#Tavuğu dövmekten beter eden civciv

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE BALIKLI GÖL’E ATLADI 01:04

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE BALIKLI GÖL’E ATLADI

Şanlıurfa’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, herkesin gözü önünde Balıklı Göl’e atlayarak yüzdü. Şanlıurfa’da bir şahıs, Balıklı Göl’e atlayarak yüzdü, çevredeki insanlar telefonlarına sarıldı. Bölgede ..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı 05:33

1915 Çanakkale Köprüsü yolu için 6 tabliye montajı kaldı

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne, her biri 45 metre genişliğinde, 48 metre uzunluğunda ve 700 ton ağırlığındaki 81 tabliye blokunun montajı tamamlandı...

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu 02:08

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu

Kerkük'te AA Ekibinin Aracı Kurşunların Hedefi Oldu Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ militanları ile güvenlik güçleri arasındaki sokak çatışması tekrar başladı. Çatışmaları takip eden AA ekibinin aracı d..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 19. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filminin bu bölümünde Piyano derslerine gidiyoruz. Ormandan bulduğu piyanoyu tamir eden sevimli ayıcık, piyano çalmaya başlar. Ancak, mizik kızımız yine onu rahat bırakmayacaktır. Mawa Kawa dünyaca ünlü b..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa 06:59

Maşa ile Koca Ayı 30. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa KAwa'nın bu bölümünde işler pek de iyi gitmez. Bahçesini kontrol eden ayıcık, çiçeklerinin solduğunu görünce, çiçeklerini bakıma almaya karar verir. Çiçeklerin büyümesi için hazırladığı iksir Maşa'nın üzerine dökülü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik 02:52

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik

Cumhuriyet ve Zaman Arasındaki Müthiş Benzerlik Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerine terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suretiyle suç işledikleri gerekçesi ile operasyon başlatıldı. Cumhuriyet ve Zaman ..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk 10:57

Canim Kardeşi̇m 31.Bölüm Dans Etmek İsteyen Korkuluk

Lale hanım kızlarla birlikte bahçeye küçük bir tarlacık yaparlar. Ama kargalar burada ki tohumlara ve fidelere musallat olurlar. Ve galip beyin önerisiyle bahçeye bir korkuluk yapılır. Mine korkuluğun sabit durmasından h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Yüzme 03:32

Kuzucuk Yüzme

Sıcak bir sabahta kuzucuk, yüzmek ister. Bunun için şişme ördeğini almak üzere deposuna gider ancak deposu çok dağınık olduğundan biraz sıkıntı yaşar. En sonunda ördeğini bulup şişirir ama özensizce kullandığı için yıpra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu 01:34

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu

Bebek Firarda' Filmi Gerçek Oldu Bebek Firarda filmi Bursa’da gerçek oldu. Kapının açık olduğunu fark eden 4 yaşındaki A.Ö., yalın ayak çıktığı mahallede kaybolunca vatandaşlar tarafından polis merkezine teslim edildi...

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar 01:57

Chp Genel Başkanı - Beni Mahkemeye Veremiyorlar

Chp Genel Başkanı- Beni Mahkemeye Veremiyorlar CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan parti AKP’dir. Ortadoğu’daki, El Nusra ve IŞİD Türkiye’dekiler PKK ve FETÖ… Bunlara yardım ve ya..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..