlarınızı bozdurun' çağrısı üzerine Türkiye dolara karşı adeta savaş açtı. Türkiye'nin dört bir yanında esnaf da dolarını bozduran vatandaşlar için çeşitli kampanyalar başlattı...

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Ağrılı Gençlerden Ailelerine 'Kardan Gelin' Mesajı 01:54

Ağrılı Gençlerden Ailelerine 'Kardan Gelin' Mesajı

Ağrı'da başlık parasından şikayet eden gençler, karın yağmasıyla birlikte kardan gelin yaparak ailelerine evlilik mesajı gönderdi...

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı 01:25

Şehit Sayısının Artmasında Abd Büyük Rol Oynadı

Fırat Kalkanı operasyonu değerlendirildi. ABD'nin Türkiye'ye kazık attığını ifade eden Gazeteci-Yazar Murat Kelkitlioğlu, ABD'nin Rakka opeasyonunu ertelediğini resmi olarak duyurmadığı için DEAŞ ve PYD'yi boşa çıktı v..

Dans Etmekte Çığır Açan 10 Yurdum İnsanı ...Gülmek Garanti :)) 06:52

Dans Etmekte Çığır Açan 10 Yurdum İnsanı ...Gülmek Garanti :))

Dans Etmekte Çığır Açan 10 Yurdum İnsanı Memleketimden Sevimli insan manzaraları..

  • Candy tarafından
  • 1.769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Katy Perry - Roar 04:29

Katy Perry - Roar

I used to bite my tongue and hold my breath Dilimi ısırıp nefesimi tutmaya alıştım Scared to rock the boat and make a mess Gemiyi sallayıp karışıklık çıkarmaktan korktum So I sat quietly, agreed politely Bu yüzden sessiz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada 02:59

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada

Ordu'da Dehşet...2 Yaşındaki Çocuğa Şiddet Kamerada Ordu’da birlikte olduğu kadının çocuğunu darp eden şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi 19 Ekim 2016 14:59 2,5 yaşındaki çocuğa şiddet PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweet..

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor 05:20

Nato Tarafından Gizli Bir Savaş Yürütülüyor

Yaz-Boz programında konuşan Daniele Ganser birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Aynı zamanda NATO'nun gizli ordularını deşifre eden yazar olarak bilinen Ganser, NATO'nun gizli ordusunu CIA ve MI6'nın kurduğunu belirtti..

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor 01:17

Trump'a Karşı _Direniş_ Sürüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Kuzey Dakota ve Keystone XL petrol boru hatlarını hayata geçirmek için başkanlık emrini imzalaması çevrecileri kızdırdı. Trump’ın kararını protesto eden Greenpeace üyeleri Beyaz Saray yakınlar..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..