#Tavuğu dövmekten beter eden civciv

Anne 23. Bölüm - Zeynep'e Büyük Şok 04:21

Anne 23. Bölüm - Zeynep'e Büyük Şok

Gönül'ü takip eden Zeynep gördükleri karşısında şaşkına döner...

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz 1:13:42

Behzat Ç. 84. Bölüm Sansürsüz

Behzat Ç. 84. Bölüm Özeti : Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını..

  • dizi tarafından
  • 23.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü 01:17

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü

General isimli zeki köpek dostlarının kısa bir süre tatile çıkması üzerine hayvan hastanesine bırakıldı. Ancak kendisi pek memnun kalmamış olacak ki en kısa sürede firar etti. Azmiyle büyük bir alkışı hak eden köpek kısa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir 01:27

IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir

Uluslararası Para Fonu Yönetici Direktörü Christine Lagarde, küresel ekonomik iyileşme ivme kazanıyor ancak şu anda küresel ticareti tehdit eden bir korumacılık kılıcı ile kesilebilir...

Kriket Topunun İçinde Neler Var? 09:33

Kriket Topunun İçinde Neler Var?

Kriket topunun içerisinde neler olduğunu merak eden ekip topu incelemeye koyuldu. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Hilal & Leon - Vatanım Sensin 23. Bölüm 04:46

Hilal & Leon - Vatanım Sensin 23. Bölüm

Vatanım Sensin 23. bölümünde Leon'un Hilal'e olan aşkını ifade eden duygusal serzenişleri sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 23.Bölüm - Teğmen Leon Ölecek mi? 03:16

Vatanım Sensin 23.Bölüm - Teğmen Leon Ölecek mi?

Savaşın kaderini etkileyecek silahların saklandığı sandıkları kontrol eden Leon ölecek mi? Tetiği çekmek için konuşlanan Yüzbaşı Yakup, bunu başarabilecek mi?..

  • ANKA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tüpgazlı Araba İcadı izle 04:59

Tüpgazlı Araba İcadı izle

Uğur Dündar'ın tüpgazlı araba icat eden adam ile yaptığı röportaj...

Eve Gelen Kutup Ayısına Yiyecek İkram Etmek 00:47

Eve Gelen Kutup Ayısına Yiyecek İkram Etmek

Sibirya'da işçiler, gece acıkarak şantiyelerini ziyaret eden kutup ayısını geri çevirmeyerek yiyeceklerini paylaşıyor:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın 00:49

Tacizcisini İplemeyen Çinli Kadın

Çin'de metroda bir kadını taciz eden adam başka bir yolcu tarafından kameraya alınmış. İlginç olan ise kadının bu duruma aldırış etmemesi...

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Buz Gibi Suya Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar 00:59

Buz Gibi Suya Düşen Köpeği Kurtaran Güzel İnsanlar

Rusya'da gerçekleşen olayda, soğuk suya düşen köpeği fark eden bir kişi anında kurtarma girişiminde bulundu. Suya atlayan adam çevredekilerin de yardımıyla sudan köpekle birlikte çıkarıldı...

Genç Okçulardan Altın Madalya 00:39

Genç Okçulardan Altın Madalya

Yunanistan'da devam eden Avrupa Gençler Kupası 1. ayak yarışmalarının 4. gününde erkek milliler altın madalyaya uzanırken, kadın milli takımı ise bronz madalya kazandı...

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar 00:54

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar

16 Nisan'da sandıktan çıkan milletin kararını tanımamakta ısrar eden marjinal gruplar bir haftadır eylem yapıyor. Çok az sayıdaki bu demokrasi düşmanları öfkelerinden ne yapacaklarını şaşırdı. Evet tercihinde bulunan vat..

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı 03:06

Cumhurbaşkanlığı'ndan Fransız Siyaset Bilimciye Yanıtı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan için suikast isteyen Fransız siyaset bilimciye yanıt verdi. Kalın, bu tür söylemlerin asla sıradanlaşmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Kalın, Şunu bilsin..

Ajdar: Tarkan'ın Süresi Bitti Gerçek Star Benim 10:05

Ajdar: Tarkan'ın Süresi Bitti Gerçek Star Benim

Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Aytuğ Kolankaya'nın telefon konuğu Ajdar oldu!Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek kendisini star ilan eden, Ajdar'la dalga geçtiler...

  • ANKA tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Broadcasting Nine Nine Fragmanı 00:31

Broadcasting Nine Nine Fragmanı

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor...

Rehber Köpeğe Diplomatik Misafir Kartı Takmak 01:09

Rehber Köpeğe Diplomatik Misafir Kartı Takmak

Çanakkale kara muharebelerinin 102. yılı münasebetiyle Şehitler Abidesi'nde tören düzenlendi. Törene İngiliz Büyükelçi Richard Moore, görme engelli eşi Maggie Moore ile birlikte katıldı. Eşine rehberlik eden köpeği 'Star..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Şampiyon Federer 01:30

Şampiyon Federer

Avustralya Açık'ta tek erkekler finalinde Nadal'ı mağlup eden Roger Federer şampiyon oldu...

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi 02:23

Tunceli ve Bingöl’de Hayat Durma Noktasına Geldi

Bingöl ve Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 517 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğu Bingöl’ün Yedisu ilçesinde, hayat durma noktasına geldi. Bingöl’de dün akşam saatlerinde etkil..